Κυριακή 19 Αυγούστου 2012

ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ... ΤΟΝΟ


Σε κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζουμε τα μακαρόνια. Σε άλλο σκεύος τσιγαρίζουμε τα τριμμένα κρεμμύδια και προσθέτουμε τις πιπεριές κομμένες μακρόστενες.Αφήνουμε να μαραθούν και ρίχνουμε τη ντομάτα. Μόλις αρχίσει να "δένει" η σάλτσα, προσθέτουμε το ψάρι θρυμματισμένο, λίγο αλάτι και πιπέρι.Αφού βράσει, σερβίρουμε μαζί με τα μακαρόνια.


Υλικά :
μισό κιλό φρέσκος τόνος ή 3 κονσέρβες τόννου ( ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ Ο ΤΟΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΛΑΔΙ  ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ ΦΙΛΕΤΟ ΤΟΝΟΥ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ)
μισό κιλό μακαρόνια
4 πράσινες πιπεριές φλάσκες

μισό κιλό ντομάτες
2 κρεμμύδια
ελαιολαδο
αλάτι
πιπέρι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου