Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

O ΙΟΥΛΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ 11/07 ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΠΟΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ



ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ήλιος τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα
Η σημερινή ημέρα κρύβει πολλές ευκαιρίες, τις οποίες όμως θα πρέπει να διακρίνουμε για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε σωστά. Μόνο με σκληρή δουλειά μπορεί κανείς να πετύχει σήμερα αυτά που θέλει, αποφεύγοντας επιπόλαιες κινήσεις αλλά θα έχει και από κει που πρέπει τη στήριξη που χρειάζεται. Ιδιαίτερα τυχεροί και πολλές νέες ευκαιρίες θα έχουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Λέοντες, Τοξότες και Υδροχόοι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, καθώς το ένστικτό τους μπορεί να τους οδηγήσει σωστά ώστε να διακρίνουν τα κατάλληλα μονοπάτια που θα πρέπει να διαβούν για να πετύχουν. 

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΡΙΟΥ (12:49 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Πολλές ξαφνικές ανατροπές εκεί που δεν το περιμένουμε έρχονται από σήμερα με τον πιο εκρηκτικό, βίαιο, απρόβλεπτο και παρασκηνιακό τρόπο. Οι θετικές αλλαγές που περιμένουμε να έρθουν θα αργήσουν ή ίσως να μην έρθουν και καθόλου και αυτό προκαλεί έντονες αντιδράσεις. Η ένταση δεν είναι εύκολο να καταλαγιάσει και οι παρορμητικές κινήσεις δίχως οργάνωση, νόημα και σκοπό πιθανό να μας εκθέσουν ή να μην φέρουν τα κατάλληλα αποτελέσματα αν δεν καταφέρουμε να τις χαλιναγωγήσουμε. Η επανάσταση για την επανάσταση δίχως στόχο και κατεύθυνση δεν θα βγάλει πουθενά. Ξαφνικές αλλαγές δίχως νόημα θα έχουν κυρίως οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου καλό θα ήταν να ξεκινήσουν πρώτα με διορθωτικές αλλαγές που είχαν αφήσει παλαιότερα στη μέση.




- ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ήλιος ημιτετράγωνο Δία
Η σημερινή ημέρα φέρνει κυρίως μια ευχάριστη διάθεση, όπου μπορεί να μας οδηγήσει όμως και σε λανθασμένες εκτιμήσεις κάποιων καταστάσεων λόγω υπεραισιοδοξίας. Γι’ αυτό θα πρέπει να είναι κανείς ιδιαίτερα προσεχτικός σε κάθε φαινομενική ευκαιρία που θα του προκύψει. Πολλές υπερβολές θα κάνουμε σήμερα, με τις οποίες θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε όλα μας τα κενά και να αισθανθούμε λίγο καλύτερα. Οι αγορές που θα γίνουν σήμερα για το σπίτι, την οικογένεια και τα παιδιά θα είναι υπερβολικές και πολυδάπανες. Ο ενθουσιασμός και η χαρά όμως είναι μεγάλη, γι’ αυτό και οι σπατάλες είναι αναπόφευκτες. Τις μεγαλύτερες υπερβολές θα κάνουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Καρκίνοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα είναι υπερβολικοί σε πολλά που δεν τους είναι και τόσο χρήσιμα.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ: Ο ΕΡΜΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ (5:16 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Ερμής εξάγωνο Αφροδίτη, Ήλιος τετράγωνο Κρόνος, Ήλιος χιαστί μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα
Πρέπει να αναβάλουμε όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μας και για ότι θεωρούμε δεδομένο για να μην αντιμετωπίσουμε σοβαρά προβλήματα. Καθυστερήσεις θα υπάρξουν πολλές και μπορεί ακόμα και να μας προκαλέσουν τεράστιες εντάσεις. Το σίγουρο είναι πως δεν πρέπει αυτό το διάστημα να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις ή να κάνουμε σημαντικές κινήσεις γιατί το πιθανότερο είναι πως δεν θα κρατήσουν για πολύ και θα μας φέρουν πολλές απογοητεύσεις. Εκείνοι που θα έχουν τα περισσότερα προβλήματα σε θέματα επικοινωνίας σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες τους θα είναι κυρίως οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα αντιμετωπίσουν και τις περισσότερες καθυστερήσεις και μπερδέματα. 

- ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Άρης αντιπαραλληλία Ουρανό ανάδρομο
Η ένταση κορυφώνεται σήμερα. Η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια, αφού δεν μπορεί πλέον να μείνει μυστική και τα σαρώνει όλα. Η ψυχραιμία είναι πολύ δύσκολο να διατηρηθεί και οι περισσότερες κινήσεις είναι σπασμωδικές. Μια περίεργη ένταση δίχως έλεγχο με ακραίες σκέψεις, συζητήσεις και πράξεις κυριαρχεί και φέρνει τα πάνω-κάτω. Κανείς δεν μπορεί να είναι πλέον σίγουρος πως θα διατηρήσει την ψυχραιμία του σήμερα κατά τις συζητήσεις ή τις συναντήσεις που θα έχουν καθώς ακόμα και οι πιο ψύχραιμοι μπορούν να τα χάσουν. Αν είναι να κάνετε σήμερα μια σημαντική συζήτηση καλύτερα να την αναβάλετε οποιοδήποτε τομέα κι αν αφορά. Όλοι θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεχτικοί στο δρόμο κατά τις μετακινήσεις μας, την οδήγηση, και γενικότερα όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Τα ατυχήματα αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς και έρχονται εκεί που δεν τα περιμένει κανείς. Εκείνοι που πλήττονται από τη σημερινή μέρα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα είναι πολύ δύσκολο να αποφύγουν αψιμαχίες και παρορμητικές κινήσεις.
 
- ΤΡΙΤΗ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ: Άρης τρίγωνο Δία, Άρης τετράγωνο Πλούτωνα ανάδρομο
Ποικίλα προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες φέρνει η σημερινή ημέρα. Το πάθος μπορεί να «κάψει» πολλούς, αντί να τους ζεστάνει. Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες ευκαιρίες οι οποίες αν ξεπεράσουν τα εμπόδια έχουν πολλές δυνατότητα να υπερνικήσουν κάθε εμπόδιο και να πετύχουν.Δεν θα πρέπει να γίνουν σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, γιατί θα υπάρξουν απώλειες αντί για κέρδη. Γεμάτοι πάθος και ακραία συναισθήματα θα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, ενώ είναι πολύ πιθανό να μπλεχτούν σε αδιέξοδες σχέσεις.

- ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΙΟΥΛΙΟΥ: Δίας χιαστί Πλούτωνα ανάδρομο, Άρης ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα, Άρης χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό, Ήλιος παραλληλία Δία
Η επιθυμία για δύναμη και εξουσία σήμερα θα είναι μεγάλη και πολλοί είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τον πολύ κόσμο προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο αγώνας για ανάπτυξη δύναμης θα είναι έντονος σήμερα αλλά δεν θα πρέπει κανείς να επιδιώκει φανατισμένα τους στόχους του, ούτε και να εκμεταλλευτεί τους άλλους για να βγει κερδισμένος γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει με κάποιο τρόπο. Οι υπερβολικές και σπατάλες που θα γίνουν σήμερα δεν θα βοηθήσουν πουθενά, παρά μόνο σε μια προσπάθεια για να καλυτερεύσουμε το κλίμα κυρίως την ψυχολογία μας. Προβλήματα υγείας θα υπάρξουν σε εκείνους που προσπαθούν πολύ και ξεπερνούν τα όριά τους δίχως να το αντιλαμβάνονται. Δυσκολότερα θα περάσουν οι Κριοί, Δίδυμοι, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις υπερβολές και τις παρορμητικές κινήσεις που μπορεί να τους εκθέσουν 
ανεπανόρθωτα.

- ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΛΙΟΥ:
ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (7:24 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Άρης αντίθεση Ουρανό ανάδρομο
Η ανάγκη για ελευθερία είναι μεγαλύτερη τώρα από την ανάγκη για συνύπαρξη και συμβιβασμό. Μέσα από την απόλυτη ελευθερία, το έντονο πάθος και την ένταση, μόνο εφήμερες και αδιέξοδες σχέσεις και συνεργασίες μπορούν να δημιουργηθούν ή να συνεχιστούν. Το σίγουρο είναι πως θα είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές, αλλά χωρίς καθόλου σταθερότητα και ασφάλεια. Οι σχέσεις και συνεργασίες που προϋπάρχουν θα είναι δύσκολο να λύσουν τις διαφορές τους και πολύ πιθανό να χρειαστεί να πάρουν τις αποστάσεις τους για να μπορέσουν να λειτουργήσουν και πάλι. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα σήμερα είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα αναγκαστούν να απομακρυνθούν προσωρινά ή οριστικά από κάποιες σχέσεις τους, ενώ οι πιο ψύχραιμοι έχουν πολλά να κερδίσουν.

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ήλιος χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα, Αφροδίτη χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού
Μεγάλη απαισιοδοξία και πολλές δυσκολίες θα είναι γεμάτη η σημερινή μέρα και δεν θα είναι εύκολο να δούμε τα θετικά πράγματα που έχουμε στη ζωή μας. Μόνο με σκληρή δουλειά, μεγάλη ανθεκτικότητα, υπομονή και επιμονή μπορεί κανείς να ξεπεράσει τα εμπόδια και να πετύχει ακόμα και τους πιο υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Πρόσωπα με εξουσία θα αντιμετωπίσουν πολλά προβλήματα και ίσως εξαιτίας παλαιότερων λαθών θα αναγκαστούν να κάνουν διορθωτικές κινήσεις και αν δεν τα καταφέρουν μπορεί ακόμα και να παραιτηθούν Είναι ένας δύσκολος αγώνας για τους Διδύμους του δευτέρου δεκαημέρου, Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου και του τρίτου δεκαημέρου δεκαημέρου, Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου εκτός των άλλων θα τους απασχολήσουν και θέματα υγείας, δικά τους είτε των πιο κοντινών τους προσώπων.

- ΣΑΒΒΑΤΟ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Δίας ενάμιση τετράγωνο Κρόνο
Η σημερινή μέρα μπορεί να μας οδηγήσει σε ένα χάσιμο σημαντικών ευκαιριών λόγω του ότι δεν προλάβαμε ή δεν ήμασταν στην κατάλληλη στιγμή, στο κατάλληλο μέρος και με τα κατάλληλα άτομα για να πετύχουμε κάτι σημαντικό που υπάρχει στον ορίζοντα. Η αισιοδοξία θα εναλλάσσεται με την απαισιοδοξία και μόνο όσοι μπορέσουν και παραμείνουν σε σταθερές αξίες μπορούν να έχουν κάποιο κέρδος και να αποφύγουν τις απώλειες. Εκείνοι που κινδυνεύουν να χάσουν σημαντικές ευκαιρίες είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Ζυγοί του τρίτου δεκαημέρου,καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να αξιολογούν λογικά τα πάντα.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ο ΗΛΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ (13:01 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, Δία εξάγωνο με Ουρανό ανάδρομο, Ερμής ανάδρομος εξάγωνο Άρη
Ο περιορισμός και η επανάσταση συγκρούονται σήμερα καθώς η δυσαρέσκεια για τα κακώς κείμενα δεν θα μπορεί εύκολα να εκδηλωθεί με λογικό ή ειρηνικό τρόπο. Η προσπάθεια για αντίσταση ενάντια σε οποιοδήποτε είδος κηδεμονίας, καταπίεσης ή περιορισμού θα συναντήσει την απόλυτη απαγόρευση και η διαμάχη είναι πλέον αναπόφευκτη. Πολλά θα είναι τα προβλήματα σε θέματα επενδύσεων, οικονομικά και εργασιακά, με μια γενικότερη οικονομική κρίση να απειλεί πολλούς με οικονομική κατάρρευση ή πτώχευση. Τα περισσότερα και πιο δύσκολα οικονομικά προβλήματα θα έχουν οι Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί, Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα αντιμετωπίσουν και κάποιες έντονες διαμάχες και δεν αποκλείεται να φτάσουν σε μια διάλυση μιας σημαντικής σχέσης ή συνεργασίας που θα τους δυσκολέψει συναισθηματικά και οικονομικά.

- ΤΡΙΤΗ 24 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ερμή ανάδρομο εξάγωνο Δία
Είναι μια μέρα με αισιοδοξία, η οποία θα εκδηλωθεί με θετικά αποτελέσματα κυρίως σε θέματα αθλητικά, ερωτικά, παιδιών, μετακινήσεων, τουρισμού για εκείνους που έχουν προσπαθήσει και συνεχίζουν να δουλεύουν πολύ σκληρά. Κάποια θετικά νέα θα τα έχουμε σήμερα και θα μας δώσουν ελπίδα και προοπτική για το παρόν και το μέλλον. Η ανάγκη για να βγούμε έξω μια βόλτα για να ξεσκάσουμε, να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν, να χαρούμε, να περάσουμε καλά ή ακόμα και να ερωτευτούμε είναι ιδιαίτερα έντονη τώρα. Η μέρα θα είναι γεμάτη θετικές σκέψεις και νέες ιδέες για την επίλυση δύσκολων προβλημάτων και τελικά μπορεί να μας ωθήσει να λύσουμε κάποια από αυτά ή τουλάχιστον να κάνουμε μια νέα προσπάθεια. Εκείνοι που θα έχουν σήμερα θετικά νέα ή τις περισσότερες ευκαιρίες για να πάρουν θετικές αποφάσεις είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου όμως δεν πρέπει να παρασυρθούν σε υπερβολές και λάθη.

- ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ήλιο χιαστί Ποσειδώνα ανάδρομο, Ερμή τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό, Ερμής ανάδρομος τρίγωνο Ουρανό ανάδρομο, Ερμής ανάδρομος ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Ήλιος αντιπαραλληλία Πλούτωνα ανάδρομο
Η αβεβαιότητα, η ευαισθησία αλλά και η παραπλάνηση, έχουν την τιμητική τους σήμερα. Θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσει κανείς ποια είναι η αλήθεια από το ψέμα. Η επικοινωνία δεν είναι εύκολη ακόμα και για εκείνους που έχουν όλα τα μέσα. Ο φόβος και το άγχος για το παρόν και το μέλλον θα τα νιώσουμε πολύ έντονα σήμερα παρόλο που πολλά είναι μπερδεμένα και η εσκεμμένα λάθος πληροφόρηση θα παραπλανήσει πολλούς. Εκείνοι που θα συναντήσουν τα μεγαλύτερα εμπόδια, θα παραπλανηθούν και θα συκοφαντηθούν περισσότερο από ποτέ είναι οι Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα είναι δύσκολο να ξεχωρίσουν τα άτομα που τους λένε αλήθειες από εκείνα που εσκεμμένα τους παραπλανούν.

- ΠΕΜΠΤΗ 26 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Αφροδίτη ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, Ερμής ανάδρομος χιαστί Πλούτωνα ανάδρομο
Η σημερινή ημέρα βγάζει απολυτωσύνη και πολλές δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και οικονομικά. Η σκληρή κριτική και οι αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητά μας θα είναι τώρα έντονες. Οι παρορμητικές κινήσεις και τα λάθη τιμωρούνται δίχως δεύτερη σκέψη, καθώς δεν θα υπάρχει καμιά ελαστικότητα. Καλύτερα να απουσιάζετε από συζητήσεις που δεν σας συμφέρουν, με οποιαδήποτε δικαιολογία, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα πιο δυσάρεστα. Δυσάρεστα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα ή και κινήσεις, θα μας βγάλουν λίγο από τις ονειροπολήσεις και τα όμορφα σχέδια που είχαμε κατά νου. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα σήμερα για Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου και θα πρέπει να μην τα βάζουν με πρόσωπα που δεν τους φταίνε σε τίποτα. 

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Αφροδίτη τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα, Ήλιος αντίθεση μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα
Η σημερινή μέρα είναι απαγορευτική για οικονομικές επενδύσεις, συνεργασίες και ερωτικές σχέσεις καθώς θα υπάρξουν παραπλανήσεις, μπερδέματα και λάθος δρόμοι μπροστά μας. Καμιά νέα κίνηση δεν θα πρέπει να γίνει, γιατί η απογοήτευση θα μας περιμένει αμέσως μετά. Τα αποτελέσματα που περιμένουμε δεν έρχονται, παρόλο που κάποιοι καλοθελητές θα μας επιβεβαιώνουν πόσο καλά πάνε τα πράγματα. Εκείνοι που δεν θα πρέπει να εμπιστεύονται εύκολα τους άλλους σήμερα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου και του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην εξαπατηθούν ακόμα και από τα πιο κοντινά τους πρόσωπα.

- ΣΑΒΒΑΤΟ 28 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ήλιος ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα, Ήλιος παραλληλία Αφροδίτη, Ερμής ανάδρομος ημιτετράγωνο Αφροδίτη, Ήλιο σύνοδο Ερμή ανάδρομο
Η σημερινή ημέρα θα βοηθήσει πολύ έξυπνες και όμορφες ιδέες. Εκτιμάει πολύ την ομορφιά και τη συντροφικότητα και ιδιαίτερα τις σχέσεις και συνεργασίες που μας κάνουν και περνάμε καλά εξαιτίας της πολύ καλής επικοινωνίας με τα πρόσωπα που μας ενδιαφέρουν. Δεν χρειάζεται να υπάρχουν εντάσεις, ανταγωνισμοί και διάθεση για κυριαρχία σε σχέσεις και συνεργασίες, αλλιώς δεν θα πετύχουν. Μόνο με την κατάλληλη συνύπαρξη και επικοινωνία μπορούν να γίνουν σημαντικά πράγματα, αρκεί κανείς να μην προσπαθήσει να καπελώσει κανένα. Εκείνοι που θα κάνουν σημαντικές ανακαλύψεις αλλά πρέπει να αποφύγουν τις συγκρούσεις ακόμα κι αν κάποιοι τους προκαλέσουν είναι οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθείς του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, αφού αυτές οι συγκρούσεις δεν θα τους βοηθήσουν πουθενά.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ερμής ανάδρομος ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα
Η σημερινή ημέρα οδηγεί σε παραλήψεις ή παραπλανήσεις είτε από άτομα που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε είτε και από άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Γι’ αυτό καλύτερα να αφήσουμε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα και να επιδείξουμε ψυχραιμία προς κάθε δυσκολία. Η παραπλάνηση παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχουν κάποιοι τους σκοπούς τους και δεν θα τους αντιληφθεί κανείς. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα και ιδιαίτερα άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Μια μέρα όπου εκεί που νομίζει κανείς πως έχει συμφωνήσει κάτι και περιμένει να τηρηθεί, οι περισσότερες υποσχέσεις εξανεμίζονται ως δια μαγείας. Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα και θα υποστούν τις συνέπειες των εξαπατήσεών τους είναι οι Λέοντες του πρώτου δεκαημέρου, Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην παραπλανηθούν ακόμα και από άτομα που εμπιστεύονται και αγαπούν.
 
- ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ήλιος χιαστί Πλούτωνα ανάδρομο, Κρόνος χιαστί μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Ερμής ανάδρομος αντίθεση μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα
Δύσκολη μέρα η σημερινή για πρόσωπα δημοφιλή ή άτομα με εξουσία. Θα χρειαστεί πολλοί να πάρουν δύσκολες ή δυσάρεστες αποφάσεις σήμερα και να δυσαρεστήσουν πολύ κόσμο. Παραιτήσεις ή απολύσεις για λόγους ευθιξίας, λόγω λαθών ή παραλήψεων είναι στο πρόγραμμα της ημέρας. Οι απώλειες δεν αργούν να έρθουν και πολλοί από μας τις αναμένουν κιόλας. Τα λάθη πληρώνονται άμεσα, δίχως να αφήνετε σήμερα κανένα περιθώριο διαφυγής. Η απολυτωσύνη και η αγάπη για δύναμη και εξουσία έρχονται σε αντιπαράθεση με το συμφέρον των πολλών που σήμερα απειλείται λόγω της αδιαλλαξίας. Εκείνοι που θα έχουν καταλυτικές αλλαγές στη ζωή τους είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Λέοντες, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου χρειάζεται ψυχραιμία και να μην παρασύρεστε από το πάθος της ημέρας για να κάνετε παρορμητικές κινήσεις που δεν θα σας βγουν σε καλό.

- ΤΡΙΤΗ 31 ΙΟΥΛΙΟΥ:
Ήλιος τρίγωνο Ουρανό ανάδρομο, Αφροδίτη τρίγωνο Κρόνο, Αφροδίτη τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Άρης ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ήλιος ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα
Ημέρα θετικών αλλαγών σε θέματα που αφορούν κυρίως τις ερωτικές σχέσεις, τα παιδιά, τον αθλητισμό, τη διασκέδαση και τη χαρά της ζωής. Είναι μια υπέροχη μέρα για να ξεκινήσουν νέοι κεραυνοβόλοι έρωτες και ερωτικές σχέσεις που θα μας κάνουν να περνούμε ευχάριστα ακόμα κι αν δεν υπάρχει μέλλον. Μπορούμε να ομορφύνουμε την εξωτερική μας εμφάνιση δίχως πολλές σπατάλες, με μικρές και έξυπνες αλλαγές. Εκείνοι που ευνοούνται περισσότερο από τις θετικές αλλαγές της ημέρας είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Τοξότες του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα τις έχουν κυρίως σε σημαντικές σχέσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου