Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Κοτόπουλο ριγανάτο


Υλικά:
  • 6 φιλέτα από στήθος κοτόπουλο
  • 1/4 κούπα ελαιόλαδο
  • 1/4 κούπα χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλιές γούστερ σος
  • 2 κουταλιές σόγια σος
  • 2 κουταλάκια ρίγανη
  • 2 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες
  • 1 κουταλάκι κόκκους ροζ πιπεριού
  • αλάτι
Εκτέλεση:

  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Αλατίζουμε τα φιλέτα και τα τοποθετούμε σε ένα μικρό ταψάκι.
  • Ανακατεύουμε σε ένα μικρό μπωλ όλα τα υπόλοιπα υλικά και περιχύνουμε το κοτόπουλο. Χαμηλώνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνουμε. Σε τακτά χρονικά διαστήματα καλό θα ήταν να γυρίζουμε τα φιλέτα ώστε η σαλτσούλα να πάει παντού (ιδίως στην αρχή, πριν κάνει κρούστα το κοτοπουλάκι).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου