Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΙ ΖΩΔΙΟ ΕΙΝΑΙ....


Πώς θα μπορούσατε να μάθετε κάποια στοιχεία για την προσωπικότητα του ατόμου που στέκεται απέναντί σας κνα πάρετε τα ; Με ποιον τρόπο να το πλησιάσετε; Άραγε υπάρχουν κοινά σημεία; Κάθε ζώδιο έχει ορισμένα εξωτερικά στοιχεία που μπορούν να σας αποκαλυφθούν αν παρατηρήσετε προσεκτικά: Πώς κάθεται; Πώς εκφράζεται; Πώς συμπεριφέρεται στους άλλους; Ποιο είδος διασκέδασης προτιμά; Τα στοιχεία που μπορείτε να διακρίνετε σε κάθε ζώδιο είναι:

ΚΡΙΟΣ: Το κύριο χαρακτηριστικό των ατόμων που ανήκουν στο ζώδιο του Κριού είναι η ανεξαρτησία. Ποτέ δεν θα τους δείτε με χαμηλωμένο το κεφάλι. Περπατούν αγέρωχα και με βηματισμό βαρύ, αδιαφορώντας για τον διπλανό τους. Αν κάτι τους βγάλει από την κατάσταση του ελέγχου που νοιώθουν γύρω τους και τους αναγκάσει να κάνουν κάτι που δεν θέλουν, θα αντιδράσουν έντονα και θα βάλουν στη θέση του κάθε έναν που θα κάνει το λάθος να τους περιορίσει. Για να πλησιάσετε έναν Κριό, θα πρέπει να βρείτε κάτι που θα ανεβάσει το ΕΓΩ του, και θα τον κάνει να νοιώσει ακόμα πιο ξεχωριστός από ότι νοιώθει ήδη. Τους αρέσει να ασχολούνται με κάτι, μισούν την αδράνεια, έτσι θα τους βρείτε ή να κάνουν βόλτες ή να διασκεδάζουν σε κάποιο μπαράκι ή να αθλούνται μακριά από τον πολύ κόσμο.
ΤΑΥΡΟΣ: Το να αναγνωρίσεις έναν Ταύρο είναι παιχνίδι. Συνήθως είναι μοναχικοί, δεν βροντοφωνάζουν την παρουσία τους, προτιμούν να περνάνε απαρατήρητοι, δεν κάνουν ποτέ την πρώτη κίνηση, είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, μπορεί να κοιτάνε γύρω τους αλλά σχεδόν πάντα πίσω από τα σκούρα προστατευτικά τους γυαλιά. Δίνουν πολλή σημασία στα λόγια του κόσμου και δεν τους αρέσει να τους κουβεντιάζουν. Τα μέρη που επιλέγουν είναι ήσυχα και συνήθως ταβερνούλες με οικογενειακό περιβάλλον, σε κάποια καφετέρια να απολαμβάνουν τον καφέ τους με τις ώρες, παρακολουθώντας τον κόσμο γύρω τους. Απεχθάνονται την άσκοπη κίνηση. Για να πλησιάσεις έναν Ταύρο, θα πρέπει να έχεις ένα σοβαρό λόγο γιατί είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί με τους ξένους.
ΔΙΔΥΜΟΙ: Αυτό το άτομο που χειρονομεί με κάθε του λέξη και εκπέμπει τόση ζωντάνια, είναι σίγουρα Δίδυμος. Τους αρέσει να μιλάνε και μιλάνε πολύ για διάφορα θέματα. Όταν κουβεντιάζουν, όλο τους το σώμα συμμετέχει στην συζήτηση, είναι αρκετά περίεργοι και οτιδήποτε συμβαίνει γύρω τους, τους αποσπά. Αγαπούν την φασαρία και την πολυκοσμία, πιάνουν φιλίες εύκολα και δεν είναι καθόλου επιφυλακτικοί με τους άλλους. Τα μέρη που συχνάζουν οι Δίδυμοι έχουν πάντα κόσμο, είτε αυτά είναι χώροι σεμιναρίων, είτε αθλητικές δραστηριότητες, είτε ένα μπαράκι συζητώντας με φίλους. Για να πλησιάσετε έναν Δίδυμο, φτάνει να του ζητήσετε μια πληροφορία κι εκείνος με ευχαρίστηση θα σας απαντήσει και όχι μόνο σε αυτό που ρωτάτε!!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Είναι γεγονός ότι όσοι ανήκουν στο ζώδιο αυτό αποφεύγουν τον πολύ κόσμο. Θα τους συναντήσετε σε εκδηλώσεις που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και την φύση. Είναι πολύ φιλικοί, αλλά θα διαπιστώσετε ότι δεν σας αφήνουν να τους πλησιάσετε πολύ. Για εκείνους δεν είστε παρά μόνο ένας ξένος. Είναι πολύ ευαίσθητοι και ευσυγκίνητοι στην ανθρώπινη αδυναμία, αλλά γίνονται και πολύ σκληροί όταν πρέπει να προστατευτούν, θωρακίζονται. Τα μέρη που θα βρείτε τους πιο πολλούς Καρκίνους, είναι αυτά που έχουν νερό, είτε σαν δραστηριότητα, είτε σαν χαλάρωση, είτε σαν μέσο μεταφοράς, είτε εργάζονται κάπου κοντά σε νερό. Είναι το στοιχείο που τους τραβά σαν μαγνήτης. Για να πλησιάσετε έναν Καρκίνο θα πρέπει να τον συγκινήσετε. Αν το καταφέρετε αυτό, τον έχετε κερδίσει.
ΛΕΩΝ: Τα άτομα που ανήκουν στο ζώδιο του Λέοντα δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα. Η φωνή τους είναι χαρακτηριστική και ο τόνος πάντα έντονος και επιβλητικός. Πρέπει να σας έχει τύχει να συναντήσετε άτομα που απαιτούν με δυνατή φωνή να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο τρόπο. Θέλουν να τους προσέχουν και κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν. Συχνάζουν σε μέρη με “καλό” κόσμο, ντυμένοι άψογα, έχουν ψηλά το κεφάλι, γελούν και μιλάνε τόσο βροντερά που θέλεις δεν θέλεις γυρνάς το κεφάλι. Τα λιοντάρια αγαπούν τον κόσμο, για αυτό αποφεύγουν τα μοναχικά μέρη, εκεί όπου θα μπορέσουν να δείξουν την υπεροχή τους είτε αυτό είναι η εμφάνισή τους, είτε κάποιο ταλέντο τους. Αναζητούν την αποδοχή και την επιβεβαίωση. Είναι πολύ εύκολο να πλησιάσεις ένα λιοντάρι, φτάνει να του εκφράσεις τον θαυμασμό του, άλλωστε η αυλή των λιονταριών είναι φημισμένη.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αντιπαθούν την πολυκοσμία και τη φασαρία και συνήθως τους αρέσει να κάνουν πράγματα ακόμα και όταν ξεκουράζονται. Η τεμπελιά δεν τους ελκύει παρόλο που είναι ζώδιο της γης, τους αρέσει να κουβεντιάζουν με φιλικά τους άτομα και να σχολιάζουν τα πάντα γύρω τους με καυστικό τρόπο. Θα τους συναντήσετε σε μοναχικά μέρη, να ασχολούνται με πράγματα γύρω τους. Δεν αγαπούν την επιτήδευση και την κολακεία. Τα μέρη που προτιμούν είναι αυτά που θα τους προσφέρουν κάποια γνώση, όπως μουσεία, σεμινάρια για την σωστή διατροφή, διαλέξεις, συναυλίες κλπ. Για να πλησιάσετε έναν Παρθένο, θα πρέπει να του πείτε ότι τον έχετε ανάγκη γιατί σας έτυχε κάτι, έτσι θα του ενεργοποιήσετε την τάση που έχει για προσφορά.
ΖΥΓΟΣ: Φημίζονται για την ανάγκη τους να λειτουργούν μαζί με άλλα άτομα, δεν αντέχουν την μοναξιά, και γίνονται δυστυχισμένοι όταν μένουν μόνοι τους. Είναι ιδιαίτερα κοινωνικοί και συνήθως συνεργάζονται στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες. Χαίρονται να βρίσκονται με άλλα άτομα και δεν τους ενοχλεί ο κόσμος, ίσα-ίσα είναι ευεργετικό για εκείνους. Τους αρέσει να γνωρίζουν καινούργια άτομα, αλλά κρατούν πάντα μια επιφυλακτική στάση. Η ευγένεια είναι το προσόν τους και ο λόγος που τους κάνει ιδιαίτερα αγαπητούς στους γύρω τους. Τα μέρη που αρέσουν στους Ζυγούς, είναι εκείνα που συγκεντρώνουν κόσμο. Τους αρέσει η ποιοτική διασκέδαση, η μουσική, το καλό φαγητό. Για να πλησιάσετε έναν Ζυγό, θα πρέπει να είστε πολύ διακριτικοί και ευγενικοί, ένα λουλούδι ή μια τρυφερή κουβέντα θα τους ξαφνιάσει ευχάριστα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δεν αγαπούν την πολλή φασαρία και τον πολύ κόσμο, αλλά τους αρέσει να χάνονται μέσα σε αυτόν και να περνούν απαρατήρητοι. Τους αρέσει να παρατηρούν και όχι να τους παρατηρούν. Δεν θα κάνουν κάτι για να προκαλέσουν, εκτός αν κάποιος τους θίξει, τότε παύουν να μένουν στην ανωνυμία και υποστηρίζουν την ιδέα τους ή το άτομο που είναι δίπλα τους χωρίς να λογαριάσουν τίποτα. Τους αρέσει να ελέγχουν τις καταστάσεις γύρω τους και φυσικά… τα συναισθήματά τους. Τα μέρη που τους ελκύουν είναι τα σκοτεινά, όπου μπορούν να ελέγχουν τα πάντα περνώντας απαρατήρητοι. Για να πλησιάσετε έναν Σκορπιό, αφήστε τον να πιστεύει ότι εσείς είστε το θήραμα κι εκείνος ο κυνηγός, είναι το αγαπημένο του παιχνίδι.
ΤΟΞΟΤΗΣ: Η κάθε μέρα είναι διαφορετική ή έτσι θα ήθελαν να είναι, και αυτό στοχεύουν. Πλήττουν από την καθημερινότητα και επιζητούν την αλλαγή και το σπάσιμο της ρουτίνας. Αναζητούν διαρκώς καινούργια ενδιαφέροντα και δεν δέχονται εύκολα το στρίμωγμα ή την καταπίεση. Έχουν ευχάριστο χαρακτήρα και δεν αγαπούν τους κλειστούς και μουντούς ανθρώπους για παρέα. Το εξερευνητικό τους στοιχείο, τους κάνει να αποκτούν ασυνήθιστες δραστηριότητες, από το αερόπτερο μέχρι την ορειβασία, από τη φιλοσοφία και τη θρησκεία μέχρι τον ομαδικό αθλητισμό. Τα μέρη που προτιμούν, είναι αυτά που μπορούν να εκτονώσουν την έντονη ενέργειά τους, αλλά δεν λένε και όχι όταν πρόκειται για διασκέδαση. Για να πλησιάσετε έναν Τοξότη, είναι απαραίτητο να έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα με εκείνον. Του αρέσει να μοιράζεται τις εμπειρίες του και να τον καταλαβαίνουν.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να πετύχουν τις φιλοδοξίες τους, πρέπει να έρχονται σε επαφή με κόσμο, και μάλιστα με άτομα που μπορούν να τους υποστηρίξουν. Έτσι, έχουν μάθει να ζουν με κόσμο, να είναι κοινωνικοί, αλλά πρόκειται κατά βάθος για πολύ μοναχικά άτομα. Επειδή σχεδόν πάντα σκέφτονται, περπατούν σα να είναι χαμένοι στον κόσμο τους και πραγματικά τίποτα δεν τους αποσπά την προσοχή. Έχουν σταθερό βήμα και το βλέμμα τους είναι καρφωμένο σε ένα σημείο μπροστά τους. Έχουν μια σοβαρότητα στον τρόπο που κινούνται και στην έκφραση τους είναι λακωνικοί, λίγα λόγια και σταράτα. Τα μέρη που τους ελκύουν είναι συνήθως ήσυχα, όπως ένα ρεστοράν μακριά από την πόλη, ένα ταξίδι σε ορεινές τοποθεσίες, κινηματογράφος, κλπ. Για να πλησιάσετε έναν Αιγόκερω, είναι προτιμότερο να αναπτύξετε μαζί του αρχικά μια φιλική σχέση, γιατί είναι δύσκολος στις αποφάσεις του, ευθυνόφοβος και ιδιαίτερα επιφυλακτικός.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το πιστεύω ενός Υδροχόου είναι πως θα αλλάξει τον κόσμο. Τους αρέσει να λειτουργούν μέσα από ομάδες και να έρχονται σε επαφή με κόσμο, συζητώντας αυτά που τους προβληματίζουν. Η φιλία είναι πολύ σοβαρό θέμα και συνήθως οι φιλίες τους είναι σταθερές και μακροχρόνιες. Τους αρέσει να προκαλούν με την εμφάνισή τους και την εκκεντρικότητα που τους διακρίνει. Αγαπούν την έννοια της ελευθερίας και δεν δέχονται τις δεσμεύσεις εύκολα, ούτε την καταπίεση από άλλους, παρόλο που πολλές φορές οι ίδιοι γίνονται τυραννικοί. Διαθέτουν έναν ιδιαίτερο μαγνητισμό που τον χρησιμοποιούν για να επηρεάσουν τα άτομα που τους ενδιαφέρουν. Τα μέρη που αγαπούν, έχουν να κάνουν με καταστάσεις που εκφράζουν νεωτεριστικές ιδέες, φιλοσοφικές τάσεις ή ομαδικές δραστηριότητες μιας και δεν μπορούν να λειτουργήσουν μόνοι τους. Για να πλησιάσετε έναν Υδροχόο, δεν πρέπει να νοιώσει ότι πιέζετε καταστάσεις ή ότι έχετε στο νου σας κάτι που θα τον δεσμεύσει.
ΙΧΘΥΕΣ: Αυτούς τους ανθρώπους μπορείς να τους ξεχωρίσεις από το βλέμμα τους. Συνήθως κοιτούν κάτω, γιατί μέσα στα μάτια τους καθρεφτίζονται όλα τα συναισθήματά τους, κάτι που δεν θέλουν να αποκαλύψουν. Πονάνε και υποφέρουν με τη δυστυχία που υπάρχει γύρω τους, και η σκληρή πλευρά της ζωής είναι πολύ βαρύ φορτίο για αυτούς. Συνήθως, τους χαρακτηρίζει μια ντροπαλότητα και ένα «κούμπωμα» όταν βρίσκονται ανάμεσα σε κόσμο. Προτιμούν να περνούν απαρατήρητοι. Τα μέρη που τους ελκύουν, είναι εκείνα στα οποία θα μπορούσαν να βρουν γαλήνη και ηρεμία. Η θάλασσα τους γοητεύει και η ρομαντική πλευρά τους, τους ωθεί να περπατούν στην φύση μακριά από οτιδήποτε σκληρό για εκείνους. Είναι πολύ εύκολο να πλησιάσεις έναν Ιχθύ, γιατί είναι ευκολόπιστοι και μια γλυκιά κουβέντα ή ένα λουλούδι τους σκλαβώνει.
ΤΟDAYNEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου