Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

TA AΣΤΡΑ ΛΕΝΕ ....Ερωτική συμβατότητα Τοξότη

Τοξότης – Κριός: Ο Τοξότης σαγηνεύεται από τον εκρηκτικό και ατίθασο χαρακτήρα του Κριού. Αρέσει και στους δύο να παίζουν ριψοκίνδυνα και δε διστάζουν προκειμένου να προσελκύσουν ο ένας τον άλλο στο κρεβάτι του, να χρησιμοποιήσουν την κολακεία. Στην αρχή δημιουργούν μια πολύ καλή φιλική σχέση, μετά γίνονται εραστές και στο τέλος μπορεί να καταλήξουν και στο γάμο. Και οι δύο αγαπούν την καλή ζωή και τη διασκέδαση, ενώ επιθυμούν να έχουν στο σπίτι τους πολλά παιδιά και οικόσιτα ζώα. Τους αρέσουν τα ίδια πράγματα και οι στόχοι τους τις περισσότερες φορές είναι κοινοί. Το σεξ αναμεταξύ τους είναι εκρηκτικό και ο ισχυρότερος λόγος επανασύνδεσης μετά από διαμάχες. Και οι δύο μαζί αποτελούν ένα πανίσχυρο συνδυασμό, κάτι που γίνεται αισθητό σε όλους και ιδιαίτερα στους φίλους τους. Όλοι τους θαυμάζουν σαν ζευγάρι. Και γιατί όχι; Μαζί αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό!

Τοξότης – Ταύρος: Ο Ταύρος λατρεύει το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη, ενώ ο δεύτερος νιώθει ακατανίκητη έλξη για τον αισθησιακό Ταύρο. Σαν ζευγάρι μοιράζονται κοινές ιδέες και στόχους. Ο Ταύρος έλκεται από την ανεξαρτησία του Τοξότη και είναι έτοιμος να τον υποστηρίξει στις καλές, αλλά και στις δύσκολες στιγμές της ζωής. Από την άλλη, ο Τοξότης νιώθει γρήγορα οικειότητα και άνεση με τον καλόβολο και χαριτωμένο Ταύρο. Η σχέση τους είναι πολλά υποσχόμενη και μπορεί να καταλήξει ακόμα και σε γάμο. Η εμπιστοσύνη που νιώθει ο Τοξότης για τον Ταύρο και η δυνατή φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ τους, μπορεί να τους κρατήσει ενωμένους ακόμα και όταν η ερωτική έλξη σβήσει. Σε αυτή τη σχέση θα μάθουν πολλά για τον εαυτό τους και οι δύο. Αναμφίβολα αξίζει να προσπαθήσετε.

Τοξότης – Δίδυμοι: Ο Τοξότης ζει για την πρόκληση και ο Δίδυμος μαγνητίζεται από τη σεξουαλικότητα του Τοξότη. Κυριαρχούμενος από τον Ερμή, ο Δίδυμος είναι προικισμένος με ομορφιά, εξυπνάδα και κοφτερό χιούμορ, στοιχεία τα οποία ο Τοξότης βρίσκει συναρπαστικά. Ο Δίδυμος νιώθει μεγάλη έλξη για τον μυστηριώδη χαρακτήρα του Τοξότη και τον θεωρεί τον καλύτερο εραστή που είχε ποτέ. Το σεξ ανάμεσα στα δύο ζώδια είναι φλογερό και οι πιθανότητες να εξελιχθεί η σχέση σε μακροχρόνια, μεγάλες. Εάν θέλετε να επιτύχει η σχέση φίλοι Τοξότες θα πρέπει να διαφυλάξετε την πολύτιμη ελευθερία του Διδύμου και ο Δίδυμος, με τη σειρά του, να διατηρήσει το χιούμορ του και ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από την ύπαρξή του. Το σεξ προβλέπεται καυτό, ο έρωτας πολύ πιθανός και ο γάμος όχι απίθανος. Συμβουλή: ποτέ μην θεωρήσετε ο ένας τον άλλο δεδομένο!

Τοξότης – Καρκίνος: Ο Καρκίνος ενθουσιάζεται με τη ζωντάνια και το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη, όμως το ελεύθερο πνεύμα του Τοξότη δεν ανέχεται τα συναισθηματικά δράματα και τις μεγάλες εντάσεις. Σαν ζευγάρι έχουν ελάχιστα κοινά σημεία, όμως στο τέλος κάτι θα διδάξει ο ένας στον άλλο: Ο μεν Καρκίνος διδάσκει στον ασυνήθιστο Τοξότη τι εστί “σπιτική θαλπωρή” και ο Τοξότης εμπνέει στον Καρκίνο τη διάθεση να βελτιώσει στο έπακρο την εξωτερική του εμφάνιση. Ο Τοξότης θεωρεί πιθανή μια οικογένεια με τον Καρκίνο, ενώ ο Καρκίνος νιώθει μια έξαρση για αποδράσεις και ταξίδια και μια μεγαλύτερη αισιοδοξία για τη ζωή. Τα προβλήματα ξεκινούν όταν ο Καρκίνος αρχίζει να φέρεται κυκλοθυμικά, κάτι που ο Τοξότης δεν ανέχεται. Ο Καρκίνος θεωρεί τον Τοξότη υπερβολικά επιπόλαιο και ανεξάρτητο. Η αλήθεια είναι ότι αυτά που ένωσαν αυτό το ζευγάρι, ίσως γίνουν η αφορμή να χωρίσει. Θα ήταν καλύτερο φίλοι Καρκίνοι πρώτα να γίνετε φίλοι με τον Τοξότη και μετά να αφήσετε τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους.

Τοξότης – Λέων: Ο Τοξότης σαγηνεύεται από τον εκρηκτικό και ατίθασο χαρακτήρα του Λέοντα. Αρέσει και στους δύο να παίζουν ριψοκίνδυνα και δε διστάζουν προκειμένου να προσελκύσουν ο ένας τον άλλο στο κρεβάτι, να χρησιμοποιήσουν την κολακεία. Στην αρχή δημιουργούν μια πολύ καλή φιλική σχέση, μετά γίνονται εραστές και στο τέλος μπορεί να καταλήξουν και στο γάμο. Και οι δύο αγαπούν την καλή ζωή και τη διασκέδαση, ενώ επιθυμούν να έχουν στο σπίτι τους πολλά παιδιά και οικόσιτα ζώα. Σαν ζευγάρι τους θαυμάζουν όλοι και ιδιαίτερα οι φίλοι τους. Το σεξ μεταξύ τους είναι εκρηκτικό και ο ισχυρότερος λόγος επανασύνδεσης μετά από διαμάχες. Εάν στόχος σας λοιπόν είναι το τέλειο σεξ, σταματήστε την αναζήτηση και συνεχίστε αυτή τη σχέση. Δεν θα βρείτε καλύτερο!

Τοξότης – Παρθένος: Τα δύο αυτά ζώδια διακρίνονται για την άριστη μεταξύ τους επικοινωνία. Ο Τοξότης λατρεύει την ευφυΐα του Παρθένου και ο Παρθένος, με τη σειρά του, κάνει ότι είναι δυνατόν για να γοητεύσει τον Τοξότη. Η έλξη είναι αμοιβαία και πολύ γρήγορα μετά τη γνωριμία τους τα δύο ζώδια οδηγούνται σε σχέση. Ο Παρθένος στηρίζει τον Τοξότη στις καλές και κακές στιγμές της ζωής. Ο ερωτισμός ανάμεσά τους είναι εκρηκτικός, γι αυτό και ο δεσμός που δημιουργείται είναι πολύ ισχυρός. Η φιλική σχέση που αναπτύσσουν και η αλληλοκατανόηση θα τους κρατήσουν δεμένους μέχρι το τέλος, αρκεί ο Τοξότης να μην βαλθεί να ανταγωνιστεί το ταίρι του, γιατί θα το πληρώσει ακριβά. Στόχος του Παρθένου, από την άλλη, είναι να κρατά προσγειωμένο τον δυναμικό και ανεξάρτητο Τοξότη. Σε γενικές γραμμές, η ισχυρή τους έλξη θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν όλες τις κακοτοπιές. Η τελική απόφαση ανήκει στον Τοξότη.

Τοξότης – Ζυγός: Με κυρίαρχο πλανήτη την Αφροδίτη, ο Ζυγός είναι σαγηνευτικός και γεμάτος χάρη. Η γοητεία και η ομορφιά του είναι τα στοιχεία που αναζητά ο Τοξότης στον ερωτικό του παρτεναίρ ή τον σύντροφό του. Αγαπούν τη διασκέδαση και αυτό ίσως τους κάνει σύντομα συγκάτοικους.Ο Τοξότης φέρνει την ουσία στη σχέση. Η αμοιβαία τους έλξη θα τους φέρει κοντά και ίσως τους ενώσει και με τα δεσμά του γάμου. Με το χρόνο το σεξ γίνεται καλύτερο και τα συναισθήματα βαθύτερα. Ο Ζυγός βοηθά τον ανεξάρτητο Τοξότη να εξοικιωθεί με την ιδέα της συμβίωσης και μαζί αναμένεται να κάνουν πολλά ταξίδια. Τα οικογενειακά θέματα, το κουτσομπολιό ή η ζήλεια των φίλων είναι τα μόνα που μπορούν να δημιουργήσουν προστριβές ανάμεσα στο ταιριαστό αυτό ζευγάρι. Η μεγάλη τους έλξη, όμως, θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τις δυσκολίες και τις αναποδιές. Ο Τοξότης θα πρέπει να γίνει περισσότερο αφοσιωμένος στον χαριτωμένο Ζυγό, εάν θέλει να τον κρατήσει κοντά του στις δυσκολίες της ζωής.

Τοξότης – Σκορπιός: Αρκετά ενδιαφέρον συνδυασμός με ισχυρές προκλήσεις και από τις δύο πλευρές. Ο Τοξότης έλκεται από τη θέρμη και το σεξ απίλ του Σκορπιού. Αγαπά να παίζει με τη φωτιά και δεν διστάζει ακόμα και να χρησιμοποιήσει την κολακεία για να προσελκύσει στο κρεβάτι του το άτομο που επιθυμεί. Σε αυτή την περίπτωση, ο Σκορπιός νιώθει ότι τον χρησιμοποιούν και αποχωρεί από τη σχέση. Ο Σκορπιός θεωρεί τον Τοξότη ακραία ανεξάρτητο και αυτό τον γεμίζει ανασφάλεια. Πάνω απ΄όλα ο Σκορπιός θέλει να νιώθει ότι τον χρειάζονται. Σαν φίλοι τα πηγαίνουν έξοχα. Το σεξ μιας νύχτας μεταξύ τους είναι ευχάριστο και ακίνδυνο, αλλά τα πράγματα αλλάζουν στην περίπτωση μιας μακροχρόνιας σχέσης με τον ακόρεστο σεξουαλικά Τοξότη. Οι Τοξότες, άνδρες και γυναίκες, καταλήγουν αρκετές φορές στο να απατήσουν τον σύντροφό τους γιατί θεωρούν τον εαυτό τους αρκετά ελκυστικό στο αντίθετο φίλο. Αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στον πιστό από τη φύση του Σκορπιό, που θέλει να αφοσιώνεται στον σύντροφό του. Σας συνιστούμε να επιλέξετε το δρόμο της φιλίας καθώς η χημεία σας στην έξαλλη διασκέδαση και τις εξόδους είναι παρόμοια. Ο Τοξότης θα προξενήσει οικονομικά προβλήματα στον Σκορπιό. Ο Σκορπιός ξεσηκώνεται εύκολα για ολονύχτια διασκέδαση και πάρτι, όταν όμως έρθει το πρωί, θα μείνει μόνος να πληρώσει τον λογαριασμό!


Τοξότης – Τοξότης: Πρόκειται για χαρακτήρες γεμάτους δυναμισμό και αγάπη για τις δυνατές συγκινήσεις. Είναι πάντοτε έτοιμοι να παίξουν με τη φωτιά και δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν την κολακεία για να προσελκύσουν στο κρεβάτι τους το άτομο που επιθυμούν. Σαν φίλοι, αλλά και σαν εραστές τα πηγαίνουν άψογα και αυτό μπορεί να έχει σαν συνέπεια μια μακροχρόνια σχέση. Και οι δύο επιθυμούν η οικογένειά τους να αποτελείται από πολλά παιδιά και οικόσιτα ζώα. Τους αρέσουν τα ίδια πράγματα και οι στόχοι τους τις περισσότερες φορές είναι κοινοί. Το σεξ αναμέταξύ τους είναι εκρηκτικό και ο ισχυρότερος λόγος επανασύνδεσης μετά από διαμάχες. Σαν συνδυασμός είναι πανίσχυρος, κάτι που γίνεται αισθητό σε όλους και ιδιαίτερα στους φίλους τους. Ο γάμος θα τους φέρει τύχη. Συμβουλή: μην αφήσετε την ανία να εισχωρήσει στη σχέση γιατί θα υπάρξουν πολλά προβλήματα.

Τοξότης – Αιγόκερως: Πολλές είναι οι πιθανότητες μακροχρόνιας σχέσης με αυτό το ζευγάρι. Η σκληρή δουλειά, η οικογένεια και η φιλία που θα αναπτύξουν παίζουν σημαντικό ρόλο στη διατήρηση του δεσμού τους. Έχετε υπόψη σας Τοξότες, ότι ο Αιγόκερως δεν ανέχεται τα μυστικά και τις παρασκηνιακές ενέργειες. Αφήστε λοιπόν μαζί του τα παιχνίδια γιατί θα τον χάσετε για πάντα. Ο Τοξότης σαν σύντροφος θα πρέπει να καταλάβει πόσο σημαντική είναι η επιτυχία για τον Αιγόκερω, ενώ ο Αιγόκερως θα πρέπει να αποδεχτεί την ανεξάρτητη φύση του Τοξότη και την αγάπη του για ποικίλες δραστηριότητες. Η σχέση σεξουαλικά είναι πολλά υποσχόμενη. Εάν μείνουν μαζί θα κάνουν πολλά παιδιά. Η υπομονή θα αποδειχθεί μεγάλη αρετή για τον Τοξότη σε αυτή τη σχέση.

Τοξότης – Υδροχόος: Σχέση γεμάτη εντάσεις και προκλήσεις θα είναι αυτή ανάμεσα σε έναν Τοξότη με έναν Υδροχόο. Πρόκειται για ένα πολυτάλαντο ζευγάρι, με έντονο ερωτισμό και ανάγκη για αγάπη και φιλία. Δεν υπάρχουν ανιαρές στιγμές όταν βρίσκονται μαζί και ξέρουν πώς να περνούν συναρπαστικά όταν βρίσκονται με φίλους, αλλά και με την οικογένειά τους. Οι έξοδοι, τα πάρτι και τα αθλητικά γεγονότα, τα οποία και οι δύο λατρεύουν, κρατούν σε εγρήγορση τη σχέση σε όλους τους τομείς. Αγαπούν την ανεξαρτησία, μοιράζονται κοινές καλλιτεχνικές ανησυχίες και στο σεξ περνούν υπέροχες στιγμές. Με τον καιρό, ο ένας από τους δύο θα νιώσει βαθιά εξαρτημένος από τον άλλο και θα θελήσει να μονιμοποιήσει τη σχέση. Τοξότες, φροντίστε να παραμείνετε πιστοί σε αυτό το ταίρι και να αφήσετε τα φλερτ, γιατί ο Υδροχόος δεν συγχωρεί. Ο Υδροχόος θα πρέπει να επικροτεί συνέχεια την προσπάθεια και το χιούμορ του Τοξότη. Εάν διατηρήσετε τις ισορροπίες, όλα θα πάνε καλά σε αυτή τη σχέση.

Τοξότης – Ιχθείς: Αυτό το ζευγάρι έλκεται με τρόπο μυστηριακό. Ο Ιχθύς αγαπά την αισιόδοξη φύση και το περιπετειώδες πνεύμα του Τοξότη. Ο Τοξότης, πάλι, θα πει στον Ιχθύ… αυτό που θέλει ακριβώς να ακούσει! Στην αρχή, όλα θα φαίνονται ιδανικά. Ο Ιχθύς θα θελήσει να αποπλανήσει τον Τοξότη και ο δεύτερος θα ξεκινήσει να φαντάζεται μια κοινή ζωή με τον Ιχθύ, γεμάτη έρωτα και προκλήσεις. Δυστυχώς, ο Τοξότης προβλέπεται να κρατήσει πολλά μυστικά και παράνομες σχέσεις κρυφές από τον Ιχθύ. Ο Ιχθύς δεν θα ανεχτεί αυτή την τάση του Τοξότη και θα νιώσει προδομένος. Ο Τοξότης υποτιμά τη διαίσθηση του Ιχθύ και αυτό θα σημάνει το τέλος της σχέσης. Με τον καιρό, ίσως και οι δύο φτάσουν στο σημείο να εύχονται να μην είχαν συναντηθεί. Η σχέση ανάμεσα σε αυτό το ζευγάρι θα είναι αναμφίβολα συναρπαστική, άγνωστο όμως το εάν θα εξελιχθεί ποτέ σε μακροχρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου