Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΕΤΗΣΙΑ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓIA 2011 : Λέων -Παρθένος - Ζυγός- Σκορπιός -Τοξότης- Αιγόκερως -Υδροχόος -Ιχθείς -


ΛΕΩΝ

Γενικά
Το 2011 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τους Λέοντες. Οι πλανητικές όψεις υπόσχονται ευχάριστες αλλαγές στην οικογενειακή σας ζωή και τις σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή να επιβάλλετε τις απόψεις σας ή να κάνετε ριψοκίνδυνους νεωτερισμούς χωρίς να ακολουθήσετε το ένστικτό σας.
Άλλωστε το πέρασμα του Κρόνου από το ζώδιό σας θα σας επιφέρει ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά
Τα πράγματα το 2011 θα είναι λιγότερο δύσκολα από την περσινή χρονιά. Κοινωνικές επαφές που θα συμβάλλουν στην προώθηση των οικονομικών σας από το πρώτο κιόλας τρίμηνο του έτους θα αποτελέσουν το 2011 χρονιά ορόσημο για την μελλοντική σας εξέλιξη σε θέματα καριέρας.
Παρόλο που μέχρι τον Απρίλιο τα οικονομικά θα είναι κάπως δύσκολα πάρτε πρωτοβουλίες διότι μια απροσδόκητη ευκαιρία μπορεί να καθορίσει την σταθερότητα των οικονομικών σας μελλοντικά.
Κατά τα μέσα του δευτέρου τριμήνου το πλανητικό σκηνικό είναι ιδανικό για να απολαύσετε υπέροχες στιγμές, ξεκινώντας μια περίοδος βελτίωσης και προώθησης των οικονομικών σας θέτοντας την καριέρα σας σε νέες βάσεις.

Οικονομικά
Τα οικονομικά σας το 2011 φαίνεται πως θα είναι πιο ευνοϊκά. Από τα μέσα του έτους πολλοί από εσάς θα επιτύχετε ευνοϊκές ρυθμίσεις σε φορολογικά η νομικά θέματα που σας απασχολούν τα τελευταία χρόνια, εξασφαλίζοντας ισορροπία που τόσο καιρό επιθυμείτε.
Από τις αρχές Σεπτεμβρίου αποφύγετε απρονοησίες γιατί η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας δυσκολέψει αρκετά.

Αισθηματικά
Το 2011 πολλοί από σας αποφασίζετε ότι ο δεσμός σας δεν είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικός. Προσπαθήστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, αποφύγετε νευρικότητες, χαλαρώστε και ξεκαθαρίστε με τον σύντροφό σας καταστάσεις που σας βασανίζουν από το παρελθόν.
Οι δεσμευμένοι θα διατηρήσουν αφοσίωση και στοργή από τον σύντροφο τους με αρμονία στην οικογενειακή τους ζωή καθ όλη την διάρκεια του έτους. Μερικοί από εσάς θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις και μπορεί ακόμη και να παντρευτείτε κατά την διάρκεια του έτους .
Για τους αδέσμευτους νέες γνωριμίες και αλλαγές θα κάνουν το κλίμα ιδιαίτερα ρομαντικό από τα μέσα του Αυγούστου και μετά.
Αυτό που πρέπει να προσέξετε από τα μέσα Οκτωβρίου είναι να μην κάνετε την ατμόσφαιρα δύσκολη διότι μερικοί από εσάς μπορεί να φτάσετε σε οριστική ρήξη.

Οικογένεια
Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας , δημιουργεί μια τάση για απομόνωση και μοναξιά.
Μπερδεμένα συναισθήματα και ανεκπλήρωτες ανάγκες σας κάνουν υπερβολικούς ή σπασμωδικούς με τα άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος.
Χαλαρώστε, χαμογελάστε και προσπαθήστε να κρατήσετε την ισορροπία με την καλή διάθεση των άλλων.

Υγεία
Τα θέματα της υγείας σας θα είναι έντονα συνδεδεμένα με τη διάθεσή και την ψυχική σας ηρεμία.
Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει ευάλωτους σε πειρασμούς με αποτέλεσμα να δημιουργήσετε ενοχλήματα στο στομάχι και το πεπτικό σας σύστημα. Ακολουθήστε δίαιτα αποτοξίνωσης από τα μέσα του έτους για να αποφύγετε ηπατικές διαταραχές που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα την υγεία και την ψυχολογία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γενικά
Μέτρια χρονιά θα είναι το 2011 για όσους ανήκουν στο ζώδιο της παρθένου.
Η χρονιά ξεκινά με πολύ ενδιαφέρουσες αλλαγές τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα. Η επιρροή του Δία στο ζώδιό σας θα μεγαλώσει την εσωτερική σας ασφάλεια βλέποντας την καλύτερη πλευρά της ζωής μέσα από την πνευματική αναζήτηση.
Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν για μια εποικοδομητική μελλοντική κατεύθυνση.

Επαγγελματικά
Θεαματικές αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα με περισσότερες ευκαιρίες θα έχετε
Το 2011 μέσα από κοινωνικές επαφές , συνεργάτες και ομάδες. Νέες επαφές και γνωριμίες θα στηρίξουν τις προσπάθειες σας με μελλοντικές μακροχρόνιες εξελίξεις.
Η επιρροή του Δία στο ζώδιό σας υπόσχεται πως βρίσκεστε σε πολύ καλό δρόμο.
Δείξτε εμπιστοσύνη στην τύχη και τον εαυτό σας για να προχωρήσετε τα σχέδιά σας στη σωστή κατεύθυνση.
Η εξέλιξη της καριέρας σας δεν θα παρουσίαση ιδιαίτερη άνοδο.
Όσοι έχετε επιχειρήσεις οι πωλήσεις και τα οικονομικά σας, θα παρουσιάσουν βελτίωση και θα είναι καλύτερα από την περσινή χρονιά.

Οικονομικά
Η επιρροή του Δία στο ζώδιο σας ευνοεί την επίτευξη των στόχων σας τη χρονιά αυτή. Το πλανητικό σκηνικό εγγυάται βελτίωση των οικονομικών σας κατά τα μέσα του δευτέρου τριμήνου
Θέματα κληρονομικά θα ξεκαθαρίσουν και ο Ερμής θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις σας και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση με περιουσιακά φαίνεται να εξελίσσεται ευνοϊκά.

Αισθηματικά
Στιγμές έντονου ρομαντισμού και πάθους υπόσχεται το 2011.
Από τις αρχές του έτους πολλοί από εσάς θα δείτε έναν νέο έρωτα , γεμάτο πάθος και ερωτισμό να χτυπά την πόρτα σας.
Οι δεσμευμένοι αποφύγετε σκηνές κτητικότητας και εντάσεων διότι θα δημιουργηθούν σοβαρές παρεξηγήσεις με τον σύντροφό σας.
Από τα μέσα Μαΐου και έως το πρώτο 10ημερο του μηνός Απριλίου αποφύγετε δεσμευτικές συμφωνίες με τον σύντροφό σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα και οριστικές ρήξεις μελλοντικά.
Τη χρονιά αυτή προγραμματίστε κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, γίνετε πιο αισιόδοξοι, δείξτε τρυφερότητα και αγάπη στον σύντροφό σας γιατί τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν θα είναι περιστασιακά και δεν χρειάζεται να χαλάτε τη διάθεσή σας.

Οικογένεια
Η διέλευση του Πλούτωνα –Ουρανού μπορεί να επιφέρει αρνητικές επιπτώσεις με αποτέλεσμα να χρειαστεί να καταβάλετε προσπάθειες για να ξεπεράσετε εντάσεις και μικροεμπόδια με τα μέλη της οικογένειας σας η με το κοντινό σας περιβάλλον. Αποβάλετε τους φόβους σας και καταβάλετε περισσότερη προσπάθεια για να αντιστραφεί η όψη αυτή.

Υγεία
Στις αρχές του έτους ίσως να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα υγείας που θα ταλαιπωρήσουν αρκετούς από εσάς.
Χαλαρώστε και προσέξτε το νευρικό σας σύστημα από τον μήνα Σεπτέμβριο και μετά. Η αποχώρηση του Κρόνου από το ζώδιό σας ανεβάζει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και θα νοιώσετε επιτέλους ζωντανοί. Αποφύγετε υδατάνθρακες διότι ο μεταβολισμός σας λόγω των πλανητικών επιρροών ενδέχεται να κλονιστεί.

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Το 2011 για τους ζυγούς προβλέπετε σκληρή εργασία και πολλοί από εσας θα επισημοποιήσετε μια σχέση η θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στον τομέα της εργασίας σας, που αν τις χειριστείτε σωστά θα εισπράξετε μια καλή αμοιβή μελλοντικά.
Προσέξτε τις αποφάσεις που θα πάρετε στις σχέσεις σας γιατί η χρονιά αυτή είναι προοίμιο για σημαντικές αλλαγές που θα αρχίσουν να φαίνονται από το 4ο τρίμηνο του έτους κ μετά.

Επαγγελματικά
Στον επαγγελματικό τομέα θα δεχθείτε την υποστήριξη των συναδέλφων σας, ανταλλάσοντας αρμονικά υποστήριξη και προσφορά υπηρεσιών.
Δυσκολίες και εμπόδια θα αντιμετωπίσετε το 2011 ιδιαίτερα από τα μέσα Σεπτεμβρίου και έως το τέλος του Οκτωβρίου.
Επιλογή νέων συνεργατών και επιχειρηματικές αναζητήσεις θα καταλήξουν σε μακροχρόνιες συνεργασίες που θα αποδώσουν μελλοντικά, μετά από κόπο και σκληρή δουλειά.
Στα οικονομικά της επιχείρησής σας πρέπει να είστε προσεκτικοί. Τοποθετήσεις χρημάτων, αγορές ή πωλήσεις δεν ευνοούνται ιδιαίτερα τη χρονιά αυτήν.

Οικονομικά
Οικονομικά προβλήματα και πίεση θα παρουσιαστούν το πρώτο εξάμηνο του έτους λόγω απρόβλεπτων εξόδων . Μεγάλες δαπάνες θα σας περιορίσουν για αυτό χρειάζεται προσοχή καθ όλη την διάρκεια του έτους.
Προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών σας τη χρονιά αυτή. Το πλανητικό σκηνικό Κρόνου – Άρη μπορεί να αποδιοργανώσει την οικονομική σας στρατηγική. Από τα μέσα του έτους ο Πλούτωνας θα κάνει τα πράγματα δυσκολότερα και θα πρέπει να κάνετε αιματηρές οικονομίες μια που τα πράγματα ίσως να γίνουν δυσκολότερα και χειρότερα για όσους δείξουν απρονοησία και αδικαιολόγητη σπατάλη

Αισθηματικά
Ο έρωτας και οι σχέσεις θα είναι κάπως στον αέρα την χρονιά αυτή. Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας θα σας προκαλέσει έντονη συναισθηματική ανασφάλεια και σκαμπανεβάσματα .
Από το μήνα Ιούλιο και μετά τα πράγματα θα γίνουν πιο ισορροπημένα για τους δεσμευμένους αν αποφύγετε συναισθηματική ένταση, ιδιαίτερα αν πρόκειται να κάνετε σοβαρές συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα με θέματα που σας απασχολούν από το παρελθόν. Προς το τέλος του έτους μείνετε ήρεμοι διότι οι ρήξεις μπορεί να είναι και οριστικές.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε γνωριμίες που θα καταλήξουν σε μακροχρόνιους ερωτικούς δεσμούς.

Οικογένεια
Μπορεί να υπάρξουν αλλαγές στον τομέα οικογένεια τη χρονιά αυτή. Ξεκαθαρίσματα και αλλαγή πολιτικής απέναντι στους ανθρώπους του κοντινού περιβάλλοντός σας, η ενός παιδιού σας.
Πολλοί από εσάς θα απολαύσετε σύντομα ταξίδια με φίλους και συγγενείς αναπτερώνοντας την διάθεση και το ηθικό σας.
Κάποιοι θα διατηρήσουν μια ήρεμη και αρμονική σχέση με τα μέλη της οικογένειας τους, τον κοντινό περίγυρο και αγαπημένους φίλους.
Από τα μέσα του έτους η επιρροή του Πλούτωνα κάνει τα πράγματα ιδιαίτερα δύσκολα και θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί αν πρόκειται να κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις.

Υγεία
Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιο σας προκαλεί κόπωση και κούραση.
Χρειάζεται να θυμάστε πως η υπερκόπωση αποτελεί το χειρότερο εχθρό σας τη χρονιά αυτή. Η διάθεσή σας θα επηρεαστεί έμμεσα, γι αυτό προσέχετε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε αρκετά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το 2011 θα είναι έντονα δημιουργικό αν θελήσετε να κάνετε συμφωνίες και συζητήσεις που θα προωθήσουν τα επαγγελματικά σας.
Οι πλανητικές επιρροές θα ενδυναμώσουν τις σχέσεις με συνεργάτες που θα συμβάλλουν σημαντικά στην μελλοντική σας εξέλιξη.
Η επιρροή του πλανήτη Δία στο ζώδιό σας, ευνοεί κοινωνικές επαφές και καινούργιες γνωριμίες που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.

Επαγγελματικά
Το 2011 θα είναι γεμάτο κίνηση και δραστηριότητα με πολύ θετικά αποτελέσματα και θέματα καριέρας θα παρουσιάσουν ικανοποιητική εξέλιξη.
Από τα μισά του έτους και μετά, με το πέρασμα τους Δία στους Ιχθύς θα επικεντρωθείτε σε θέματα επαγγελματικών δραστηριοτήτων που θα απογειώσουν μελλοντικά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Συζητήσεις με συναδέλφους και υψηλά πρόσωπα θα στρώσουν το δρόμο για σημαντικές αποφάσεις και αλλαγές στην καριέρα σας.

Οικονομικά
Στον οικονομικό τομέα απαιτείται μεγάλη προσοχή το 2011.Αποφύγετε περιττές δαπάνες διότι η κατάσταση θα είναι κάπως ανησυχητική καθ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αποφύγετε οικονομικά ρίσκα, συμφωνίες και δάνεια που θα σας οδηγήσουν σε αδιέξοδο μελλοντικά. Προς το τέλος του 4ου τριμήνου η θεά τύχη και ο Δίας φαίνεται να σας τονώνει το ηθικό με την ανάκαμψη των οικονομικών σας, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα έχει μια μακροπρόθεσμη και σταθερή βάση.

Αισθηματικά
Πολλές αλλαγές φαίνεται πως θα υπάρξουν στον ορίζοντα το 2011.
Αποφύγετε εντάσεις και ξεκαθαρίστε με ήπιο τρόπο θέματα που σας απασχολούν το τελευταίο διάστημα γιατί μπορεί να υπάρξουν σοβαρές συγκρούσεις από το 1ο εξάμηνο του έτους που ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε οριστική ρήξη με τον σύντροφό σας .
Οι δεσμευμένοι προσπαθήστε να είστε ειλικρινής με τον σύντροφο σας, διότι θα προκύψουν παρασκηνιακά γεγονότα και παρανοήσεις που θα σας πληγώσουν εντελώς ξαφνικά. Κρατήστε την ισορροπία στον γάμο ή την σχέση σας, κρατώντας τον έλεγχο των θεμάτων με ηρεμία, έως το τελευταίο τρίμηνο του έτους, όπου θα έχουμε την εξομάλυνση των πραγμάτων.
Οι αδέσμευτοι θα απολαύσετε ρομαντικές στιγμές πάθους με μια νέα γνωριμία που θα σας γεμίσει συναισθηματικά και υπόσχεται μακροπρόθεσμη διάρκεια

Οικογένεια
Στον οικογενειακό τομέα θα σας παρουσιαστούν εντάσεις και προκλήσεις που θα σας προβληματίσουν αρκετά .
Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας θα σας γεμίσει με αδικαιολόγητη απαισιοδοξία και απογοήτευση για κοντινά ή συγγενικά σας πρόσωπα. Σκεφτείτε ήρεμα διότι θα υπάρξουν μικροεμπόδια σε θέματα κληρονομικά και οικονομικά που θα επηρεάσουν τη διάθεσή σας. Ίσως θα είναι καλύτερα να επικεντρωθείτε σε άλλους τομείς που το κλίμα θα είναι πιο ευνοϊκό.

Υγεία
Το 2011 αποφύγετε υπερκόπωση και έντονη πνευματική κούραση που θα οδηγήσουν στα πρόθυρα σωματικής κατάρρευσης.
Από τις αρχές του έτους πολλοί από εσάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα υγείας που θα σας ταλαιπωρήσουν αρκετά .
Το 2ο και 3ο τρίμηνο του έτους οι υπερβολικές υποχρεώσεις θα επηρεάσουν την σωματική σας κατάσταση, και την υγεία σας.
Αφιερώστε στιγμές ύπνου και χαλάρωσης στον εαυτό σας έως ότου ισορροπήσετε την κατάσταση και ο οργανισμός σας να βρει την χαμένη του ενέργεια από τα μέσα του Οκτωβρίου και μετά.

TΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Σύμφωνα με το πλανητικό σκηνικό Δία-Πλούτωνα η χρονιά του 2011 σας γεμίζει με θάρρος και ενθουσιασμό και ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες και τα ταλέντα σας.
Η καριέρα σας θα παρουσιάσει εξέλιξη και αρκετά εμπόδια από την προηγούμενη χρονιά θα ξεπεραστούν.
Από τα μέσα του έτους μπορεί να αισθανθείτε σωματική κούραση και υπερκόπωση διότι οι υποχρεώσεις σας θα είναι αρκετές και η πίεση στον επαγγελματικό τομέα υπερβολική. Ο δρόμος της επιτυχίας όμως είναι ορθάνοιχτος μπροστά σας. Προς το τέλος Ιουλίου τα πράγματα ισορροπούν ιδιαίτερα καλά τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά
Η καριέρα σας το 2011 θα βρίσκετε στο ζενίθ της επιτυχίας σας. Έξυπνες κινήσεις θα σας απογειώσουν και ίσως βρεθείτε στην πρώτη γραμμή από τα μέσα του έτους ξεπερνώντας μικροεμπόδια με συνεργάτες και υψηλά υφιστάμενα πρόσωπα. Η υπερβολική κούραση και σκληρή εργασία ενδέχεται όμως να σας ταλαιπωρήσει με ψυχική ένταση και απαισιοδοξία. Χαλαρώστε και φροντίστε περισσότερο τον εαυτό σας διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και η φυσική σας κατάσταση αρκετά παραμελημένη. Από τα μέσα του καλοκαιριού μπορείτε να αναπνέετε ελεύθερα και να απολαμβάνετε την επαγγελματική σας πρόοδο και επιτυχία.

Οικονομικά
Οι οικονομικές συναλλαγές και εξελίξεις φαίνεται να είναι λιγότερο δύσκολες σε σχέση με πέρυσι. Θα χρειαστεί όμως ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή για να επιτύχετε οικονομικές ρυθμίσεις με μακροπρόθεσμες συναλλαγές διότι υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με τράπεζες και οργανισμούς.
Επίσης χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στις συναλλαγές σας με οφειλές που αφορούν εφορία και δημόσιο.
Αισθηματικά
Στον τομέα του έρωτα και της αγάπης το 2011 θα σας χαρίσει πολλές αλλά και κακές στιγμές με μπερδεμένα συναισθήματα και πολλά συναισθηματικά ερωτηματικά.
Από τα μέσα Απριλίου και μετά οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στις προσδοκίες σας και θα υπάρξει μια τάση για συμφιλίωση και ελαχιστοποίηση των διαφορών που υπάρχουν από το παρελθόν με τον σύντροφό σας. Πολλοί από εσάς ενδέχεται από τα μέσα του έτους και μετά να αποκτήσετε νέο μέλος στην οικογένεια.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα κάνετε νέες γνωριμίες, ίσως πιο διπλωματικοί και προσεκτικοί από κάθε άλλη χρονιά διότι αυτό που θα επιδιώκετε είναι πραγματική αγάπη και ειλικρίνεια από τον σύντροφο σας, μια που το 2011 προσφέρετε για μακροχρόνιες σχέσεις με μελλοντικές εξελίξεις.

Οικογένεια
Η επιρροή του Πλούτωνα στον τομέα της οικογένειας την χρονιά αυτή ενδέχεται να σας περιορίσει αρκετά με μικροεμπόδια συγγενικών προσώπων. Ίσως φέτος να χρειαστεί να είστε περισσότερο υπομονετικοί για να διατηρήσετε καλή ατμόσφαιρα με πρόσωπα της οικογένειάς σας διότι οι πολλές υποχρεώσεις στον επαγγελματικό τομέα ίσως σας αναγκάζουν να ξεχάσετε το σπίτι και την οικογένεια.

Υγεία
Η επιρροή του πλανήτη Κρόνου στον τομέα της υγείας σας ενδέχεται να σας κάνει να νοιώθετε σωματική κούραση και κόπωση λόγω των πολλών υποχρεώσεων. Ίσως θα πρέπει να εφαρμόσετε μια δίαιτα υγιεινής διατροφής γιατί το σώμα σας χρειάζεται αρκετή ενέργεια τόσο σωματική όσο και ψυχική, για να εκπληρώσετε τους στόχους και τα έργα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Οι πλανητικές επιρροές του 2011 προβλέπουν ότι θα υπάρξουν πολλές ευχάριστες στιγμές και ευκαιρίες για περισσότερη αναψυχή, κοινωνικές επαφές και έντονες διαφοροποιήσεις τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Στον τομέα των σχέσεων φαίνεται πως αν κρατήσετε χαμηλούς τόνους και δείξετε περισσότερη κατανόηση, τα πράγματα θα εξελιχθούν ομαλά.
Θα πρέπει να είστε χαλαροί με μεγαλύτερη για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που ενδεχομένως να προκύψουν εξαιτίας του συντρόφου σας, ώστε να μη γίνουν αφορμή για δυσκολίες.
Σε γενικές γραμμές αυτή τη χρονιά τα άστρα θα σας απελευθερώσουν με υλικές ανησυχίες και έντονα συναισθηματικά γεγονότα.

Επαγγελματικά
Η ομαδική εργασία με συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα φαίνεται πως σας ευνοεί περισσότερο από κάθε άλλη φορά.
Μερικοί από σας μπορεί να θελήσετε να κάνετε θεαματικές αλλαγές που θα καταπλήξουν συναδέλφους και επαγγελματικό περίγυρο.
Ωστόσο καλά θα κάνετε να κρατήσετε τις ισορροπίες και να έχετε τους τόνους χαμηλά, εξαιτίας ζηλοφθονίας κάποιων συνεργατών σας λόγω της άνεσης και προώθησης των επαγγελματικών σας.
Εστιάστε στους στόχους σας και μην αφήνετε χώρο για αμφιβολίες και αδυναμίες λόγω τρίτων.
Η πλανητική επιρροή Ήλιου-Πλούτωνα στο ζώδιό σας διευκολύνει την προσωπική σας προβολή και τα έργα σας.
Νομικές εκκρεμότητες και ρυθμίσεις φαίνεται πως ήρθε η ώρα να βρουν τη λύση και το δρόμο τους.

Οικονομικά
Η οικονομική κατάσταση της ζωής σας φαίνεται να παρουσιάζει μια πολύ καλή θετική εξέλιξη.
Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι πάρα πολύ ευνοϊκές αυτή την χρονιά.
Ο πλανητικός συνδυασμός Πλούτωνα- Κρόνου ανοίγει νέους ορίζοντες δίνοντας σας την ευκαιρία για να επιτύχετε ευνοϊκές ρυθμίσεις με δημόσιο και χρέη που θα σας ανακουφίσουν αρκετά.
Θα πρέπει όμως να είστε προσεκτικοί ως αναφορά πωλήσεις, τοποθετήσεις χρημάτων και αγορές. Η επιτυχία είναι κοντά γι αυτό και θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Ερωτικά

Το 2011 φαίνεται πως θα είναι μια ήρεμη χρονιά σε συναισθηματικό επίπεδο με ειρήνη και σταθερότητα. Από το μήνα Φεβρουάριο και έως
Τα τέλη Απριλίου οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε ισορροπία και κατανόηση από τον σύντροφό σας.
Βρείτε ένα κοινό σημείο να συμπέσουν οι απόψεις σας και αντιμετωπίστε χαλαρά κάποια μικροεμπόδια και εντάσεις που πιθανόν να χαλάσουν τη διάθεσή σας κατά το 2ο εξάμηνο του έτους.
Οι αδέσμευτοι ενδέχεται να κάνετε νέα γνωριμία πολλά υποσχόμενη μελλοντικά μέσα από το χώρο εργασίας σας.
Από τα μέσα του 2ου τριμήνου θα ρίξετε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτα πάθος και έντονο ερωτισμό σε μια νέα νεφελώδη σχέση που θα σας αναζωογονήσει και θα σας κάνει να σκεφτείτε σοβαρά για ένα γάμο
ή μια μόνιμη σχέση με μακροχρόνια εξέλιξη.

Οικογένεια
Βελτίωση στην οικογενειακή ζωή αναμένετε το 2011.Η πλανητική επιρροή του Κρόνου σας κάνει να νοιώθετε λιγάκι ασθενείς με αποτέλεσμα να αισθάνεστε απόμακροι αποφεύγοντας διακριτικά διάφορα πάρτι συγκέντρωσης. Επικεντρωθείτε στους στόχους σας και αποφύγετε μικροεντάσεις που θα σας αποπροσανατολίσουν.
Λόγω φόρτου εργασίας ο χρόνος σας θα είναι ιδιαίτερα περιορισμένος με αποτέλεσμα να επηρεαστούν οι σχέσεις σας με κοντινά αγαπημένα πρόσωπα.

Υγεία

Βελτίωση της φυσική σας κατάστασης και ενέργειας τη φετεινή χρονιά. Η επιρροή του Αρη στο ζώδιο σας μπορεί να επηρεάσει έμμεσα την υγεία και τη διάθεσή σας. Ανθυγιεινές συνήθειες και αλκοολούχα ποτά ίσως θα πρέπει να απαγορευτούν για λίγο καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Το 2011 προβλέπεται να είναι μια ειρηνική και αρμονική χρονιά. Το ουράνιο πλανητικό σκηνικό Αρη- Ουρανού ενισχύει τους δεσμούς και τις σχέσεις προσφέροντας ιδανικές ευκαιρίες τόσο στην εργασία όσο και στον επαγγελματικό περίγυρο.
Από τα μέσα του έτους πολλοί από εσάς θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις με πολύ θετικά αποτελέσματα στο μέλλον τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.
Οι δύσκολες καταστάσεις και η απογοήτευση που σας βαραίνουν από το παρελθόν φαίνεται πως μαλακώνουν διαγράφοντας ένα πολύ ειρηνικό μέλλον σιγουριάς και αυτοπεποίθησης.

Επαγγελματικά
Αυτή τη χρονιά μάλλον θα είστε πολύ πιεσμένοι στον επαγγελματικό τομέα. Το 2011 φαίνεται πως είναι η χρονιά που θα διευρύνει τις γνώσεις σας, ξεκινώντας ένα νέο κύκλο με πιο σταθερές βάσεις.
Από τις αρχές του μηνός Μαΐου θα παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία για την ανάπτυξη και προώθηση των επαγγελματικών σας.
Δημόσιες σχέσεις καινούργιες γνωριμίες και συζητήσεις θα συμβάλουν σημαντικά στη μελλοντική σας αναγνώριση και την επαγγελματική σας πρόοδο.

Οικονομικά
Με ισορροπημένες και λογικές κινήσεις μπορείτε να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας αρκετά ευνοϊκά. Η επιρροή του Ποσειδώνα δημιουργεί κλίμα ουτοπίας που ίσως σας μπερδέψει με αποτέλεσμα να ριψοκινδυνεύσετε άσκοπα στον οικονομικό τομέα. Περιορίστε έξοδα και περιττές δαπάνες την χρονιά αυτή, διότι έφτασε η ώρα να προσπαθήσετε με επιτυχία να διορθώσετε ότι δεν πήγε καλά τα προηγούμενα χρόνια.

Αισθηματικά
Η σταθερότητα των συναισθηματικών σας δεσμών φαίνεται ότι θα κάνει τη χρονιά ιδιαίτερα σπουδαία. Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει πιο ευάλωτους στον αισθηματικό τομέα. Η ψυχαγωγία και η κοινωνική ζωή ευνοούνται ιδιαίτερα, ενώ παράλληλα η θεά του έρωτα Αφροδίτη φαίνεται πως θα φέρει αλλαγές στον αισθηματικό τομέα, σε όσους έχουν υπομονή και ανεκτικότητα.
Από τα μέσα του έτους και μετά οι αδέσμευτοι θα αποζητήσετε κοινωνικές συναναστροφές και θα νοιώσετε ξεγνοιασιά περνώντας ευχάριστες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε.
Οι δεσμευμένοι ίσως αντιμετωπίσετε μια αυξημένη ευαισθησία δείχνοντας κατανόηση και αγάπη στον σύντροφό σας.
Αυτό θα επιφέρει αρμονία και ισορροπία στις προσωπικές σας σχέσεις. Βάλτε νερό στο κρασί σας και αποφύγετε λογομαχίες, αν δεν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα μπορεί να βρείτε τις ιδανικές για σας λύσεις προς όφελός σας.

Οικογένεια
Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας υπόσχετε πως η νέα χρονιά που έρχεται θα είναι σημαντικά καλύτερη από την προηγούμενη, αλλά πιθανότατα να χρειαστεί να φροντίσετε την υγεία κάποιου δικού σας ανθρώπου πιθανότητα προς το τέλος καλοκαιριού και μετά.
Η επιρροή του Ποσειδώνα σας κάνει ιδιαίτερα ανήσυχους με αγαπημένα πρόσωπα του κοντινού σας περιβάλλοντος.
Αποφύγετε εντάσεις για να επιτύχετε την ισορροπία και αρμονία στην οικογένεια.

Υγεία Το πλανητικό σκηνικό Δία- Αφροδίτης αυξάνει την ενέργεια σας και σας ενθαρρύνει ψυχικά. Το πέρασμα του Δία θα σας γεμίζει με αισιοδοξία και η ψυχολογική αυτή μεταβολή ίσως φέρει σπουδαιότερες αλλαγές στη ζωή σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού αποφύγετε την υπερβολική κατανάλωση αλατιού γιατί ενδέχεται να παρουσιαστούν μικροπροβλήματα στο ουροποιητικό σας σύστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γενικά
Το 2011 θα είναι μια πολύ καλή χρονιά για τους Ιχθείς. Το 1ο τρίμηνο του έτους ενδέχεται να παρουσιαστούν ορισμένες μικροδιαφορές και εντάσεις με συγγενικά πρόσωπα και συνεργάτες.
Η περίοδος αυτή θα είναι μεταβατική γι αυτό θα πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.
Ρυθμίστε ανοιχτούς λογαριασμούς με τρίτα πρόσωπα με σοβαρότητα αποφεύγοντας εντάσεις και λογομαχίες.
Από τις αρχές του 2ου εξαμήνου του έτους τα πράγματα θα είναι πιο χαλαρά και με μια σωστή στρατηγική, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοικτός τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό τομέα.

Επαγγελματικά
Κοινωνικές επαφές και καινούργιες δραστηριότητες θα τονώσουν τις προσδοκίες σας τη χρονιά αυτή. Εμπορικές διαπραγματεύσεις που θα ταυτιστούν με τις ανάγκες των πελατών σας θα σας βοηθήσουν εξαιρετικά να φτάσετε τον στόχο που εσείς επιθυμείτε. Μερικοί από εσάς ενδέχεται να βρείτε νέα εργασία από τέλος Μαρτίου και μετά. Οργανωθείτε ψύχραιμα και με αυτοπεποίθηση αντιμετωπίστε κάποιες δύσκολες καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν από το παρελθόν. Ίσως ήρθε επιτέλους ο κατάλληλος καιρός να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον.

Οικονομικά
Βελτίωση θα υπάρξει στην οικονομική σας κατάσταση. Τοποθετήσεις χρημάτων, δαπάνες ή σημαντικές αγορές καλό είναι να πραγματοποιηθούν με μέτρο διότι ενδέχεται να ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας και να έρθετε σε δύσκολη θέση αργότερα. Εξετάστε με προσοχή μια πρόταση οικονομικού ενδιαφέροντος που ενδέχεται να σας προκύψει από τα μέσα της χρονιάς, διότι μπορεί να δημιουργηθούν ενδιαφέρουσες προοπτικές που θα σας αποδώσουν καρπούς από την επόμενη χρονιά.

Αισθηματικά
Στον αισθηματικό τομέα ενδέχεται να ξεσπάσουν κάποιες διαφωνίες με τον σύντροφό σας κατά τη διάρκεια του έτους. Θα πρέπει να σεβαστείτε την αυτονομία του συντρόφου σας χωρίς να είστε ιδιαίτερα επικριτικοί. Δείξτε δυναμισμό και θάρρος διότι κάποιο άτομο ενδέχεται να σας αποπλανήσει ιδιαίτερα κατά το 1ο τρίμηνο του έτους.
Η επιρροή του Κρόνου στο ζώδιό σας βγάζει στην επιφάνεια φόβους ανασφάλειας και εγκατάλειψης από το παρελθόν.
Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αναζητήσετε νέες γνωριμίες μέσα από κοινωνικές συναναστροφές που ίσως σημάνουν ριζικές αλλαγές στον αισθηματικό τομέα με πολύ καλές προοπτικές για μόνιμη σχέση η γάμο προς το τέλος του έτους.

Οικογένεια
Στις αρχές του 2011 και μέχρι τα μέσα Μαρτίου η κατάσταση φαίνεται πως θα είναι αρκετά ισορροπημένη στον τομέα της οικογένειας σας.
Κατά το 2ο τρίμηνο του έτους προσπαθήστε να μην αφήσετε κάποιον να σας εξαπατήσει γιατί το πιθανότερο είναι ότι θα απογοητευθείτε. Αυτή η επιρροή μπορεί να προκαλέσει μια εξέγερση από πλευράς σας με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σοβαρές συγκρούσεις κόβοντας δεσμούς που θα μπορούσαν να είναι πολύ σημαντικοί ή χρήσιμοι για τη ζωή σας.
Σκεφτείτε πάρα πολύ καλά και με γνώμονα τη λογική –διότι οι πλανητικές επιρροές είναι γεμάτες εξάρσεις, απογοήτευση, αυταπάτη, ένταση και παράλογο συναισθηματισμό. Ίσως δεν θα ήταν φρόνιμο να πάρετε αμετάκλητες αποφάσεις που θα σας κάνουν να μετανιώσετε αργότερα εξαιτίας της υπερβολικής ευαισθησίας σας.

Υγεία
Τη χρονιά αυτή θα πρέπει να καταλάβετε πιο πολύ από ποτέ πως η υγεία σας επηρεάζετε έντονα από τη συναισθηματική σας ζωή. Ο τομέας των σχέσεων συνδέεται στενά και είναι ο χειρότερος σας εχθρός για την καλή υγεία σας. Πολλοί από εσάς ενδέχεται να αντιμετωπίσετε δερματίτιδες ή πεπτικά προβλήματα, προσπαθώντας να εξομαλύνετε τα οικογενειακά θέματα και καταστάσεις που θα διαταράξουν έντονα τη συναισθηματική σας ζωή.
Η είσοδος του Ουρανού στο ζώδιο σας προκαλεί ορισμένες αλλεργίες λόγω της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.
Ο Κρόνος σε συνδυασμό με τον Δία πιθανότατα να σας επιφέρει ορισμένες διαταραχές σε οστά ή δόντια. Καλό θα ήταν τη χρονιά αυτή να καταναλώνετε άφθονα γαλακτοκομικά προϊόντα.

ASTROLOGIA MEDITERANEA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου