Υλικά για 2 άτομα:
- 1 μεγάλο φιλέτο κοτόπουλου
- 1 κουτί κρέμα γάλακτος (250 γραμ.)
- 1 ποτήρι νερού λευκό κρασί
- 1 κουταλάκι γλυκού κάπαρη
- 1 πρέζα δυόσμο
- λίγο λάδι ή βούτυρο
- αλάτι
- πιπέρι
- Κόβουμε το φιλέτο σε λωρίδες, το βάζουμε στο τηγάνι με νερό και το αφήνουμε να βράσει 10 λεπτά.
- Χύνουμε το νερό, προσθέτουμε λίγο λάδι ή βούτυρο, το αλάτι και σοτάρουμε μέχρι να ροδίσει.
- Μετά προσθέτουμε το κρασί στο κοτόπουλο και το αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να εξατμιστεί το κρασί.
- Προσθέτουμε την κρέμα, την κάπαρη, το δυόσμο και το πιπέρι, σε μέτρια φωτιά για 5-10 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου