Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

Κοτόπουλο με κάρυ





Υλικά (για 2 άτομα):
  • 1 στήθος κοτόπουλο
  • 1 πράσινη πιπεριά
  • 1 κρεμμύδι
  • 1/3 ποτήρι του κρασιού χυμό λεμονιού
  • 1 κουτ. σούπας κάρυ
  • γιαούρτι
  • 1 κουταλιά κορν φλάουρ
Εκτέλεση:
  • Κόβουμε την πιπεριά και το κρεμμύδι σε ροδέλες και τα τσιγαρίζουμε σε λίγο λάδι.
  • Στη συνέχεια, ρίχνουμε και το κοτόπουλο κομμένο σε κομματάκια. Ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει λίγο το κοτόπουλο και σβήνουμε με το χυμό λεμονιού.
  • Προσθέτουμε το κάρυ, το κορν φλάουρ, αλάτι και πιπέρι. Ρίχνουμε και λίγο νεράκι και περιμένουμε μέχρι να δέσει η σάλτσα και να βράσει το κοτόπουλο. Δοκιμάζουμε και αν θέλουμε να είναι πιο πικάντικο ρίχνουμε και άλλο κάρυ.
Σερβίρουμε με ρύζι basmati και γιαούρτι στραγγιστό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου