Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΟΥΝΗΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 9 /06 ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ



ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής τρίγωνο Ποσειδώνα ανάδρομο, Ήλιος ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού, Δίας αντιπαραλληλία Πλούτωνα, Ήλιος τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα
Η σημερινή μέρα θα «κόψει» μεγάλα κεφάλια που κατέχουν θέσεις εξουσίας. Όσοι δεν προσφέρουν έργο θα πρέπει να απομακρυνθούν. Πρόσωπα που κατέχουν υψηλές θέσεις θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένα από τις καταστάσεις γύρω τους και δεν αποκλείεται να έχουμε και παραιτήσεις για λόγους ευθιξίας. Η απολυτωσύνη και η σκληρότητα είναι πολύ έντονα σήμερα γι’ αυτό και δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να ζητήσει κανείς οτιδήποτε ή να περιμένει επιείκεια. Οι απώλειες μας βρίσκουν εντελώς απροετοίμαστους και θα πρέπει να τελειώσουμε οριστικά κάποιες καταστάσεις για να προχωρήσουμε παρακάτω.
Τις περισσότερες δυσκολίες της μέρας θα αντιμετωπίσουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο όπου καλούνται να κάνουν ριζικές αλλαγές οι οποίες θα είναι ξαφνικές και άμεσες
- ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής χιαστί μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα
Η σημερινή ημέρα οδηγεί σε παραλήψεις ή παραπλανήσεις είτε από άτομα που γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε είτε και από άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Γι’ αυτό καλύτερα να αφήσουμε τις σοβαρές αποφάσεις για αργότερα και να επιδείξουμε ψυχραιμία προς κάθε δυσκολία. Η παραπλάνηση παίζει σημαντικό ρόλο για να πετύχουν κάποιοι τους σκοπούς τους και δεν θα τους αντιληφθεί κανείς. Δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε κανένα και ιδιαίτερα άτομα που δεν γνωρίζουμε και τόσο καλά. Μια μέρα όπου εκεί που νομίζει κανείς πως έχει συμφωνήσει κάτι και περιμένει να τηρηθεί, οι περισσότερες υποσχέσεις εξανεμίζονται ως δια μαγείας.
Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα και θα υποστούν τις συνέπειες των εξαπατήσεών τους είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα
προσεχτικοί για να μην παραπλανηθούν ακόμα και από άτομα που εμπιστεύονται
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ: Άρης ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ουρανό, Ήλιος τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανό/Ποσειδώνα, Ήλιος ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, Ο ΔΙΑΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ (20:22 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Ερμή τετράγωνο Ουρανό, Άρη αντίθεση μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα
Ήρθε η ώρα που θα πρέπει να λάμψει η αλήθεια. Κάποιοι δεν μπορούν να κρατήσουν το στόμα τους κλει
ρα δεν θα φέρει και τα καλύτερα νέα για σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά. Μάλλον απώλειες θα φέρει μετά τις αποκαλύψεις που προηγούνται από χτες. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες απώλειες συμβολικές ή μη είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου καθώς καστό και θα βοηθήσουν να βγουν πολλά πράγματα στη φόρα. Όσοι έχουν μυστικά ιδιαίτερα σημαντικά που αφορούν και άλλα άτομα εκτός από τους ίδιους θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση. Τα νέα έρχονται εντελώς ξαφνικά και ξαφνιάζουν ακόμα και τους πιο υποψιασμένους. Θα πρέπει να σκεφτόμαστε πολύ καλά πριν πούμε ή κάνουμε οτιδήποτε γιατί πολλά μπορεί να παρεξηγηθούν δίχως σοβαρό λόγο. Μεγάλη προσοχή θα πρέπει να δοθεί κατά τις μετακινήσεις και τα ταξίδια γιατί μπορεί να υπάρξει μια αύξηση των ατυχημάτων. Η ένταση της ημέρας πλήττει Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, καθώς θα αντιδράσουν σε οτιδήποτε στραβό βλέπουν να γίνεται μπροστά στα μάτια τους και θα υπάρχουν πολλές διαφορές.

ΤΡΙΤΗ 12 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμής ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανού/Πλούτωνα, Ερμής αντίθεση Πλούτωνα ανάδρομο
Η σημερινή ημέρα βγάζει απολυτωσύνη και πολλές δυσκολίες σε θέματα επικοινωνίας και οικονομικά. Η σκληρή κριτική και οι αντιπαραθέσεις στην καθημερινότητά μας θα είναι τώρα έντονες. Οι παρορμητικές κινήσεις και τα λάθη τιμωρούνται δίχως δεύτερη σκέψη, καθώς δεν θα υπάρχει καμιά ελαστικότητα. Καλύτερα να απουσιάζετε από συζητήσεις που δεν σας συμφέρουν, με οποιαδήποτε δικαιολογία, γιατί τα πράγματα θα εξελιχθούν ακόμα πιο δυσάρεστα. Δυσάρεστα λόγια που θα ειπωθούν σήμερα ή και κινήσεις, θα μας βγάλουν λίγο από τις ονειροπολήσεις και τα όμορφα σχέδια που είχαμε κατά νου. Τα πράγματα θα είναι κάπως δύσκολα σήμερα για Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου και θα πρέπει να μην τα βάζουν με πρόσωπα που δεν τους φταίνε σε τίποτα. 



- ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ήλιος τρίγωνο Κρόνο ανάδρομο, Ερμή ημιεξάγωνο Αφροδίτη
Είναι μια μέρα σταθεροποίησης όλων των προσπαθειών που έχουν ήδη γίνει το τελευταίο διάστημα. Όσοι έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν τους στόχους τους, ήρθε η ώρα να ανταμειφθούν κατάλληλα. Δεν χρειάζεται να το ζητήσουν από πουθενά. Θα έρθει από μόνο του και σήμερα θα δουν τα πρώτα καλά δείγματα. Είναι μια καλή μέρα και για να γίνουν νέες εκκινήσεις κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και σχέσεων. Τα μεν επαγγελματικά μπορούν να έχουν πολύ θετικές οικονομικές αποδόσεις, ενώ, σχέσεις που ξεκινούν σήμερα θα έχουν μια σταθερή πορεία. Εκείνοι που θα ευνοηθούν σήμερα θα είναι οι Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, και μπορούν να κάνουν κινήσεις να σταθεροποιήσουν καταστάσεις που θέλουν.

- ΠΕΜΠΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Δίας ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, Άρης αντίθεση μεσοδιάστημα Ουρανου/Ποσειδώνα
Η σημερινή ημέρα μπορεί να ξεγελάσει πολλούς να συνεργαστούν ή να κάνουν σχέσεις με άτομα που δεν είναι αυτό που φαίνονται εξωτερικά. Μπορεί να βγάζουν μια ευγένεια, γλυκύτητα, καλοσύνη ή και φιλικότητα προς τα έξω, αλλά μάλλον τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά στην πραγματικότητα. Θα έχουμε πολλές παραπλανητικές ή παρασκηνιακές κινήσεις σε όλες τις σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά ζητήματα, καθώς και άλλες πισώπλατες μαχαιριές, και μάχη για την επικράτηση αλλά και για μεγαλύτερο κέρδος. Πολλά θα είναι σήμερα τα ψέματα επάνω στα οποία θα στηριχθούν κινήσεις και πράξεις που δεν θα μας κάνουν καλό στην συνέχεια λόγω του παρασκηνίου. Εκείνοι που θα παραπλανηθούν αλλά μπορεί τελικά και να παραπλανήσουν για να κερδίσουν πράγματα είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου μόνο αν κινηθείτε στο παρασκήνιο μπορεί και να κερδίσετε για να γλιτώσετε τις απώλειες.

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Δίας αντίθεση μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Άρης ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα
Η επιθυμία για δύναμη και εξουσία σήμερα θα είναι μεγάλη και πολλοί είναι εκείνοι που θα προσπαθήσουν να επηρεάσουν τον πολύ κόσμο προς αυτήν την κατεύθυνση. Ο αγώνας για ανάπτυξη δύναμης θα είναι έντονος σήμερα αλλά δεν θα πρέπει κανείς να επιδιώκει φανατισμένα τους στόχους του, ούτε και να εκμεταλλευτεί τους άλλους για να βγει κερδισμένος γιατί αργά ή γρήγορα θα το πληρώσει με κάποιο τρόπο. Οι υπερβολικές και σπατάλες που θα γίνουν σήμερα δεν θα βοηθήσουν πουθενά, παρά μόνο σε μια προσπάθεια για να καλυτερεύσουμε το κλίμα κυρίως την ψυχολογία μας. Προβλήματα υγείας θα υπάρξουν σε εκείνους που προσπαθούν πολύ και ξεπερνούν τα όριά τους δίχως να το αντιλαμβάνονται. Δυσκολότερα θα περάσουν οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να αποφύγουν με κάθε τρόπο τις υπερβολικές και τις παρορμητικές κινήσεις που μπορούν να τους εκθέσουν ανεπανόρθωτα.




- ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ:
Ερμής αντίθεση μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού, Ερμής ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, Ερμής ημιτετράγωνο ΔίαΠολλούς περιορισμούς θα έχουμε σήμερα μέσω νόμων σε θέματα μεταφορών, εργασιακά, δουλειάς και υγείας, προκειμένου να σταματήσουν οι εξαπατήσεις και τα μονοπώλια. Πολλοί όμως από αυτούς τους νέους νόμους και κανόνες θα θίξουν συμφέρονται από παλιά και θα προκαλέσουν αντιδράσεις. Η ανάγκη να γίνουν πολλές από τις νέες ιδέες και προτάσεις, πράξη θα είναι πολύ έντονη σήμερα. Βέβαια στο δρόμο για την υλοποίηση πολλών απ’ αυτών θα υπάρξει σκληρότητα και θα πέσουν κάποια «κεφάλια». Θα πρέπει να γίνουν πολλές θυσίες για να μπορεί κανείς να έχει αυτό που θέλει. Η επικοινωνία δεν θα είναι εύκολη. Η έλλειψη σωστής επικοινωνίας θα πλήξει κυρίως σήμερα τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του δευτέρου δεκαημέρου και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα είναι δύσκολο να αντιληφθούν κάποια πράγματα για τους άλλους.

- ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ερμής τετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Ποσειδώνα, Αφροδίτη παραλληλία Δία, Ερμής ενάμιση τετράγωνο Ποσειδώνα ανάδρομο
Μια δύσκολη ημέρα καθώς η ψυχολογία όλων θα είναι ιδιαίτερα βαριά παρόλο που κάποιοι θα φαίνεται να πανηγυρίζουν, θα ανακαλύψουμε πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Λάθη έχουν γίνει πολλά και συνεχίζουν να γίνονται με ανυπολόγιστες συνέπειες. Πολλές σκέψεις και κινήσεις μένουν κρυφές αφού φοβούνται να βγουν σε κοινή θέα. Είναι μια μέρα γεμάτη μυστήριο και μυστικές συμφωνίες, συζητήσεις και συναντήσεις. Μόνο όποιος κινηθεί παρασκηνιακά σήμερα μπορεί να κερδίσει κάτι. Δεν χρειάζεται όμως αμέσως μετά να το ανακοινώσει πουθενά. Η ώρα για να βγουν κάποια πράγματα στην επιφάνεια δεν έχει έρθει ακόμα. Θα είναι ιδιαίτερα δύσκολο σήμερα να εμπιστευτεί κανείς ακόμα και τον διπλανό του, καθώς η εξαπάτηση είναι πολύ πιο πιθανή να συμβεί στον καθένα μας. Σε όλα τα μηνύματα θα πρέπει να αναζητήσει κανείς τι ακριβώς κρύβεται από πίσω, καθώς τίποτα δεν είναι έτσι όπως ακριβώς παρουσιάζεται. Εκείνοι όπου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, γιατί είναι πολύ πιθανό να χάσουν ή να τους κλαπούν κάποια πολύτιμα για αυτούς αντικείμενα. Είναι αυτοί που πλήττονται περισσότερο από τις απογοητεύσεις και παραπλανήσεις της ημέρας, αλλά μπορεί και οι ίδιοι να αναγκαστούν να απογοητεύσουν και να παραπλανήσουν κάποια άτομα.

- ΔΕΥΤΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ήλιος ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου, Αφροδίτη αντιπαραλληλία Πλούτωνα, Ήλιος αντίθεση μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα
Σήμερα πιθανό να υπάρξουν ξαφνικές απώλειες σε σχέσεις και οικονομικά για εκείνους που γίνονται άπληστοι και ρισκάρουν πολλά. Βγάζει απίστευτη ένταση σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς παίζονται πολλά παιχνίδια κυριαρχίας. Το δύσκολο θα είναι να ξεπεραστούν τα προβλήματα που θα προκύψουν αλλά και να μην υπάρχουν απώλειες σε οικονομικό ή συναισθηματικό επίπεδο εξαιτίας τους. Η σημερινή ημέ
ι όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο και θα πρέπει να κάνουν υπομονή αλλά και να μάθουν να φιλοσοφούν τις δυσκολίες ως μαθήματα ζωής που θα τους βοηθήσουν να πάνε τη ζωή τους παρακάτω.

- ΤΡΙΤΗ 19 ΙΟΥΝΙΟΥ:

ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ, Άρης ημιεξάγωνο Κρόνο ανάδρομο, Ήλιο παραλληλία Ερμή
Η επικοινωνία σήμερα θα γίνει πολύ πιο άμεση, γρήγορη και θα συνοδεύεται τις περισσότερες φορές από τη λογική. Το μυαλό θα δουλεύει ταχύτατα στους περισσότερους από μας και μπορούν να παρθούν γρήγορες και σωστές αποφάσεις βασιζόμενες απόλυτα στη λογική. Νέα ξεκινήματα μπορούν να γίνουν και να έχουν επιτυχία εφόσον αφορούν επικοινωνίες, επαφές, διαπραγματεύσεις, ταξίδια, μετακινήσεις, μεταφορές, συμφωνίες, υπογραφές, εμπόριο, τουρισμό. Πολλές παραπλανήσεις και παρασκήνιο επίσης θα υπάρχουν και μόνο όσοι καταφέρουν να το στρέψουν υπέρ τους και να κινηθούν μέσα σε αυτό θα βγουν περισσότερο κερδισμένοι. Εκείνοι που θα ευνοηθούν περισσότερο σε νέα ξεκινήματα και κινήσεις σήμερα θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου αν προχωρήσουν με λογική αυτά που θέλουν να πετύχουν, θα καταφέρουν πολλά καλά και άμεσα

- ΤΕΤΑΡΤΗ 20 ΙΟΥΝΙΟΥ:
Αφροδίτη ανάδρομη χιαστί Πλούτωνα, Άρης χιαστί Ουρανό/Πλούτωνα, Ερμής τετράγωνο Κρόνο ανάδρομοΟι καλές μέρες των σχέσεων και των οικονομικών μάλλον φαίνονται παρελθόν. Φαίνεται πως η ζήλια, η κτητικότητα καθώς και η απληστία παίρνουν τα ηνία των καταστάσεων σήμερα. Είναι μια δύσκολη μέρα για κάθε σχέση, συνεργασία και τις οικονομικές επενδύσεις. Τα πράγματα τώρα κινούνται επάνω σε ένα τεντωμένο σκοινί, που είναι έτοιμο να σπάσει από στιγμή σε στιγμή. Πολλοί θα φτάσουν στα άκρα καθώς οι ισορροπίες μπορούν να ανατραπούν ακόμα και μέσα σε λίγα λεπτά. Καλό θα ήταν να αποφύγουν τις αντιπαραθέσεις καθώς και τις ριψοκίνδυνες κινήσεις οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι του τρίτου δεκαήμερουκαθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο,αλλιώς θα πρέπει να είναι έτοιμοι να υποστούν και τις συνέπειες.




- ΠΕΜΠΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ:
Ο ΗΛΙΟΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ (02:09 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ), Αφροδίτη ανάδρομη εξάγωνο Ουρανό, Ερμής ημιτετράγωνο Αφροδίτη ανάδρομη, Ερμής χιαστί μεσοδιάστημα Ουρανό/Πλούτωνα, Ερμή εξάγωνο Άρη, Ήλιος χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνου/ΠλούτωναΗμέρα θετικών αλλαγών για όλους, ιδιαίτερα για εκείνους που θέλουν να κάνουν καινούργια πράγματα και να ξεφύγουν από τη ρουτίνα που περιλαμβάνουν όλα τα παλιά. Πετάξτε από τη ζωή σας ότι δεν σας χρειάζεται πλέον και μην διστάσετε ούτε στιγμή να ανανεωθείτε. Ανακαινίστε τον προσωπικό σας χώρο με μικρές, απλές και οικονομικές κινήσεις. Αλλάξτε χρώμα στους τοίχους, θέση στα έπιπλα. Καθαρίστε τους χώρους και τις ντουλάπες σας από αντικείμενα που δεν χρησιμοποιείτε πια και δεν χρειάζεστε, για να φύγει από κοντά σας όλη η αρνητική ενέργεια που κρύβουν και σας βαραίνει. Ανανεώστε όλες τις σχέσεις σας, φιλικές, ερωτικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, κάνοντας καινούργια πράγματα μαζί, εντελώς διαφορετικά από κάθε άλλη φορά. Εκείνοι που θα κάνουν τις περισσότερες και πιο θετικές αλλαγές στη ζωή τους είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα έχουν και τις περισσότερες ευκαιρίες να κάνουν πράγματα που τους εκφράζουν πραγματικά.
- ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΙΟΥΝΙΟΥ: Άρη παραλληλία Ουρανό, Ήλιος ημιεξάγωνο Δία, Αφροδίτη ανάδρομη ενάμιση τετράγωνο Κρόνο ανάδρομο Η σημερινή ημέρα τιμωρεί όσους δεν φέρονται σωστά στις σχέσεις και τις συνεργασίες τους και θα τελειώσει αυτές που δεν αξίζουν. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να οργανώσετε ένα πάρτι ή να επισκεφτείτε φίλους, γιατί η μέρα προστάζει να μείνετε μόνοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Δυσκολίες με θέματα οικονομικά, επενδύσεις και συναισθηματικά δεν βοηθούν να ορθοποδήσει καμιά σχέση ή συνεργασία ενώ πολλές απ’ αυτές απειλούνται με διάλυση. Οι υποχωρήσεις είναι αναπόφευκτες προκειμένου να βρεθεί έστω και μελλοντικά μια χρυσή τομή. Εκείνοι που θα περάσουν πιο δύσκολα σε σχέσεις, συνεργασίες και οικονομικά θα είναι οι Δίδυμοι του πρώτου δεκαημέρου, οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να σταματήσουν να βλέπουν μόνο εμπόδια μπροστά τους και να ψάξουν πρακτικούς τρόπους για να τα ξεπεράσουν δίχως περιττές εντάσεις και διαπληκτισμούς


- ΚΥΡΙΑΚΗ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ήλιος τρίγωνο Ποσειδώνα ανάδρομο, Πλούτωνας ανάδρομος ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανό/Πλούτωνα, ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΠΛΟΥΤΩΝΑΣ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ, μεσοδιάστημα Κρόνου/Ουρανού ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Πλούτωνα, μεσοδιάστημα Ουρανού/Ποσειδώνα ημιτετράγωνο Ποσειδώνα/Πλούτωνα, μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα, Ερμής χιαστί μεσοδιάστημα Κρόνο/Ποσειδώνα
Μια νέα εποχή φαίνεται στον ορίζοντα κυρίως σήμερα. Μια νέα εποχή όπου πριν μας δείξει τα θετικά ή όχι αποτελέσματά της θα πρέπει πρώτα να καταστρέψει οτιδήποτε παλαιό και σάπιο έχει δημιουργηθεί καθώς θα καταρρεύσουν όλες οι παλαιές κατασκευές και τη θέση τους θα πάρουν καινούργιες. Όχι με ήρεμο και ομαλό τρόπο. Αλλά μέσα από εκρηκτικές καταστάσεις, από πολλές και ποικίλες επαναστάσεις τις οποίες θα προκαλέσουν η έντονη και παρατεταμένη ανησυχία, νευρικότητα, ανυπομονησία, οι μονόπλευρες απόψεις και κινήσεις. Πολλοί θα δράσουν τώρα παράτολμα και ίσως και απερίσκεπτα για να αγωνιστούν να έρθουν το καινούργιο, ίσως κάπως απότομα δίχως να σκέφτονται τις συνέπειες και τις απώλειες που έχει ο δρόμος αυτός. Πολλές αντιδράσεις, αναστατώσεις ακόμα και πράξεις βίας θα έχουμε προκειμένου να γίνουν οι αλλαγές που πολλοί χρειάζονται. Πολλές οι ξαφνικές και βαριές απώλειες κυρίως για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου πρέπει να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αντλήσουν όση δύναμη τους έχει απομείνει βαθιά μέσα τους για να αντέξουν στα δύσκολα.




- ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ:
Μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού τετράγωνο μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, μεσοδιάστημα Δία/Κρόνου ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνου/Ποσειδώνα, μεσοδιάστημα Δία/Ουρανού ημιτετράγωνο Ουρανού/Ποσειδώνα, Δία τετράγωνο Ποσειδώνα ανάδρομο, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΚΡΟΝΟΣ (11:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ) ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ, μεσοδιάστημα Δία/Πλούτωνα σύνοδο μεσοδιάστημα Ουρανό/Ποσειδώνα ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΙΧΘΥΩΝΗ μέρα θα φέρει μια έντονη διάθεση για κερδοσκοπία, πολλά λόγια, υποσχέσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού δίχως ουσία, νόημα και σκοπό, εκτός ίσως από το κέρδος, ενώ πολλά θα είναι παραπλανητικά και παρασκηνιακά. Θα δούμε πολλές καθυστερήσεις, παραπλανήσεις, κερδοσκοπικές κινήσεις, εξιδανικεύσεις και εξαπατήσεις, όταν μάλλον θα είναι πολύ αργά για τα σχέδιά μας. Εκεί που δεν θα το περιμένει κανείς θα δοθεί η ευκαιρία στο παρασκήνιο ή γενικότερα σε εκείνους που θα χρησιμοποιήσουν παρασκηνιακές μεθόδους, έξυπνα και όμορφα λόγια και κινήσεις, μόνο που θα είναι όλα ψεύτικα, να μεγαλουργήσουν, αλλά πολλούς να κερδοσκοπήσουν εις βάρος κάποιων άλλων. Εκείνοι θα έχουν τις περισσότερες παραπλανήσεις και θα χάσουν πολλά από αυτές είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο,ενώ πρέπει να προσέχουν γενικότερα και να μην πιστεύουν όμορφα λόγια και υποσχέσεις πριν τις ψάξουν για να δουν πραγματικά αν ισχύουν.
- ΤΡΙΤΗ 26 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ο ΕΡΜΗΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ (05:24 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)Η σημερινή ημέρα θα κάνει ότι μπορεί για να αφαιρέσει όσο περισσότερη απαισιοδοξία γίνεται από τις ζωές όλων μας και να μας κάνει να χαρούμε έστω και για λίγο την όμορφη πλευρά της ζωής. Χαρά, έρωτα, διασκέδαση, παιδιά, αθλητισμό, δημιουργικότητα είναι οι λέξεις κλειδιά της ημέρας καθώς μπορείτε να δείτε τα πράγματα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά όσο δύσκολα και αξεπέραστα κι αν είναι τα προβλήματα που υπάρχουν. Η αισιοδοξία έστω και σε μικρές δόσεις μπορεί να γεμίσει την ψυχή μας και να μας χαρίσει όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Τώρα μπορούμε να προχωρήσουμε σε μια νέα σχέση και να χαρούμε τις μαγικές στιγμές που δίνει ένας καινούργιος έρωτας ή να πάμε παρακάτω με μια σχέση που ήδη έχουμε και περνάμε όμορφα. Ιδιαίτερα ευνοημένοι θα είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Τοξότες καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου μπορούν να παίξουν ακόμα και με τη φωτιά άφοβα γιατί θα το διασκεδάσουν, θα έχουν νέες προτάσεις και πολλές νέες επιλογές.

- ΤΕΤΑΡΤΗ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ήλιο χιαστί μεσοδιάστημα Ποσειδώνα/Πλούτωνα, ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΑΝΑΔΡΟΜΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΤΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ (18:07 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ)
Επιτέλους τελειώνει η ανάδρομη κίνηση της Αφροδίτης και αυτό σημαίνει πως θα αρχίσουν σιγά-σιγά οι νέες ευκαιρίες στη ζωή μας, τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο ιδιαίτερα για εκείνους που έχουν δουλέψει σκληρά και έχουν έξυπνες ιδέες και θετική σκέψη. Τελειώνουν τα μπερδέματα και οι καθυστερήσεις που υπήρξαν στις σημαντικότερες υποθέσεις μας και μπορούν από δω και στο εξής να λυθούν και οι παρεξηγήσεις που μας κρατούν μακριά από πρόσωπα που εκτιμάμε και αγαπάμε ιδιαίτερα. Είναι μια μέρα όπου ευνοούνται όλες οι επικοινωνίες που μπορούν να διορθώσουν προβλήματα που υπήρχαν σε αισθηματικό και οικονομικό επίπεδο ακόμα κι αν δεν πούμε όλη την αλήθεια στου άλλους ή τουλάχιστον ειπωθούν μισές αλήθειες για το καλό των σχέσεων και συνεργασιών μας. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες ευκαιρίες σήμερα και θα είναι πιο λαμπεροί από ποτέ είναι οι Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί και Υδροχόοι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου δεν πρέπει να χάσουν ούτε μία ευκαιρία που θα τους δοθεί. Ω
- ΠΕΜΠΤΗ 28 ΙΟΥΝΙΟΥ: Ερμή παραλληλία Δία, Ερμής χιαστί Ποσειδώνα ανάδρομο, Ήλιος ημιεξάγωνο ΑφροδίτηΤα λόγια και οι υποσχέσεις μπορεί να είναι μεγάλα σήμερα αλλά θα είναι πολύ δύσκολο να τηρηθούν. Η εξαπάτηση έρχεται μέσα από τα μεγάλα λόγια που βγαίνουν πολύ εύκολα δίχως να τα σκεφτεί και πολύ σοβαρά κανείς. Δεν είναι και η καλύτερη ημέρα για να γίνουν νέες συμφωνίες, συζητήσεις και να πέσουν υπογραφές γιατί πολλά κρύβονται στο παρασκήνιο τα οποία δεν είναι έτοιμα να βγουν ακόμα στη φόρα. Εκείνοι που θα αντιμετωπίσουν τα περισσότερα προβλήματα και θα υποστούν τις συνέπειες των εξαπατήσεών τους είναι οι Δίδυμοι, Λέοντες, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθείς του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό τους ωροσκόπιο, όπου θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί για να μην παραπλανηθούν ακόμα και από άτομα που εμπιστεύοντ

- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΙΟΥΝΙΟΥ: Άρη τετράγωνο μεσοδιάστημα Κρόνο/Ποσειδώνα, Ήλιος αντίθεση Πλούτωνα ανάδρομο, Ερμής εξάγωνο Δία, Ήλιος ενάμιση τετράγωνο μεσοδιάστημα Ουρανό/Πλούτωνα, Ήλιο τετράγωνο ΟυρανόΗ σημερινή ημέρα θα φέρει πολλές εντάσεις. Ξαφνικά γεγονότα που κανείς δεν περιμένει, ανατροπές, παραιτήσεις και μια αλήθεια που βγαίνει στην επιφάνεια και είναι έτοιμη να τα διαλύσει όλα. Θα πρέπει να προσέχουμε όλοι για ατυχήματα λόγω παρορμητικών κινήσεων. Ψυχραιμία και υπομονή θα ανταμειφθούν, αλλά θα είναι δύσκολο ακόμα και οι συνήθως πιο ψύχραιμοι να αντέξουν. Εκείνοι που θα έχουν τις περισσότερες αναπάντεχες αλλαγές, ξαφνικές ανατροπές, πολλά νεύρα και αψιμαχίες εξαιτίας αξεπέραστων διαφωνιών είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι του πρώτου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα πρέπει να προσέχουν και τα ατυχήματα λόγω της απροσεξίας τους

- ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΙΟΥΝΙΟΥ:

Ερμή αντιπαραλληλία Πλούτωνα, Άρη ημιτετράγωνο μεσοδιάστημα Δία/Κρόνο
Η σημερινή ημέρα θα οδηγήσει πολλούς στην υπερεκτίμηση των δυνάμεών τους. Θα έχουμε τη διάθεση να κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, αλλά μόνο ελάχιστοι θα έχουν τη δύναμη να τα καταφέρουν. Την περίοδο αυτή κυριαρχεί το πείσμα και η υπερβολικά υψηλή φιλοδοξία όπου μπορεί να οδηγήσει πολλούς να πατήσουν επί πτωμάτων για να πετύχουν. Απερίσκεπτες και βιαστικές κινήσεις εμποδίζουν τη λογική να δράσει και να γίνει κάτι σωστό. Τώρα θα πρέπει όλοι να προσέχουμε τί λέμε και τι κάνουμε γιατί μπορεί να προσβάλουμε κόσμο από κεκτημένη ταχύτητα δίχως σοβαρό λόγο. Αποκαλύψεις έρχονται να συνταράξουν και η αλήθεια βγαίνει στην επιφάνεια από μόνη της είτε το θέλουμε είτε όχι. Τα λόγια και οι πράξεις είναι ιδιαίτερα σκληρά και απότομα για Κριούς, Καρκίνους, Λέοντες, Ζυγούς και Αιγόκερους του πρώτου δεκαημέρου καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους γι’ αυτό καλύτερα να μη ζητήσετε από κανένα χάρες σήμερα, ακόμα κι αν το έχετε σίγουρο πως θα τις κερδίσετε



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου