ΣΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ
Η ΣΟΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΣΙΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.
ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΒΡΑΣΤΕΡΑ ΤΑ ΟΣΠΡΙΑ ΑΝ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΙΝ Η ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΒΡΑΣΙΜΑΤΟΣ .
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ….. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ Η ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΟΞΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΣΑΣ.
ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΔΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΦΑΝΙΕΣ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ
ΑΝ ΔΕ ΤΟ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟ ΣΤΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΙΣ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΣΧΗΜΑΝΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΑΛΛΑΤΩΝ ΣΤΑ ΕΥΠΑΘΗ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ
ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΝΙΕΡΑ ΜΕ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΑΝ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΟΔΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ ΑΠΑΛΥΝΕΙ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΟΙΔΗΜΑΤΩΝ ( ΠΡΗΞΙΜΑΤΑ)
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΟΔΑ ΒΡΕΓΜΕΝΟ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΗΠΙΑ ΕΝΤΡΙΒΗ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΑΕ ΜΙΑ ΑΡΙΤΗ ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΝ ΞΕΠΛΕΝΟΥΜΕ.
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΟΔΑ ΣΤΟ ΣΑΜΠΟΥΑΝ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΗ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΑΜΠΟΥΑΝ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου