.H OMΕΛΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΗ ΑΝ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΑΛΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΤΟ ΓΑΛΑ ΣΚΛΗΡΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΟΚΟ
ΑΝ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΛΑΚΗ ΤΗΝ ΒΑΖΕΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΛΙΓΟ ΛΑΔΙ ΣΚΟΡΔΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΛΕΥΚΟ ΚΡΑΣΙ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΏΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΝΕΤΕ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου