Τετάρτη, 13 Ιουνίου 2012

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ - ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ... ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΥΠ ΟΨΗ !!!
ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ( ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ )ΣΙΔΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΚΕΔΕΣ .
 Η ΜΟΔΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ   ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΗ  ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΤΕ .

ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΩΣ ΠΑΛΑΙΟΜΟΔΙΤΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΕΙΑ « ΚΑΜΠΑΝΑ» ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ Η ΦΕΤΕΙΝΗ ΜΟΔΑ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΑ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.

ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ( ΜΑΥΡΟ ) ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙ  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΤΕ  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΦΑΡΔΟΣ .ΤΑ ΣΤΕΝΑ  ΣΥΝΔΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ  ΜΕ ΕΝΑ ΦΑΡΔΥ ΠΟΚΑΜΙΣΟ ΚΑΙ  ΤΑ ΦΑΡΔΕΙΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ  ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΟ  Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΝΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΚΙ. .
Ο ΣΥΝΔΟΙΑΣΜΟΣ ΛΕΥΚΩΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΩΝ  ΜΕ ΨΗΛΟ ΤΑΚΟΥΝΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΓΑΜΠΕΣ ΜΑΚΡΥΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΙΖΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ  ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΚΡΥ ΚΟΛΛΙΕ  ΚΑΙ ΨΗΛΑ ΤΑΚΟΥΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΜΕ .
ΠΑΝΤΕΛΟΝΑ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΜΕ   ΠΕΝΣΕΣ  ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΜΨΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΝΕΤΑ  ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΟΙΑΣΤΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΟ  Η ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΚΡΥΑ ΜΑΝΙΚΙΑ   ΚΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΖΩΝΗ  ΠΟΥ ΘΑ ΦΟΡΕΣΕΤΕ ΨΗΛΑΣΤΗΝ ΜΕΣΗ

ΛΙΝΟ Η ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ ? 
ΤΟ ΛΙΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΙΟ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟ ΤΟ ΔΡΟΣΕΡΟ ΒΑΜΒΑΚΕΡΟ  ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΑΙ  ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ LOOK ΠΙΟ ΣΙΚΑΤΟ !!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΥ ΣΕ ΑΣΠΡΟ.
 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΣΠΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ  Η ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΟ ΑΣΠΡΟ  ΚΑΙ   ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΕΣΟΥΑΡ ΑΣΠΡΑ.
 ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΜΑΥΡΙΣΜΕΝΕΣ
ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΑΣΠΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ  ΜΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΣΤΟ Η ΜIA T SHIRT ΡΙΓΩΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ LOOK
ΒΑΖΕΤΕ ΧΑΜΗΛΑ ΣΑΝΔΑΛΑ  Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΡΙΝΕΣ  ΚΑΙ  ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΤΣΑΝΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑςΣ
ΚΑΙ .... ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ  

margherita 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου