Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Ο ΑΠΡΙΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΔΙΑ


Προβλέψεις Απριλίου - Κριός

Ο Απρίλιος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας. Οι προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο δεν είναι και οι καλύτερες για τα κριαράκια. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή έως και τις 23 του μήνα προκαλεί καθυστερήσεις και λάθη. Ο πλανήτης Άρης θα περάσει στο ζώδιό σας, στις 2 του μήνα, προκαλώντας εντάσεις και μικροατυχήματα. Στις 18 του μήνα προβλέπονται κάποια ξεκαθαρίσματα στις ερωτικές σας σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Επίσης στις 21 του μήνα θα μπει η αφροδίτη στο ζώδιό σας και θα είστε στο επίκεντρο της προσοχής. Ευτυχώς στις 24 Απριλίου ο ερμής μπαίνει σε ορθή πορεία και θα χαλαρώσετε.
==============================================



Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Ιχθείς

Ο μήνας Απρίλιος του 2011 για τους ιχθείς προβλέπεται ως εξής:
Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 23 του μήνα θα επηρεάσει τον οικονομικό τομέα. Προσοχή σε συναλλαγές, αγορές και επενδύσεις. Είναι καλό να μην ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας ζητήματα γιατί θα σας παραπλανήσουν. Η νέα σελήνη στις 3 του μήνα καθώς και η πανσέληνος στις 18, θα επηρεάσουν τα οικονομικά σας. Γι αυτό προσοχή ξανά και ξανά. Μέχρι τις 20 του μήνα ο πλανήτης Αφροδίτη θα σας κάνει πιο κοινωνικούς, θα βγείτε, θα διασκεδάσετε και θα βρεθείτε με αγαπημένους ανθρώπους. Ίσως ακόμη και να ερωτευτείτε. Απλά προσοχή στα οικονομικά σας.


==============================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Υδροχόος

Ο μήνας Απρίλιος θα είναι ένας πιεστικός μήνας για τους υδροχόους. Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 23 του μήνα θα σας φέρει ένταση, καθυστερήσεις και ασυνεννοησία. Οι στόχοι σας δεν θα διεκπεραιώνονται και θα νιώθετε συχνά "άτυχοι", ανάδρομος Ερμής είναι θα περάσει. Πάραυτα τα οικονομικά σας θα βελτιώνονται έως και τις 20 του μήνα. Η πανσέληνος στις 18 του μήνα θα σας προκαλέσει ένταση, είναι καλό να ηρεμήσετε και να σκεφτείτε συνετά. Μετά τις 24 του μήνα, ο πλανήτης Ερμής θα κινηθεί ορθά και θα λυθούν όλα τα προβλήματά σας.

====================================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Αιγόκερως

Για τα αιγοκεράκια ο μήνας Απρίλιος προβλέπεται ως ένας δύσκολος μήνας. Η νέα σελήνη στις 3 του μήνα θα σας δημιουργήσει άγχος και πίεση και θα ασχοληθείτε με οικογενειακά ζητήματα. Ο πλανήτης Άρης θα σας προκαλέσει άγχος και θα σας κάνει να ασχοληθείτε με το σπίτι σας. Αν έχετε να κάνετε μία μετακόμιση ηρεμήστε και όλα θα πάνε καλά με οργάνωση και ψυχραιμία. Επίσης προβλέπεται να αντιμετωπίσετε αναβολές, καθυστερήσεις και παρεξηγήσεις. Η πανσέληνος στις 18 του μήνα, θα είναι πιεστική και λιγάκι μελαγχολική. Πάραυτα έως τις 20 του μήνα θα έχετε δίπλα σας ανθρώπους που αγαπάτε και που σας ηρεμούν.

=============================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Τοξότης

Για τους τοξότες οι προβλέψεις του μήνα Απριλίου έχουν ως εξής:
Ο πλανήτης ερμής θα κινείται ανάδρομα έως τις 23 του μήνα και θα σας κάνει απότομους. Ίσως με τα λόγια σας να πληγώσετε τον ερωτικό σας σύντροφο ή τους συνεργάτες σας. Γι αυτό ηρεμία και σύνεση. Είναι καλό να δώσετε αγάπη και να βγάλετε τον καλύτερό σας εαυτό, στον σύντροφό σας. Γύρω στις έντεκα του μήνα θα σας απασχολήσει ένα οικονομικό ζήτημα και ίσως "ξεσπάσετε" στον ερωτικό σας σύντροφο. Κατά τη διάρκεια της πανσελήνουπροβλέπονται μικρά μπερδέματα στις σχέσεις σας αλλά θα λυθούν. Από τις 21 του μήνα και έπειτα θα ηρεμήσετε και ίσως κεραυνοβοληθείτε από έναν ξαφνικό έρωτα.

======================================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Σκορπιός

Για τους σκορπιούς οι προβλέψεις του μήνα Απριλίου 2011 έχουν ως εξής:
Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 23 Απριλίου θα φέρει πολλά προβλήματα στο εργασιακό σας περιβάλλον. Ίσως να νιώσετε πως οι κόποι σας στη δουλειά δεν ανταμείβονται και ίσως νιώσετε την ανάγκη για μία αλλαγή. Η πανσέληνος στις 18 του μήνα θα σας μελαγχολήσει, μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει τη διάθεση. Η συναισθηματική σας ζωή θα ευνοηθεί μιας και ο πλανήτης Αφροδίτη είναι με το μέρος σας. Ίσως νιώσετε μία ανάγκη για δημιουργία κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου.
=======================================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Ζυγός

Οι προβλέψεις του Απριλίου για τους ζυγούς είναι οι εξής:
Ο Ερμής που θα κινείται ανάδρομα θα φέρει πολλές εντάσεις στις σχέσεις σας. Επίσης ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας θα σας κάνει ακόμη πιο επιθετικούς. Γι αυτό ηρεμία και υπομονή. Κατά τη διάρκεια του μήνα Απριλίου προβλέπονται αντιπαραθέσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο και με τους συνεργάτες σας. Στις 24 του μήνα ο πλανήτης Ερμής θα κινηθεί πάλι ορθά και θα ηρεμήσετε λιγάκι. Πάραυτα προσοχή στις εντάσεις γιατί ίσως οδηγήσουν σε έναν χωρισμό. Δώστε μία ευκαιρία στις σχέσεις σας και προς το τέλος του μήνα τα πράγματα θα είναι πιο ήρεμα.
=========================================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Παρθένος

Εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη Ερμή, προβλέπονται αναβολές και καθυστερήσεις για εσάς τους παρθένους. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά, κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα και θα αντιμετωπίσετε ασυνεννοησία, στην προσπάθειά σας να τα επιλύσετε. Πάραυτα ενώ υπάρχει εκνευρισμός οι ερωτικές σας σχέσεις βελτιώνονται έως τις 20 του μήνα. Γύρω στις 3 του μήνα θα υπάρξουν εντάσεις και στις 18 του μήνα, η πανσέληνος θα σας τονίσει ότι πρέπει να κάνετε περικοπές και λίγη οικονομία.
==========================================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Λέων

Οι προβλέψεις για το μήνα Απρίλιο του 2011 έχουν ως εξής:
Ο ανάδρομος Ερμής έως τις 21 του μήνα έχει ως αποτέλεσμα πολύ ασυνεννοησία και πολλά λάθη. Επίσης κάποια πράγματα θα καθυστερούν. Ο πλανήτης Άρης θα σας δώσει εύνοια και θα καταφέρετε να κάνετε μια καινούργια αρχή. Όταν ο ερμής επιστρέψει στην ορθή του πορεία θα καταφέρετε να υλοποιήσετε ένα σχέδιό σας. Η πανσέληνος του Απριλίου, στις 18 του μήνα, θα σας φέρει κοντά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα αλλά ίσως και να διαπληκτιστείτε με ένα κοντινό σας πρόσωπο.
======================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Καρκίνος

Ο μήνας Απρίλιος του 2011 προβλέπεται ως ένας αντιφατικός μήνας για τους καρκίνους. Η καριέρα σας θα σας απασχολήσει και μάλιστα προβλέπονται θετικές εξελίξεις. Κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα υπάρξουν, εξαιτίας της ανάδρομης πορείας του πλανήτη Ερμή. Ο πλανήτης Άρης θα φέρει κάποιες εντάσεις στη ζωή σας, ειδικά με άτομα κύρους. Η νέα σελήνη στις 3 του μήνα θα σας δώσει απλόχερα κάποιες νέες ευκαιρίες. Παρόλα αυτά γύρω στις έντεκα του μήνα Απριλίου ίσως μαλώσετε με τον ερωτικό σας σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας. Προσοχή μήπως παραμελείτε την οικογένεια σας και όσους αγαπάτε, εξαιτίας της ενασχόλησής σας με θέματα καριέρας.
===================================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Δίδυμοι

Αναποδιές και ασυνεννοησία προβλέπεται για τους διδύμους κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου. Αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Μέχρι τις 20 Απριλίου θα έχετε πολλές επαγγελματικές επιτυχίες και θα είστε γοητευτικοί και ακαταμάχητοι. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη. Πάραυτα ο ανάδρομος Ερμής θα προκαλέσει και αρκετές εντάσεις με τους φίλους σας. Από τις 24 του μήνα και μετά, ο Ερμής θα κινηθεί ορθά και θα αποκαταστήσετε τις φιλικές σας σχέσεις. Επίσης ο πλανήτης Ποσειδώνας στις 4 του μήνα, θα περάσει στο ζώδιο των ιχθύων και η θέση αυτή σας κάνει δημιουργικούς. Δείξτε προσοχή στα μικροατυχήματα.
=============================

Προβλέψεις Απριλίου 2011 - Ταύρος

Οι προβλέψεις του Απριλίου 2011 έχουν ως εξής για τους ταύρους:
Έως τις 23 του μήνα ο πλανήτης Ερμής θα κινείται ανάδρομα και πρέπει να δώσετε προσοχή στα μπερδέματα και στο παρασκήνιο. Η αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας μέχρι τις 20 του μήνα και αυτό ευνοεί την κοινωνική σας ζωή και φέρνει τους φίλους σας κοντά σας. Ο πλανήτης ποσειδώνας θα περάσει στο ζώδιο του ιχθύ, στις 4 του μήνα. Η θέση αυτή υπόσχεται έντονη κοινωνική ζωή για εσάς. Επίσης κατά τη διάρκεια του μήνα θα νιώθετε κουρασμένοι εξαιτίας των εργασιακών σας υποχρεώσεων. Στις 24 του μήνα ο πλανήτης Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία και όλα θα γίνουν καλύτερα.
=================================
CIELO&STELLE

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου