Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


400 γρ. κοτόπουλο στήθος
3 ντομάτες ή χυμός ντομάτας 1 καρότο
1 κρεμμύδι
2 πράσινες πιπεριές
1 σφηνάκι κρασί λευκό
1κ.σ. ελαιόλαδο
Πάπρικα, αλάτι, πιπέρι
1 κεσεδάκι γιαούρτι, άπαχο

Εκτέλεση

1. Κόβετε το στήθος κοτόπουλο σε κομμάτια-μπουκιές.
2. Τρίβετε το καρότο και το κρεμμύδι μέχρι να λιώσει τελείως.
3. Κόβετε σε κύβους τις δύο πράσινες πιπεριές.
4. Βάζετε μία κουταλιά της σούπας λάδι στο τηγάνι και σοτάρετε το κρεμμύδι, την πιπεριά και το καρότο.
5. Προσθέστε τις μπουκιές κοτόπουλου, και ψήστε τις μέχρι να πάρουν χρώμα. Σβήστε με λευκό κρασί και προσθέστε χυμό ντομάτας, μία πρέζα αλάτι, πιπέρι και πάπρικα. 8. Αφήστε το να βράσει για 20 λεπτά περίπου και αν χρειαστεί προσθέστε λίγο νερό.
9. Σερβίρετε με μια κουταλιά της σούπας γιαούρτι άπαχο στο πιάτο σας και καλή σας όρεξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου