Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2013

ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΓΕΝΝΑΡΗ ( ΚΑΡΚΙΝΟΣ - ΠΑΡΘΕΝΟΣ - ΛΕΩΝ )

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 


ΣΧΕΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΙΚΑ
Στα μέτρα σας είναι αυτός ο μήνας τουλάχιστον έως και τις 19 Ιανουαρίου όπου Ερμής και Ήλιος θα βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω καθώς επιθυμείτε μια σταθερή κατάσταση, και παρά τα σκαμπανεβάσματα που θα υπάρχουν, μάλλον θα την πετύχετε. Ο μήνας αυτός είναι πολύ θετικός για σας καθώς φαίνεται πως ο ερωτισμός σας θα είναι ιδιαίτερα ανεβασμένος και η διάθεσή σας θα αρέσει πολύ στο σύντροφό σας. Θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πολλά πράγματα παρέα με το έτερόν σας ήμισυ, τα οποία θα σας αρέσουν ιδιαίτερα και θα ξαναθυμηθείτε όλα τα σημεία στα οποία ταιριάζετε και που σας ενώνουν στις δύσκολες στιγμές. Ανοιχτείτε κι εσείς λίγο παραπάνω τώρα που οι συνθήκες είναι τόσο θετικές και εκφράστε τους τα συναισθήματα που νιώθετε γι’ αυτούς. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες για μια ιδιαίτερα σημαντική γνωριμία και σχέση. Όσοι από σας έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, ο μήνας αυτός μπορεί να σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά την πιθανότητα συγκατοίκησης, ενός αρραβώνα ή γάμου, τώρα που νιώθετε τόσο υπέροχα δίπλα του. Απολαύστε αυτές τις όμορφες στιγμές, κάντε καινούργια πράγματα μαζί που θα σας δέσουν σαν ζευγάρι ακόμα περισσότερο, και προσοχή στις υπερβολές γιατί δεν τις έχετε ανάγκη για να είστε μαζί. Περάστε όμορφα μέσα από τα απλά, καθημερινά πράγματα που μοιράζεστε από κοινού.


ΥΓΕΙΑ
Η ανάγκη σας για ανανέωση τώρα θα είναι μεγάλη και είναι αυτή που θα σας ωθήσει να ξοδεύσετε κάποια χρήματα παραπάνω προκειμένου να έχετε τα κατάλληλα αποτελέσματα, μόνο που αυτό, δεν πρέπει να το κάνετε μόνοι. Πάρτε μαζί σας φίλους και γνωστούς και επισκεφτείτε παρέα κάποια ινστιτούτα ομορφιάς όπου θα σας κάνουν να αισθανθείτε πολύ καλύτερα. Σκεφτείτε όμως πως η εξωτερική ομορφιά σας θα πρέπει να βρίσκεται σε συνάρτηση με την εσωτερική, γι’ αυτό φροντίστε να κλείσετε και ένα ραντεβού για γενικό τσεκ απ, ώστε να ελέγξετε την όλη κατάσταση του σώματός σας, αλλά και τις αντοχές ολόκληρου του οργανισμού σας.

ΛΕΩΝ

 ΣΧΕΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΙΚΑ
Μπορεί η λογική να είναι με το μέρος σας, αλλά θα πρέπει τουλάχιστον έως και τις 19 Ιανουαρίου όπου Ερμής και Ήλιος θα βρίσκονται στο ζώδιο του Αιγόκερω να την παρακάμψετε και να σκεφτείτε και τα συναισθήματά σας. Το πιθανότερο είναι να ταιριάζετε περισσότερο σε πρακτικούς τομείς, να δουλεύετε μαζί και να νιώθετε την απόλυτη οικονομική υποστήριξη από το σύντροφό σας, αλλά μάλλον αυτό δεν σας είναι πλέον αρκετό. Ο μήνας αυτός μπορεί να σας δημιουργήσει κάποια προβληματάκια και να μετανιώσετε για όλες τις ευκαιρίες που έχετε χάσει κατά το παρελθόν, αλλά θα πρέπει να αποφύγετε τα πισωγυρίσματα. Για εσάς που έχετε ήδη μια σταθερή σχέση, τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα.
 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Αυτό το μήνα τουλάχιστον έως και τις 9 Ιανουαρίου όπου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη μπορείτε να προσπαθήσετε κάτι νέο στα επαγγελματικά σας, γεγονός που από τη μια σας εξιτάρει, από την άλλη αισθάνεστε κάπως κουρασμένοι και σας γεμίζει ανησυχία. Πολύ δουλειά σας περιμένει καθώς φαίνεται πως τα θέματα της καριέρας σας είναι πολύ πιο σημαντικά από οτιδήποτε πλέον. Θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες να αυξήσετε τα οικονομικά σας, αρκεί να έχετε όρεξη για δουλειά και να εντείνετε τους ρυθμούς της δουλειάς σας για να πείσετε και τους άλλους. Ξαφνικά έξοδα συνεχίζουν να σας βγάζουν από το πρόγραμμά σας. Αν συνεχίσετε να πληρώνετε έξοδα με αυτούς τους ρυθμούς μάλλον δεν θα μπορέσετε να ισορροπήσετε τα οικονομικά σας. Η μεγάλη ευελιξία που δείχνετε μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας τώρα, αρκεί να μην κολλήσετε σε θέματα τεχνικά. Ζητήστε πίσω χρήματα που σας χρωστάνε για να τα πάρετε πίσω.
 ΥΓΕΙΑ
Έχετε ανάγκη από αλλαγές στην εμφάνισή σας, τις οποίες δεν θα αποφασίσετε και τόσο εύκολα, αλλά αν τελικά το πάρετε απόφαση, αυτές μπορεί να είναι καταλυτικές για την εμφάνισή σας. Ο μήνας αυτός θα σας βοηθήσει να τολμήσετε κάτι εντελώς καινούργιο και πρωτοποριακό στην εμφάνισή σας, όπου θα σας αλλάξει τελείως το στυλ που είχατε μέχρι τώρα, τουλάχιστον για τα μάτια των άλλων. Θα σας κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς και έτοιμους για όλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
 ΣΧΕΣΕΙΣ - ΕΡΩΤΙΚΑ
Ένας μήνας γεμάτος τουλάχιστον έως και τις 19 Ιανουαρίου όπου Ερμής και Ήλιος θα βρίσκονται στο φιλικό ζώδιο του Αιγόκερω με ερωτικό παιχνίδι, φλερτ, και όμορφες στιγμές στην ερωτική σας ζωή, καθώς θα νιώσετε πως αρχίζετε και πάλι να ζείτε. Τα πράγματα είναι ιδιαίτερα θετικά, καθώς ο μήνας αυτός θα φέρει πολλές νέες κατακτήσεις και πολλές νέες γνωριμίες, που δεν θα ξέρετε να τις κάνετε. Το πιθανότερο είναι να δοκιμάσετε απ’ όλα, καθώς έχετε μια έντονη ανάγκη για πειραματισμό, δίχως να ξέρετε που μπορεί να σας οδηγήσει. Φαίνεται πως κάνατε πολλά πισωγυρίσματα το τελευταίο διάστημα, αφού ίσως να έχετε ζαλιστεί από τις πολλές προσφορές και τους πειρασμούς που υπάρχουν γύρω σας. Από την άλλη, μπορεί να προκύψει μια καλή περίπτωση και να χάσετε την ευκαιρία να παραμείνει μαζί σας, αν σας βλέπει πολύ ασταθείς. Το πιθανότερο είναι να κάνετε πολλές και σύντομες σχέσεις το διάστημα αυτό, αφού μάλλον δεν είστε έτοιμοι ή φοβάστε ακόμα να δεσμευτείτε. Χαρείτε τον έρωτα με τη μορφή που έρχεται και μην κολλάτε σε λεπτομέρειες που μπορούν να σας χαλάσουν τη διάθεση. Πιθανό να βρείτε έναν όμορφο και γεμάτο λάμψη σύντροφο, και στο χέρι σας είναι να τον κρατήσετε λίγο παραπάνω.
 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ - ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Τα επαγγελματικά σας τουλάχιστον από τις 19 Ιανουαρίου και μετά όπου Ερμής και Ήλιος θα βρίσκονται στο ζώδιο του Υδροχόου είναι άμεσα συνδεδεμένα με δημιουργικές ασχολίες. Το μήνα αυτό θα είστε πολύ πιο ριψοκίνδυνοι, αλλά ο κίνδυνος της απώλειας παραμονεύει αν μπλέξετε με ακατάλληλους συμβούλους. Δώστε μια καινούργια ευκαιρία και κυνηγήστε εκείνους που σας έχουν φανεί ιδιαίτερα χρήσιμοι κατά το παρελθόν, αλλά αφού πρώτα φανείτε γενναιόδωροι μαζί τους. Μείνετε μακριά από ανθρώπους που δεν σας έχουν φερθεί και πολύ καλά στον οικονομικό τομέα και δεν είναι για να τους εμπιστεύεστε και πάλι. Τα πράγματα γενικότερα είναι δύσκολα για σας, αφού οι οικογενειακές συνθήκες δεν επιτρέπουν να δημιουργήσετε τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να κάνετε αυτό που θέλετε και να έχετε και άμεσα κέρδη. Ο μήνας αυτός μπορεί να σας δώσει κάποιες νέες ιδέες και προτάσεις, ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες, που σίγουρα αξίζει να σκεφτείτε. Βρείτε ένα τρόπο να τα συνδυάσετε όλα, αλλά και να μην εξαντληθείτε σωματικά και νοητικά. Οι περισσότερες δυσκολίες θα σας έρθουν προς τα μέσα του μήνα, γι’ αυτό φροντίστε να κάνετε όσο λιγότερα λάθη γίνεται.
 ΥΓΕΙΑ
Θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σημαντικά την εξωτερική σας εμφάνιση αυτό το μήνα, καθώς και η ψυχολογία σας θα είναι πολύ καλύτερη. Κάντε μια σημαντική αλλαγή. Οι πλανητικές επιρροές του μήνα, θα σας βοηθήσουν να κάνετε κάποια θετικά βήματα και να βελτιώσετε την υγεία και τη φυσική σας κατάσταση. Θα δείχνετε και θα νιώθετε πολύ πιο όμορφα

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου