Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ


Τα πειράματα με τα σύνεργα του μακιγιάζ, έχουν διάφορα αποτελέσματα και δυστυχώς όχι πολύ θετικά για το ίματζ σας! Δείτε τις πιο άμεσες λύσεις για τα πιο συνηθισμένα λάθη καλοκαιρινού μακιγιάζ και φυσικά τις πιο γρήγορες λύσεις για να τα διορθώσετε!
Κονσίλερ στο φουλ: όταν έχετε πάρει χρώμα να μην είναι πολλές οι στρώσεις κονσίλερ που θα απλώσετε κάτω από τα μάτια για να μην είναι έντονη η διαφορά από κάτω!
Πώς να το διορθώσετε στα γρήγορα: μόλις δείτε τη διαφορά τρέξτε στο μπάνιο και απλώστε λίγο από το μέικ- απ σου (που είναι αρκετά πιο σκούρο) έτσι ώστε να πετύχετε ένα πιο εναρμονισμένο αποτέλεσμα κάτω από τα μάτια και το λουκ να δείχνει πιο φυσικό.
Μάσκαρα που τρέχει: Οι βουτιές στην πισίνα και την θάλασσα απατούν η μάσκαρα να είναι
αδιάβροχη για να μην σας ρωτάνε όλοι για ποιο λόγο κλαίτε. Μια στρώση αδιάβροχης μάσκαρα είναι ιδανική και δεν μπορεί με τίποτα να φύγει. Αν πάλι δεν έχετε αδιάβροχη μάσκαρα τότε μια πολύχρωμη μάσκαρα είναι πολύ πιο εύκολο να «επιδιορθωθεί» από τη μαύρη! Έστω μiα καφέ ή μπλε θα μπορεί να σκουπιστεί πιο εύκολα! Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι το καλοκαίρι το μακιγιάζ ειδικά των ματιών γίνεται όλο και πιο φυσικό-οπότε και να μην βάλεις καθόλου μάσκαρα δεν πειράζει.
Πώς θα το διορθώσετε γρήγορα: με την βοήθεια της μπατονέτας που καλά θα κάνετε να έχετε πάντα μαζί σας!
Υπερβολικό μπρόνζερ και self tan: Τώρα το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι με ένα τόνο πιο ανοιχτό μέικ απ να προσπαθήσετε να εξομαλύνετε λιγάκι την κατάσταση έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μην είναι αντιαισθητικό. Φρόντισε να μην έχετε «μπαλώματα» γιατί οι διαφορές του χρώματος στο δέρμα είναι ό,τι πιο αντιαισθητικό! Και στην περίπτωση της διχρωμίας αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να διαλέξετε μια ούτε πολύ σκούρα ούτε πολύ ανοιχτή απόχρωση μέικ απ και να καλύψετε μα αυτή όλο σας το πρόσωπο έτσι ώστε να ελαχιστοποιηθούν όσο γίνεται οι διαφορές!
Υπερβολικό μαύρισμα: Έχετε πάρει μπόλικο χρώμα και γι' αυτό προτιμήστε ένα ζουμερό και σέξι χρώμα για τα χείλη σας όπως το κοραλλί και ξεχάστε την μπρονζέ απόχρωση για εκεί. Όσο για τα μάτια ένα ματ και παλ χρωματάκι χωρίς ίχνος μπρονζέ απόχρωσης είναι ό,τι πρέπει.
Πώς να το διορθώσετε γρήγορα: Βάλτε λίγο ρουζ για να "γλυκάνετε" το λουκ σας και λίγο κοραλλί κραγιόν στα χείλη και θα αλλάξετε λουκ στη στιγμή.
Κραγιόν: Το κραγιόν στις άκρες των χειλιών σας δεν είναι ό,τι καλύτερο και κάνει τα χείλη σας να δείχνουν αφύσικα φουσκωτά και κακοβαμμένα. Με τη βοήθεια του κονσίλερ σχηματίστε τη γραμμή γύρω από τα χείλη σας και προσέξτε να μην ξεφύγετε από αυτή όταν βάφετε τα χείλη σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου