Υλικά:
- 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
- 1/2 κιλό κιμά χοιρινό
- 2 κόκκινες πιπεριές
- 2 πράσινες πιπεριές
- φέτα
- κρεμμύδι σκόρδο
- 2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά ολικής
- 2 κουταλιές ελαιόλαδο
- μαϊντανό
- κύμινο
- αλάτι-πιπέρι
Ζυμώνουμε τον κιμά βάζοντας μέσα κρεμμύδι, σκόρδο, 2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά, 2 κουταλιές ελαιόλαδο, μαϊντανό, μια πρέζα κύμινο, αλάτι και πιπέρι.
Απλώνουμε τον κιμά σε ένα τετράγωνο και βάζουμε μέσα - κομμένες σε λωρίδες τις πιπεριές αφού τις έχουμε ψήσει. Τρίβουμε στη μέση τη φέτα και ενώνουμε τις 2 άκρες του κιμά έτσι ώστε να γίνει ρολό.
Το ψήνουμε στους 180ο για 45 λεπτά περίπου. Σερβίρεται με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου