Υλικά:
- 1 μερίδα λάχανο ψιλοκομμένο
- 2 κουτ. σούπας καλαμπόκι βρασμένο ( ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΩ)
- 2 κουτ. σούπας σέλινο ψιλοκομμένο (μόνο το κοτσάνι)
Για την σος (2 μερίδες περίπου):
- 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
- Λίγο ελαιόλαδο από λιαστές ντομάτες
- Χυμός ενός λεμονιού
- 2 σταγόνες ταμπάσκο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κουτ. σουπας τριμμένο δυόσμο
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου