Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ Η ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΑΠΟ 27/9- 12/10



ΚΡΙΟΣ
Όλες σας οι σχέσεις θα έχουν προβλήματα με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου καθώς τώρα θα βγουν όλες οι διαφωνίες που έχετε με τους άλλους στην επιφάνεια και θα είναι δύσκολο να τις προσπεράσετε. Η ένταση που νιώθετε εσωτερικά φουντώνει όλο και περισσότερο και μπορεί να σας οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα και αψιμαχίες με τα άτομα που είναι γύρω σας τόσο στον αισθηματικό, όσο και στον οικογενειακό ή επαγγελματικό τομέα. Προσπαθήστε να είστε πιο διακριτικοί και διπλωμάτες για να μην απομακρυνθείτε από σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που σας χρειάζονται ακόμα.
ΤΑΥΡΟΣ
Όλα τώρα δείχνουν πως θα πρέπει να πέσετε με τα μούτρα στη δουλειά με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και συνεχίζετε να αναλαμβάνετε. Ήδη ασχολείστε με πολλά μαζεμένα και δυσκολεύεστε να τα φέρετε εις πέρας. Η Νέα Σελήνη αυτή σας εφιστά την προσοχή στον τομέα της υγείας αλλά και της εργασίαςκαθώς μπορεί να έχετε τη διάθεση για εργασιοθεραπεία, αλλά θα πρέπει να αναζητάτε και στιγμές ξεκούρασης και εκτόνωσης. Βάλτε περισσότερη άσκηση και υγιεινή διατροφή στη ζωή σας για να βγάζετε όλο το άγχος και τα νεύρα σας, δημιουργικά. Κάντε περιπάτους όσο πιο συχνά μπορείτε για να ξεδίνετε. Βελτιώστε τη σωματική σας κατάσταση και θα δείτε που θα ομορφύνετε κιόλας
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Νέα Σελήνη αυτή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου βάζει φωτιά στην ερωτική σας ζωή, καθώς έχετε απηυδήσει και δεν αντέχετε τα πράγματα έτσι όπως είναι στην παρούσα φάση. Θα αλλάξετε ριζικά στάση απέναντι στα ερωτικά σας και θα ασχολείστε μόνο με σχέσεις ουσιαστικές και ανθρώπους που μπορεί να έχουν πάρει σοβαρά κάποια πράγματα. Μπορεί το διάστημα αυτό να μην είναι και το καλύτερο για νέες γνωριμίες αφού θα αποδειχθούν ιδιαίτερα ασταθείς, αλλά μπορείτε να φιλοσοφήσετε τα πράγματα και να σταματήσετε να είστε συνεχώς γεμάτοι κανόνες που ουσιαστικά εσάς εμποδίζουν στο να αναπνεύσετε. Αποφύγετε εντάσεις και ακραίες καταστάσεις που δεν έχουν τίποτα να σας δώσουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλές εντάσεις και δυσαρέσκεια θα σας φέρει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου για το ίδιο σας το περιβάλλον. Δυσαρέσκεια τόσο από τις κινήσεις, τις αποφάσεις και τη στάση τους απέναντί σας που δεν θα είναι και οι καλύτερες. Τις περισσότερες εντάσεις και δυσκολίες θα τις έχετε από τα πολύ κοντινά σας πρόσωπα, καθώς υπάρχει μια ευρύτερη διάσταση απόψεων. Μπορεί να μην έχετε αντιληφθεί παρασκηνιακές συζητήσεις, συμφωνίες και σχέσεις που γίνονται τώρα πίσω από την πλάτη σας, αλλά σίγουρα γίνονται, κι αυτό δεν σας συμφέρει καθόλου. Μην προσπαθείτε να ξεφύγετε από τα προβλήματα με το να τα αποφεύγετε ή να κάνετε πως δεν τα βλέπετε, γιατί θα κάνετε χειρότερα τα πράγματα. 

ΛΕΩΝ
Πολλές από τις υποσχέσεις και τα σχέδια που θα ακούσετε με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου μπορεί να μην είναι δυνατόν να γίνουν πράξη, αλλά σίγουρα θα έχουν όλη την καλή διάθεση να τις πραγματοποιήσουν τα άτομα που σας τις δίνουν. Εσείς δεν θα πρέπει όμως να αρκεστείτε σε αυτές, αλλά να προσπαθήσετε να πάρετε ρητές διαβεβαιώσεις και αποδείξεις – πράγμα δύσκολο - και να μη στηριχθείτε σε λόγια και μόνο, που μπορεί να είναι και του αέρα. Η έμπνευση και η δημιουργικότητά σας θα είναι ιδιαίτερα αυξημένες. Αξιοποιήστε τα για να περάσετε τις απόψεις σας και τις νέες σας ιδέες στους άλλους, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα επιχειρήματα. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να εκνευριστεί και να γεμίσετε ένταση εξαιτίας λαθών ή παραλήψεων των άλλων. Μείνετε μακριά από λεκτικές ή απευθείας συγκρούσεις και εκνευρισμούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Θα είναι δύσκολο με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου να διεκδικήσετε περισσότερα πράγματα από την ερωτική σας ζωή, τις σχέσεις σας, τις συνεργασίες σας ή ακόμα και σε θέματα οικονομικά. Παρόλο που στο μυαλό σας είναι η σταθεροποίηση των καταστάσεων που έχετε στη ζωή σας και δεν θέλετε να χάσετε, η ανάγκη σας για ρίσκο και το ανικανοποίητο, σίγουρα θα σας πιέζουν με αυτήν τη Νέα Σελήνη να ρισκάρετε σε όλους τους τομείς. Μην το κάνετε αν φοβάστε να μη χάσετε κάτι σημαντικό γιατί αυτή η Νέα Σελήνη «μυρίζει» απώλειες. Βαδίστε σε γνώριμα μονοπάτια και μόνο στον οικονομικό τομέα ή καλύτερα να αποφύγετε κάθε κίνηση για να μη βγείτε εντελώς χαμένοι
ΖΥΓΟΣ
Στο δικό σας ζώδιο αυτή η Νέα Σελήνη από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου και το σίγουρο είναι πως θα φέρει πολλές αναστατώσεις σε όλες σας τις σχέσεις, συναισθηματικές, φιλικές, οικογενειακές και επαγγελματικές. Το δύσκολο για σας δεν είναι τόσο η ένταση που υπάρχει ανάμεσα σε σας και τους γύρω σας, αλλά η σύγχυση που νιώθετε, όπου δεν μπορείτε να ξεχωρίσετε ποιο είναι το σωστό από το λάθος. Μέσα σας θα υπάρχει την περίοδο αυτή η αμφιβολία πως κάτι δεν κάνετε σωστά και μάλλον κάπως έτσι θα είναι. Μέσα από τις δυσκολίες και τις εντάσεις που θα φέρει αυτή η Νέα Σελήνημπορεί να καταλάβετε κάποια λάθος μονοπάτια και να γυρίσετε στα σωστά, πριν να είναι αργά. Μην έρθετε σε αντιπαράθεση με ανθρώπους που εκτιμάτε και αγαπάτε, για να μην τους χάσετε από δίπλα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη αυτή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου θα σας φέρει πολλές εργασίες και υποχρεώσεις μαζεμένες που θα σας κουράσουν και θα σας αγχώσουν ιδιαίτερα. Παρόλο που είστε πρόθυμοι να τις αναλάβετε, το σίγουρο είναι πως μπορεί να φτάσετε ακόμα και στα πρόθυρα της υπερκόπωσης, αν δεν φροντίσετε να ξεκουράζετε σε τακτά χρονιά διαστήματα και να κοιμάστε περισσότερες ώρες. Το διάστημα αυτό θα σας χτυπήσει ένα καμπανάκι σε σχέση τόσο με την υγεία σας και προβλήματα που ήδη υπάρχουν αλλά και σε σχέση με τη διατροφή σας. Περιορίστε τις τροφές που σας πειράζουν ή σας προσθέτουν πολλά παραπανίσια κιλά, και βάλτε περισσότερη άσκηση στην καθημερινότητά σας
ΤΟΞΟΤΗΣ
Πολλά είναι αυτά που γίνονται στον ερωτικό τομέα με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου καθώς φαίνεται πως έχετε αυτό που θέλετε. Παλαιότερες σχέσεις επιστρέφουν και πάλι να σας βάλουν σε διλήμματα, ενώ ένας φίλος είναι πολύ πιθανό να εκδηλώσει ενδιαφέρον για σας ή απλά να κάνετε κάποιες νέες γνωριμίες ή νέες φιλίες που θα βοηθήσουν τα σχέδιά σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να επιλέξετε σε ποια σχέση ή συνεργασία θα μείνετε και τι θα κάνετε με τη ζωή σας αλλά το σίγουρο είναι πως θα ζήσετε έντονες στιγμές με τη Νέα Σελήνη και θα τις απολαύσετε ιδιαίτερα. Μη σκέφτεστε το αύριο. Ζήστε το σήμερα. Φροντίστε μόνο να προστατευτείτε από πιθανές παγίδες, για να μη χάσετε σημαντικά πρόσωπα και πράγματα, αλλά και για να μην πληγωθείτε. Προωθήστε όλα τα σχέδια και τους στόχους σας γιατί η τύχη είναι με το μέρος σας παρά τις δυσκολίες και τις εντάσεις. Να θυμάστε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Νέα Σελήνη αυτή στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου θα σας κινητοποιήσεικαθώς φαίνεται πως θα πρέπει να πάρετε πολλά πρόσωπα και πράγματα λίγο πιο σοβαρά όσο κι αν σας φοβίζουν, αλλιώς πρέπει να τα αφήσετε πίσω σας μια και καλή. Αν αποφασίσετε να στηρίξετε και να συνεχίσετε να παλεύετε για σχέσεις και συνεργασίες που έχουν μεγάλη σημασία για σας, αφήστε στην άκρη όλα τα κακόβουλα σχόλια ή σκέψεις αφού πρώτα βγάλετε μόνοι σας συμπέρασμα τι είναι αλήθεια και τι ψέμα. Παραπλανήσεις μπορεί να υπάρξουν αρκετές, αλλά αν ακούσετε το ένστικτό σας θα σας πει ποιες και πώς θα τις αποφύγετε. Κινηθείτε παρασκηνιακά και μην ανακοινώνετε πουθενά κάποια πράγματα για σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες που δεν θέλετε να χάσετε.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα να μάθετε όλη την αλήθεια για πρόσωπα και πράγματα που είναι πολύ κοντά σας. Παρόλα αυτά, επειδή αντιλαμβάνεστε μια αλλαγή συμπεριφοράς από συγκεκριμένα πρόσωπα τώρα με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου θα αλλάξετε κι εσείς στάση απέναντί τους. Σταματήστε να είστε συνεχώς τόσο δοτικοί με ανθρώπους που δεν το αξίζουν. Οι εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα μπορεί να σας βγάλουν από τα ρούχα σας αλλά δεν πρέπει να τις οξύνετε. Εξετάστε ποιο είναι το δίκαιο και πράξτε ανάλογα για να μην πληρώσετε εσείς τα λάθη των άλλων. Μην προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με όλους εκείνους που δεν είναι και τόσο θετικοί μαζί σας γιατί δύσκολα θα τους προσεγγίσετε ή δύσκολα θα πάρετε αυτά που θέλετε.
ΙΧΘΕΙΣ
Πολλά έξοδα θα σας φέρει αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ζυγού από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και τις 12 Οκτωβρίου καθώς η διάθεσή σας για να κάνετε αγορές και να ξοδεύσετε χρήματα τόσο για τον εαυτό σας όσο και για τους άλλους, ολοένα και αυξάνεται. Ο ερωτισμός σας θα είναι έντονοςαλλά ίσως υπερεκτιμήσετε κάποια πρόσωπα στα ερωτικά σας που δεν το αξίζουν και τόσο. Όπως και να έχει είστε έτοιμοι να ερωτευτείτε ξανά ή είστε ήδη ερωτευμένοι και ζείτε σε έναν ονειρικό κόσμο με το έτερόν ήμισυ, ακόμα κι αν είναι τόσα πολλά αυτά που διαφωνείτε ή δεν θέλετε να ξέρετε γι’ αυτό. Προσέξτε πολύ τόσο σε οικονομικά όσο και σε συναισθηματικά θέματα για να μην απογοητευτείτε αλλά και για να μην έχετε σημαντικές απώλειες. Οι αγοραπωλησίες σας συμφέρουν αρκεί να έχετε τα πάντα καλά προετοιμασμένα και οργανωμένα.

Ι.Κ.ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου