ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΦ ΤΑΣΟ ΑΝΔΡΕΑΔΗ
ΧΡΟΝΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ: 15’
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 15 - 18 ΤΕΜΑΧΙΑ)
500 γρ. gouda, τριμμένο
100 γρ. regato, τριμμένο
70 γρ. κεφαλογραβιέρα, τριμμένη
ελάχιστο αλάτι, πιπέρι μαύρο
3 - 4 αβγά
2 σφηνάκια ηλιέλαιο
αλεύρι, όσο χρειαστεί ώστε να ξεκολλάει η ζύμη από τα χέρια μας
αρκετό λάδι για τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά -ρίχνουμε τελευταίο το αλεύρι- και ζυμώνουμε καλά. Πλάθουμε τις κασεροκροκέτες στο επιθυμητό σχήμα και τις τηγανίζουμε σε καυτό λάδι μέχρι να πάρουν χρυσοκίτρινο χρώμα. Τις βγάζουμε με τρυπητή κουτάλα και τις αφήνουμε σε πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου