Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Τα ζώδια από 20 έως 26 Δεκεμβρίου 2010

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcRyUWt-PuRJlRkWKkiDLtnFJQS6ZEvm2tsGcBIH9MHO-AbnHuQ5
ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
" ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ" ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΑΝΑΡΤΩ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ
Δείτε τις αστρολογικές προβλέψεις γι' αυτή την εβδομάδα...


Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Με την αυγή αυτής της χριστουγεννιάτικης εβδομάδας σε περιμένει πολλή δράση. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στους Διδύμους σου κάνει πολλά χατίρια από πλευράς ευκαιριών και σου φέρνει πολλές μετακινήσεις. Φρόντισε να αποφύγεις κάθε είδους αντιπαλότητες, πρόσωπα ή καταστάσεις που μπορεί να σε φθείρουν και να χαλάσουν την ψυχολογία σου. Άφησε πίσω σου τα παλιά προβλήματα και κοίτα μπροστά. Χαρούμενα Χριστούγεννα!

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαϊου)

Ανοίξτε τρυφερές αγκαλιές στους δικούς σας και απολαύστε έρωτα μέσα σε γνώριμες αγκαλιές, τώρα που η Αφροδίτη ευνοεί την αγάπη, αλλά όχι τις ερωτικές τρέλες. Προτιμήστε τα καλέσματα σε σπίτια από τα άσκοπα ξενύχτια και βγείτε με άτομα χαρούμενα και όχι με φίλους… βαρίδια! Στη δουλειά δείξτε προθυμία και υπομονή.
Δίδυμοι (21 Μαϊου – 21 Ιουνίου)

Με την έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιό σας είναι επιφορτισμένη η ερχόμενη εβδομάδα. Ισχυρές ανατροπές σε θέματα επικοινωνίας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, έρχονται να βγάλουν στο φως χαοτικές καταστάσεις που εγκυμονούν και υφέρπουν εδώ και καιρό. Ρίξτε φως, τόσο στον συναισθηματικό τομέα όσο και σε θέματα σπουδών, μεταθέσεων συμβολαίων, κυρίως στον πυρήνα των πραγμάτων, αποκαθιστώντας στρεβλώσεις τόσο μέσα σας όσο και στο περιβάλλον σας.
Καρκίνος (22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

Με τις θετικές επιρροές των άστρων θα μπορέσετε την εβδομάδα αυτή να φέρετε πολλές καταστάσεις στα μέτρα σας. Δείξτε δυναμισμό για να πετύχετε . Προσπαθήστε να ρυθμίσετε με σοβαρότητα ζητήματα που σας άγχωναν στο παρελθόν. Είναι ευκαιρία να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Η εβδομάδα αυτή είναι κατάλληλη για να καλυτερεύσετε τη σχέση σας με το ταίρι σας . Κάντε πράγματα που θα ανανεώσουν τη σχέση σας και τη διάθεση σας. Σχέδια για το μέλλον θα ευνοηθούν. Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε καλά οι αδέσμευτοι του ζωδίου. Η τύχη είναι μαζί σας .
Λέων (23 Ιουλίου – 23 Αυγούστου)

Αυτή την εβδομάδα ξεχειλίζεις από δυναμισμό, αλλά και εκνευρισμό. Η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στους Διδύμους σου δίνει ένα διαφορετικό οπτικό πρίσμα. Πολύ χρήσιμο αυτό! Σε τροφοδοτεί με περισσότερη σοβαρότητα κι ωριμότητα για να συλλάβεις τα πράγματα στις πραγματικές τους διαστάσεις και να κάνεις τα ξεκαθαρίσματα που θέλεις. Αυτό είναι οπωσδήποτε πολύ σημαντικό για να κάνεις μια νέα εκκίνηση.
Παρθένος (24 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

Με τον Ερμή ανάδρομο, εβδομάδα σημαντικών ανακατατάξεων είναι αυτή που έρχεται για εσάς. Η έκλειψη Σελήνης σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό και τον Δια πυροδοτούν εντάσεις, ανατροπές και αποκαλύψεις σε κάθε τομέα. Χειριστείτε υπέρ σας τις διαφοροποιήσεις που προκύπτουν, με ευελιξία και ανοιχτό μυαλό. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα και στον τομέα των σχέσεων και μην παραμελήσετε σε καμία περίπτωση θέματα υγείας.
Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

Βρείτε χρόνο για αν κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Μην πιεστείτε για να κάνετε πράγματα που μπορούν να σας πιέσουν ψυχολογικά φίλοι μου. Ρυθμίστε με σοβαρότητα ο,τι υποχρεώσεις έχετε. Μην ασχοληθείτε για να κάνετε πράγματα που αφορούν τρίτους . Προσέξτε το εαυτό σας.
Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 22 Νοεμβρίου)

Η καλή σας διάθεση θα σας οδηγήσει στο να ξεδιπλώσετε πολλά ταλέντα σας . Μην χάσετε την ευκαιρία να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Προσπαθήστε να αφήσετε πίσω σας το παρελθόν . Σχέδια που έχουν να κάνουν με το μέλλον σας έφτασε η στιγμή να τα εφαρμόσετε.
Τοξότης (23 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

Οι αστρολογικές επιρροές σου φέρνουν αρκετές αναστατώσεις με τους δικούς σου και κάποια ψιλοπροβληματάκια στον επαγγελματικό τομέα. Φταίει η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στους Διδύμους. Εσύ πάντως θα τα φέρεις βόλτα. Φρόντισε να ελιχθείς έτσι, ώστε να μη μείνει κανείς παραπονεμένος και φτιάξε τη διάθεσή σου για ν’ απολαύσεις τις άγιες μέρες που έρχονται.
Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Αυτή την εβδομάδα δεν έχεις και πολύ καλή διάθεση λόγω κάποιων θεμάτων επαγγελματικών που δε πηγαίνουν όπως θα ήθελες. Σταμάτα να τρώγεσαι με τα ρούχα σου, συμβιβάσου για λίγο με τις καταστάσεις ως έχουν και σύντομα θα αλλάξει το σκηνικό. Δες τα πράγματα με θετική διάθεση και απέφυγε τις παρορμητικές κινήσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο, αυτό που μπορείς να κάνεις είναι απλά υπομονή, αφού θα υπάρχουν γενικά προβλήματα συνεννόησης. Στα μέσα της εβδομάδας απέφυγε να πάρεις ρίσκα για επενδύσεις. Στα αισθηματικά όσοι έχετε μια μόνιμη σχέση θα περάσετε μια ήρεμη εβδομάδα με αγαπούλες και χαδάκια. Οι ελεύθεροι με τον Άρη στο ζώδιο σας, αν επιδείξετε διαλλακτικότητα μπορεί να καταφέρετε πολλά
Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 19 Φεβρουαρίου)

Χριστουγεννιάτικο δωράκι είναι για σένα η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται στις 21 στους Διδύμους. Συνεπώς, θα έχεις πολύ καλές εξελίξεις… Μία είναι η συμβουλή μου αυτή την εβδομάδα: ηρέμησε κι απόλαυσε τις φετινές γιορτές χωρίς να τρώγεσαι! Όλα είναι στρωμένα και δεν πρέπει ν’ ανησυχείς για την εξέλιξη των γεγονότων.
Ιχθύες (20 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

Με την έκλειψη Σελήνης σε δυσμενή όψη με το ζώδιο σας, η εβδομάδα που έρχεται εμπεριέχει σημαντικές ανατροπές και αποκαλύψεις που περιέχουν σοκ σε κάθε τομέα. Αποφύγετε οριστικές αποφάσεις και σημαντικές κινήσεις κάτω από το υπάρχον κλίμα χάωσης και κινηθείτε με μετριοπάθεια. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους τομείς της επικοινωνίας, των μετακινήσεων, των σπουδών αλλά και σε κάθε είδους συμβόλαια και συμφωνίες. Προφυλάξτε τον εαυτό σας από συζητήσεις που αφορούν τον συναισθηματικό τομέα και γίνονται εν βρασμώ.

24ωρο




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου