Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΥΡΑ ΠΑΓΩΝΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ

Για περισσότερο άρωμα στο κέικ σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μείγμα από πορτοκαλόφλουδες ψιλοκοκομμένες και μέλι, το οποία διατηρείτε στο ψυγείο σας σε ένα βαζάκι που κλείνει καλά.

Για να μη σβολιάζει ο πουρές πρέπει το γάλα που προσθέτετε όταν τον ετοιμάζετε να είναι καυτό.

Πριν καθαρίσετε το ψάρι τρίψτε το ελαφρά με λίγο ξίδι, έτσι, τα λέπια θα βγουν πιο εύκολα.


* Για να διατηρήσετε ζουμερά τα φιλέτα κοτόπουλου που ψήνετε στο γκριλ, μην αφαιρείτε την πέτσα από πριν!
* Αφήστε την πάνω τους, αλείψτε τη με ελαιόλαδο και αποξηραμένα βότανα ή μπαχαρικά και ψήστε τα φιλέτα καλά.
* Αφού γίνουν και πριν σερβίρετε, αφαιρέστε την πέτσα για να περιορίσετε τις θερμίδες και τα κορεσμένα λιπαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου