Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

TO ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΠΟΤΕ.......


ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΡΥΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΡΟΣΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΞΕΔΙΨΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ … ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ .
ΣΥΜΦΩΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΤΙ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΘΡΕΠΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΧΑΝΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΤΙΚΏΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΠΕΝΙΟΥ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΑΦΘΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ( ΔΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ )
ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ 20-25 ΒΑΘΜΟΥΣ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΑΘΙΚΤΗ Η ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΥΚΟΠΕΝΙΟΥ ΔΙΠΛΑΣΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΟΥΣΙΑ ΤΟ ΒΗΤΑ ΚΑΡΟΤΕΝΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ ΣΕ ΒΙΤΑΜΙΝΗ Α

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου