









01. Γυρίζεις σπίτι κατάκοπος και σου λένε:
- Ήρθες;
(Όχι έρχομαι σε 10 λεπτά!)
02. Σε παίρνουν τηλέφωνο στο σταθερό:
- Έλα ρε σπίτι είσαι;
( Όχι, είμαι στο χωράφι κι έχω κάνει εκτροπή!)
03. Σε καφετέρια:
- Ένα frappe γλυκό, χωρίς.
- Χωρίς γάλα;
(Όχι, χωρίς καλαμάκι!)
04. Συναντιέσαι με ένα φίλο:
- Έλα ρε, που είσαι;
(Στην απέναντι γωνία!)
05. Ανάβεις το θερμοσίφωνο:
- Θα κάνεις μπάνιο;
(Όχι το άναψα για να καίει ρεύμα!)
06. Ντύνεσαι και ετοιμάζεσαι να φύγεις, οπότε ακούς:
- θα βγεις;
( Όχι, προβάρω ρούχα!)
07. Τρως το φαΐ, ζητάς δεύτερο πιάτο και σου λένε:
- Σ' άρεσε;
(Όχι, αλλά μη σε προσβάλω!)
08. Λες στον άλλο ότι βρήκες κοπέλα και σου λέει:
- Καλή είναι;
(Όχι αλλά μια ψυχή που είναι να βγει...)
09. Έρχεται ο υδραυλικός σπίτι και ο ιδιοκτήτης τον ρωτάει:
- Ήρθατε για τη βρύση;
(Όχι! Ν' αλλάξω μια λάμπα & να κρεμάσω και τις κουρτίνες!)
10. Δώδεκα τη νύχτα, βάζεις πιτζάμες, λες καληνύχτα και πας στο δωμάτιό σου οπότε σε ρωτάνε:
- Πας για ύπνο;
(Όχι πάω να ρίξω μπετά σε μια οικοδομή!)
11. Κάθεσαι σε καφετέρια και περνάει γνωστός:
- Α, εδώ κάτσατε;
( Όχι, ολογράμματα είμαστε)
12. Πας στο βενζινάδικο, κατεβαίνεις από το αμάξι και ανοίγεις το πορτάκι της βενζίνης:
- Βενζίνη θέλεις;
(Όχι, να του βάλω πορτοκαλάδα).
13. Καλείς κλειδαρά, έρχεται μετά από 40 λεπτά και σε βρίσκει από έξω:
- Κλειδώθηκες από έξω;
( Όχι, απλά βρίσκω εναλλακτικούς τρόπους να ανοίγω πόρτες).
Αν θέλετε οι πετσέτες σας να παραμείνουν απορροφητικές, αφράτες και μαλακές σαν καινούργιες, λάβετε υπόψη σας τα παρακάτω μικρά μυστικά:
Όταν χρησιμοποιούμε τα ίδια πιάτα για πολύ καιρό μπορεί να εμφανιστούν κάποιες κιτρινίλες στην επιφάνεια τους, ειδικά αν τα πιάτα μας είναι σχετικά ανάγλυφα. Στα λευκά πιάτα φαίνεται περισσότερο συνήθως.
Οι κιτρινίλες αυτές είναι εκνευριστικές και δε φεύγουν από τα πιάτα μας όσο καλά κι αν τα πλένουμε. Οπότε έχουμε δυο λύσεις ή τα πετάμε για να μη γίνουμε ρεζίλι σε περίπτωση που τα δει κάποιος ξένος ή βρίσκουμε τρόπο να εξαφανίσουμε τις κιτρινίλες. Και φυσικά προτιμούμε το δεύτερο.
Η λύση για να καθαρίσουμε τα πιάτα μας βρίσκεται στη μαγειρική σόδα και το ξύδι. Σε ένα στεγνό πιάτο ρίξτε ένα κουταλάκι σόδα και στη συνέχεια ρίξτε από πάνω μια κουταλιά ξύδι. Αρχίστε να τρίβετε τις κιτρινίλες με το σκληρό μέρος από το σφουγγαράκι σας και μη ξεχάσετε να κάνετε το ίδιο και από την κάτω πλευρά του πιάτου.Θα δείτε οτι οι κιτρινίλες θα εξαφανιστούν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και τα πιάτα σας θα μοιάζουν ξανά σαν καινούργια.
ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ
Η ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ( Η ΓΝΩΣΤΟΤΕΡΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΗAVA ΠΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DEAD SEA LABORATOIRES ) ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ।
ΒΕΒΑΙΑ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΜΜΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΡΓΙΛΟ।ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΓΕΦΥΣΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΠΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΤΑΛΛΙΚΑ ΑΛΑΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ
ΓΝΩΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΤΙΜΩΝ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΌΠΩΣ ΣΙΔΗΡΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ,ΑΣΒΕΣΤΙΟ ΚΑΛΙΟ ΠΥΡΙΤΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΚΑΙ ΑΚΝΕΪΚΑ.ΤΑ ΜΕΤΑΛΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ, ΕΠΟΥΛΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΥΤΤΑΡΩΝ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΝΕΑΝΙΚΟ।
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ Η ΛΑΣΠΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ ΕΜΜΕΣΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΝΤΩΝ ( ΟΧΙ ΚΙΛΩΝ).
ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ….
ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΛΑΣΠΗ ΣΕ ΕΝΑ ΔΟΧΕΙΟ , ΟΧΙ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΟΥΤΕ ΠΛΑΣΤΙΚΟ, ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΜΙΚΟ Η ΓΥΑΛΙΝΟ. ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΣΠΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΆΛΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Η ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ AHAVA ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ. ΤΗΝ ΑΠΛΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΕ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ .
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ « ΚΑΤΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ « ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΡΜΑΤΑ.
ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΛΑΔΙ ΑΠΟ ΦΥΤΡΟ ΣΤΑΡΙΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΑΠΟ ΑΙΘΕΡΙΟ ΛΑΔΙ ΛΕΒΑΝΤΑΣ. ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΣΠΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΧΛΙΑΡΟ ΝΕΡΟ.ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΚΑΘΑΡΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΤΑΜΠΟΝΑΡΟΝΤΑΣ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΛΕΥΚΟ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΩΤΕΙΝΟ
ΓΙΑ ΛΙΠΑΡΟ ΔΕΡΜΑ
ΣΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΑΠΟ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΚΡΕΪΠ ΦΡΟΥΤ ΤΟ ΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΡΗ ΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΔΥΑΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΛΙΓΟ ΑΤΜΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΚΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ।ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΙΣΤΙΤΟΥΤΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ SPA ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΠΟΛΛΩΝ ΤΥΠΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠO
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ COSMETOLOGY
Εκτέλεση:
Στις αρχές της δεκαετίας του 1890 η μαύρη σταφίδα- κορυφαίο εξαγώγιμο προϊόν της Ελλάδας- έπαψε να έχει ζήτηση στις διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να κατρακυλήσουν οι τιμές πώλησής της, σε μια περίοδο μάλιστα που υπήρχε υπερπαραγωγή στη χώρα. Η πτώση των τιμών είχε σαν αποτέλεσμα την κατάρρευση της σταφιδο παραγωγής
Το κράτος υπό την πίεση των σταφιδοπαραγωγών προσπάθησε ν’ ανακουφίσει την κατάσταση με διάφορα υποστηρικτικά μέτρα, ένα από τα οποία ήταν η αγορά της σταφίδας και η διοχέτευση της στην παραγωγή φτηνού αλκοόλ, αλκοολούχων ποτών και σιροπιού (σταφιδίνη). Μ’ αυτό τον τρόπο η σταφίδα άρχισε να παίζει σημαντικό ρόλο στην ποτοποιία και στη ζαχαροπλαστική.
Το 1936, ο δικτάτορας Ι. Μεταξάς για να ενισχύσει τους σταφιδοπαραγωγούς απαγόρευσε με νόμο τη χρήση της ζάχαρης στη βιομηχανία γλυκισμάτων. Η σταφιδίνη ήταν το κυρίαρχο γλυκαντικό μέχρι το 1965, οπότε έπαψε να ισχύει ο νόμος.
Σήμερα χρησιμοποιείται στην αρτοποιία, στη ζαχαροπλαστική και για την ενίσχυση των βαθμών του κρασιού.
Σταφιδίνη
Είναι αρκετά απλό να φτιάξει κανείς σταφιδίνη στο σπίτι.
Η αναλογία σταφίδων νερού είναι 1: 2 (χρησιμοποίησα 2 φλ. μαύρες σταφίδες)
Αφήνουμε στις σταφίδες 48 ώρες στο νερό, να φουσκώσουν.
Μαζί με το νερό τις περνάμε στο μπλέντερ.
Σουρώνουμε το υγρό με ένα τουλουπάνι 2-3 φορές, πιέζοντας δυνατά με τα χέρια μας.
Μαζεύουμε το υγρό σε μια κατσαρόλα και προσθέτουμε 1 κ. σ. στάχτη.
Ανακατεύουμε κι αφήνουμε για 2 ώρες, να κατασταλάξει η στάχτη.
Αφαιρούμε τον αφρό που θα σχηματιστεί και σουρώνουμε ξανά με το τουλουπάνι.
Βάζουμε το υγρό στη φωτιά και μετά από 1-2 βράσεις χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι να δέσει.
Αποθηκεύουμε το σιρόπι σε ένα καθαρό βάζο.
Η σπιτική σταφιδίνη μπορεί να αντικαταστήσει τη ζάχαρη… χρειάζεται όμως προσοχή γιατί είναι αρκετά πιο γλυκιά.
Ταιριάζει με φρέσκα, μαλακά κατσικίσια τυριά, με γιούρτι, παγωτό και πολλές γλυκές δημιουργίες. 1 μέρος σταφιδίνης και 5 μέρη παγωμένου νερού αρκούν για να έχουμε ένα πολύ δροσιστικό αναψυκτικό.
Μια φέτα ψωμί αλειμμένη με σταφιδίνη σε μορφή κρέμας, τη θρυλική θρεψίνη, ήταν το καθιερωμένο κολατσιό των περισσότερων ελληνοπαίδων μέχρι και τη δεκαετία του ’60.
Ένα παρόμοιο σιρόπι παράγεται κι από τα ξερά σύκα, αν κι έχει διαφορετική γεύση.
Χρωματιστά ζυμαρικά για τα χρώματα των νημάτων, ψωμιά σε σχήμα φιδιού και κεράτων κριαριού ( όταν εμφανίζονται στα χαλιά συμβολίζουν την αθανασία και τη δύναμη), πιάτα από τη Μ. Ασία όπου οι Έλληνες δραστηριοποιήθηκαν τόσο στην εμπορία όσο και στην παραγωγή χαλιών και πολλά άλλα «μιλούν» για όσους με αφάνταστη δεξιοτεχνία δουλεύουν τους κόμπους των χαλιών, χαρίζοντάς τους τα όνειρα και τους καημούς τους, ενσωματώνοντας τις χαρές, τις λύπες, τους φόβους, τα έθιμα τους και τα πιστεύω τους, παρασύροντάς μας σε κόσμους μαγικούς.
Mια μικρή γεύση από το μενού:
Ζυμαρικά διαφόρων χρωμάτων πλέκονται με «νήματα λαχανικών» και καλύπτονται με πικάντικο βούτυρο.
Αρνί, μοσχάρι και λουκάνικα σε κρούστα ζύμης.
Μοσχαρίσια μάγουλα με ξηρούς καρπούς, συνταγή της Μ.Ασίας.
Κορδέλες αποξηραμένου πελτέ φρούτων σερβίρονται με κατσικίσιο τυρί και κομπόστα κυδώνι.
«Μιλφέϊγ» με κουμκουάτ και πολλά άλλα….
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ €21: (ΚΟΣΤΟΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ).
ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙΝΟΣ ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΡ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ: Κρασί χύμα 6ε/λίτρο , εμφιαλωμένα 10ε , ποτά 4ε κλπ.
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ - ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΜΑΡΟ: evmarosart@gmail.com
Απαραίτητη και η τηλεφωνική κράτηση στο 2106207824. (10:00 – 14:00 κ 18:00 – 21:00 Σάββατο 11:00 – 15:00)
Η Μαριάννα Καβρουλάκη, είναι πειραματική αρχαιολόγος–ερευνήτρια της Ιστορίας της Ελληνικής Διατροφής (www.historyofgreekfood.org ), εμπνεύστρια και συνδιοργανώτρια των Συμποσίων της Ελληνικής Γαστρονομίας (Κρήτη).
Τιμή εισόδου: 21