Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Ο ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Τρίχες… Θέλουμε να είναι πλούσιες μόνο στο κεφάλι μας και σε κάθε άλλο σημείο του σώματος να εξαφανίζονται αυτόματα! Επειδή όμως η φύση μας έχει «προικίσει» με πλούσια τριχοφυΐα σε όλο μας το σώμα, πρέπει να βρίσκουμε εύκολες και αποτελεσματικές μεθόδους για να απαλλαγούμε. Δείτε τι πρέπει να επιλέξετε για κάθε σημείο του σώματος.

 1. Μασχάλες

- Ξυραφάκι: Είναι βολικό, καθώς μπορούμε να το κάνουμε την ώρα που βρισκόμαστε στο μπάνιο.

- Αποτριχωτική κρέμα: Διαλύει την κερατίνη κι έτσι απομακρύνει την τρίχα από τη βάση της. Χρειάζεται πρώτα δοκιμή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματος, για να δούμε αν η επιδερμίδα είναι ευαίσθητη στο προϊόν.

2. Πόδια

- Ξυραφάκι: Είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος αποτρίχωσης των ποδιών μεταξύ των γυναικών. Τα ξυραφάκια που κυκλοφορούν πλέον στην αγορά είναι πιο εύχρηστα και ανθεκτικά κι έτσι πολλές γυναίκες δεν τα αλλάζουν, ακόμη κι αν τα αποτελέσματα είναι πρόσκαιρα. Το ξύρισμα είναι πιο αποτελεσματικό εάν τα πόδια έχουν μουλιάσει για λίγο σε ζεστό νερό.


- Κερί: Είναι αποτελεσματικότερο στις μακρύτερες τρίχες, όμως η τρίχα αργεί να ξαναφυτρώσει για αρκετές εβδομάδες. Εάν η αποτρίχωση με κερί εφαρμόζεται για αρκετό καιρό, η τρίχα γίνεται εμφανώς πιο αδύναμη.

3. Φρύδια

- Τσιμπιδάκι: Είναι η πιο απλή και εύκολη μέθοδος. Μπορείτε να επισκεφθείτε αισθητικό για να δώσετε το κατάλληλο σχήμα ή να το κάνετε στο σπίτι.

4. Πρόσωπο

- Κερί: Επειδή οι τρίχες στο πρόσωπο είναι πιο λεπτές, συνήθως ο πόνος είναι ανεκτός. Η αλόη είναι ιδανική μετά την αποτρίχωση, καθώς καταπραΰνει από ερεθισμούς.

onmed

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου