Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ - ΠΩΣ ΘΑ ΕΝΑΙ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ


Προσθήκη λεζάντας

Ο Σεπτέμβρης είναι ο μόνος γόνιμος μήνας πάνω στον οποίο μπορούμε να στηριχτούμε. Κατ’ αρχήν ο Άρης κινείται σε ένα χώρο γεμάτο δύναμη και ενέργεια, το χώρο του Λέοντα παρόλο που συναντάει τις κόντρες του Κρόνου μέσα από τον Σκορπιό, ίσως για να μπορέσουμε να καταλάβουμε και να συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιες από τις σκέψεις και τα πλάνα μας δεν μας οδηγούν σε σωστό αποτέλεσμα. Η διαπραγματευτικότητα του Ερμή στο Ζυγό μάς επιτρέπει να καλύψουμε διαφορές, να κερδίζουμε πιο εύκολα, αποφεύγοντας τις φανερές συγκρούσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Η Νέα Σελήνη μέσα στο ζώδιο του Παρθένου μας βοηθάει να βάλουμε σε τάξη το μυαλό μας, το χαρακτήρα μας, τις προτεραιότητές μας και βγάζει ένα πρακτικό στοιχείο στην επιφάνεια πάρα πολύ απαραίτητο σε αυτή τη φάση της ζωής μας. Η Αφροδίτη είναι γλυκιά και γελαστή μέχρι τις 10 στο Ζυγό, μετά τις 11 μπαίνει μέσα στον Σκορπιό, υπενθυμίζοντάς μας πως ό,τι κερδίσουμε θα είναι με μάχες και με αποφασιστικότητα και πως το χρήμα είναι πάρα πολύ σημαντικό. Εμείς θα χρειαστεί να βγούμε Κρόνο που συνηθίσαμε για να το πετύχουμε. Η ρομαντική Πανσέληνος στις 19 μέσα στον Ιχθύ θα μπορούσε να αποτελέσει πηγή πίστης, εμψύχωσης, να μας οδηγήσει να ανακαλύψουμε τα ταλέντα μας, την ίδια την έννοια του Θεού και να ξεφύγουμε από στενοκέφαλα και πουριτανικά σενάρια που κάποιοι προσπαθούν να επιβάλλουν ασκώντας έλεγχο στη ζωή μας. Οι ικανοί ανάμεσά μας πατάνε πιο γερά στα πόδια τους ενώ οι συμφωνίες είναι αρκετές κάτω από το τραπέζι για λόγους σκοπιμότητας.

Κριός: Τα χρόνια της ωρίμανσης είναι εδώ
Η δουλειά, η ρουτίνα, η οργάνωση, είναι όλα αυτά πάνω στα οποία επικεντρώνετε την προσοχή σας, αφού αποτελούν πρόκληση για μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας. Αποδείξτε ότι μπορείτε να συνυπάρξετε ως μέλος και όχι απλά ως αρχηγός ομάδας και ταυτόχρονα να είστε φυσιολογικός σε όλες τις αντιδράσεις σας, όσο ιδιαίτερος, ξεχωριστός και αν είστε. Μια δόση γήινου προσανατολισμού με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 του μήνα, θα έφερνε πολλά καλά στη ζωή σας, μαζί με τη χαρά και την ευτυχία. Δεν σας λείπει πλέον η ενέργεια, ενώ με την Πανσέληνο μέσα στον Ιχθύ στις 19, δεν σας λείπει και η ψυχή ή το θάρρος, για να πείτε στον εαυτό σας και στους γύρω σας, ότι δεν παίζετε πλέον περίεργα παιχνίδια, απλά και μόνο για να ξεχωρίσετε, αλλά παίζετε παιχνίδια για να πετύχετε. Ο Δίας μέσα στον Καρκίνο σάς μαθαίνει να τα πάτε καλύτερα με τον εαυτό σας, το σπίτι σας, τους δικούς σας ανθρώπους και όλα τα δημιουργήματά σας. Ο έρωτας γράφει τα καλύτερα κεφάλαιά του με τον Άρη στον Λέοντα και με την Αφροδίτη ακριβώς απέναντί σας 1 με 10, να σας χαρίζει ξεχωριστή λάμψη και ξεχωριστές γνωριμίες. Η παρουσία του Ερμή 9 με 28 αλλάζει πολύ τα γεγονότα, αφού σας δημιουργεί ενδοιασμούς συναισθηματικούς, δίνοντάς σας το περιθώριο να ψάξετε για μεγαλύτερη αρμονία σε στόχους, σε προσανατολισμούς και γενικώς τη ζωή σας.

Οι ορατές βελτιώσεις της ζωής σας ξεκινούν από τις πρώτες κιόλας στιγμές του Σεπτέμβρη αφού η μεθοδικότητα, η οργάνωση και η πολλή δουλειά, θα σας φέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Συμβουλή: Μετρείστε με προσοχή κάθε σας βήμα
Τυχερές μέρες: 5, 11, 28
Τυχερός αριθμός: 3

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Όλα του γάμου δύσκολα, αλλά και στην καριέρα τα πράγματα δεν ήταν ροζ και ευχάριστα τα προηγούμενα χρόνια. Γι’ αυτό και περάσατε πολλές και διάφορες δοκιμασίες. Το ξέρουμε, ότι ήλθε η ώρα για να σταθείτε στην αφετηρία και είστε φαβορί.
Ο δρόμος σας: Ο Δίας στον Καρκίνο μέσα από το χώρο της οικογένειας σας ζορίζει, αλλά διακριτικά σάς επιτρέπει να ξεχωρίσετε και να φανείτε ενώ συμπαραστέκεστε σε αυτούς που αγαπάτε. Δεν είναι όμως αυτό αρκετό, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε περισσότερα. Αυτά τα περισσότερα θα σας τα χαρίσει το ευεργετικό τρίγωνο του Δία στον Καρκίνο, του Ποσειδώνα στον Ιχθύ και του Κρόνου στον Σκορπιό, που μεταφράζονται σε πίστη, αγάπη και ελπίδα. Από εκεί και πέρα φαίνεται, ότι εσείς έχετε επιλέξει το δρόμο που ακολουθείτε και τους ανθρώπους που έχετε πλάι σας.

Η επιτυχία: Κέρδη και επενδύσεις σας απασχολούν. Η εκπλήρωση των στόχων και η ολοκλήρωση της προσωπικότητάς σας είναι πάρα πολύ σημαντική. Είναι βέβαιο, ότι όσοι από σας αποφασίσουν με τον καινούριο χρόνο να κάνουν νέα εγχειρήματα, θα πετύχουν και θα ανήκουν πλέον στη σφαίρα των ισχυρών. Στον έρωτα αποζημιώνεστε αρκεί να ρίξετε ένα βλέμμα γύρω, ενώ αόρατες κυριολεκτικά μαγικές δυνάμεις, φέρνουν ολοένα και πιο γοητευτικούς ανθρώπους κοντά σας. Η καρδιά σας ζητάει να χτίσετε έναν έρωτα, μια οικογένεια σε σταθερό έδαφος.

Ταύρος: Μετρήστε τα πράγματα πιο σωστά
Ξαφνικά ήλθε ο Σεπτέμβρης και εσείς αυτή τη φορά υποχρεώνεστε να ξανασκαλίσετε την ατζέντα με τους φίλους και τους γνωστούς και να τους επανατοποθετήσετε, αφού θεωρείτε πλέον τις παρτίδες μαζί τους, ως θεραπεία ψυχής. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό απέναντί σας μετά τις 11 Σεπτεμβρίου, αφήνετε για πρώτη φορά τα ηνία και κάθεστε αραχτοί περιμένοντας τις νέες γνωριμίες που έχουν στόχο να φέρουν τον έρωτα σε πρωταρχική θέση και ρόλο στη ζωή σας. Καινούρια πρόσωπα, καινούριοι φίλοι, καινούριες αγάπες, ένας συγκάτοικος στην αγάπη, όπως ακριβώς τον θέλετε. Δουλειές πάντα πολλές και άλλα τόσα θέματα οικογενειακά που θα σας κουράσουν και θα σας απασχολήσουν σε μεγάλο όμως βαθμό ευχάριστα. Ενώ στις 5, η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δηλώνει ότι υπάρχουν περιθώρια για νέες παρέες, συναναστροφές, δεσμούς αίματος που αναβαθμίζονται και ιστορίες με συναδέλφους και γείτονες, που αξίζει να τους ρίξετε ένα δεύτερο βλέμμα. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 11 Σεπτεμβρίου και μετά αλλά και ο Δίας στον Καρκίνο έχει πολλά να σας δηλώσει μέχρι το τέλος του μήνα. Μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου τα γεγονότα σάς τονίζουν και σας υποδεικνύουν συνεχώς ότι υπάρχουν εκκρεμότητες που σχετίζονται με την καριέρα και το prestige σας, γεγονότα που πρέπει να εμπεδώσετε καλύτερα. Η Πανσέληνος στις 19 Σεπτεμβρίου στον Ιχθύ, μπορεί να φέρει ένα καινούριο πρόσωπο στη ζωή σας το οποίο θα βάλετε από τη αρχή στην καρδιά σας.

Παραγκωνίστε τη συντηρητική, πρακτική και υπερβολικά συγκρατημένη σας φύση και ανοίξετε παρτίδες με τη ζωή, μόνο έτσι θα νιώσετε όμορφα και πραγματικά θα μπορέσετε να χαρείτε

Συμβουλή: Η καλοπέραση είναι το ζητούμενο, η συνεργασία αναγκαίο
Τυχερές μέρες: 5, 17, 26
Τυχερός αριθμός: 1

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Η ευρηματικότητα και η πρωτοτυπία είναι δύο στοιχεία, τα οποία σας λείπουν και Ο Δίας μέσα από το χώρο του Καρκίνου θα αναπληρώσει όλες αυτές τις ελλείψεις σας. Κινηθείτε, όχι κόντρα στο κύμα ως συνήθως και πλησιάστε τον άνθρωπό σας, και επικοινωνήστε σε μια ουσιαστικότερη βάση.
Πολλές αποκαλύψεις: Η εκπλήρωση κάποιων ευσεβών σας πόθων από πλευράς εργασίας είναι καθαρά στα χέρια σας. Απλά ζητούν από σας πολλή και σκληρή δουλειά, αν πραγματικά θέλετε να πετύχετε, όλα αυτά που ονειρεύεστε. Στο ερωτικό, τα καλύτερα σάς τα φυλάει αυτό το φθινόπωρο, με την Αφροδίτη να κινείται στον Σκορπιό κάνοντας τις προοπτικές σας πολύ πιο ρόδινες. Είναι βέβαιο, ότι θα υπάρξουν πολλές αποκαλύψεις, ενώ οι οικογενειακές σας σχέσεις θα απαιτήσουν μεγαλύτερη καρτερικότητα και υπομονή.
Αντιμετωπίστε τις φοβίες: Θα βγουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα, που δεν θα θέλατε ίσως να τα αντιμετωπίσετε και μετά το καλοκαίρι με την είσοδο του Δία μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου. Θα υποχρεωθείτε να δείτε την αλήθεια γύρω από τις σχέσεις, το γάμο σας και την ερωτική σας ζωή. Ο στόχος είναι, όχι να κλάψετε και να θρηνήσετε, αλλά να βάλετε μπρος. Χρειάζεστε μια καινούρια, πιο προσιτή και γοητευτική τακτική απέναντι στους ανθρώπους. Ίσως έφτασε η ώρα να έρθετε σε επαφή με τα συναισθήματά σας και τις φοβίες που σας ταλαιπωρούν.

Δίδυμοι: Βήματα για πρόοδο στην καριέρα σας
Ενώ συνήθως πετάτε τα σκουφιά σας για επαγγελματικές αλλαγές, τούτο το Σεπτέμβρη θα μετρήσετε πολύ τα πράγματα πριν βρείτε τι φταίει και δεν είστε καλά με τη Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα στην Παρθένο. Οι μικρές και μεγάλες περιπέτειες στη ζωή σας (συνήθως αυτές είναι μεγαλύτερες για αυτούς που ζουν μαζί σας), έχουν αρχίσει να δίνουν άλλο χρώμα. Ανακαλύπτετε, ότι θέλετε να ανοίξετε τα φτερά σας, θέλετε να βρείτε ένα χώρο που θα είναι η εστία η δικιά σας ή να δημιουργήσετε εντελώς νέα δεδομένα, γενικά για τη ζωή σας. Πολύ πιθανόν κάποιοι από σας να αναγκαστούν να αλλάξουν πολλά πράγματα. Όπως το πόσα ακριβώς δωμάτια έχει το σπίτι σας, το ποια ακριβώς θα είναι η διακόσμηση, ποιοι είναι τελικά οι αληθινοί σας φίλοι και ποιος είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μοιράζεστε τη μέρα και τη νύχτα, το σώμα και την ψυχή σας. Αυτό που έχετε ανάγκη με την Πανσέληνο στις 19 στον Ιχθύ, είναι να μην παραπλανηθείτε από τα πρέπει σας και να λυτρωθείτε, να αποτοξινωθείτε, από τη σκιά του Κρόνου, η οποία σας στέρησε το περιθώριο για ορατές βελτιώσεις. Με λίγα λόγια η παρουσία του Κρόνου στον Σκορπιό σας τσάκισε τα νεύρα. Καθώς η διέλευση του Δία συνεχίζει μέσα από τον Καρκίνο να επηρεάζει θετικά τον Κρόνο, εσείς μαθαίνετε, για πρώτη φορά ίσως στη ζωή σας να είσαστε πιο διπλωματικοί με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 9.

Έχετε αποφασίσει να θυσιάσετε πολλά, προκειμένου να αποκτήσετε καινούριες συνήθειες και βολές, που θα σας κάνουν να ανακαλύψετε την ευτυχία και την απόλαυση. Γενικώς αλλάζετε

Συμβουλή: Ανοίξετε χώρο και χρόνο για την ευτυχία ή τη δημιουργικότητα
Τυχερές μέρες: 6, 17, 22
Τυχερός αριθμός:5

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Πάρτε τη ζωή σας εσείς στα χέρια σας και αντιληφθείτε τι είναι το καλύτερο για σας. Πάνω απ’ όλα πρέπει να δουλέψετε με τον εαυτό σας, την αυτοεκτίμησή σας, την σιγουριά σας, τους φόβους σας, τις ανασφάλειές σας, να μάθετε να διαχειρίζεστε τις κρίσεις φόβου και πανικού που περνάτε κατά καιρούς με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, να αυξήσετε το ενδιαφέρον σας για τους οικονομικούς σας πόρους, για την σπατάλη σας σε αυτά που δεν σας είναι απαραίτητα και βέβαια να αποδείξετε πέραν πάσης αμφιβολίας, πόσο σοβαροί και υπεύθυνοι είσαστε επαγγελματικά και πόσο μπορείτε να ξεχωρίσετε και να πάρετε το καλύτερο από όλους τους άλλους. Είναι λοιπόν πάρα  πολύ σημαντικό για σας να ζήσετε καλύτερα. Και το βέβαιο είναι, ότι δεν θα περάσετε ξανά τις ίδιες συναισθηματικές κρίσεις που περάσατε στο παρελθόν. Ο Δίας μέσα από τον Καρκίνο επιμένει, ότι εσείς τουλάχιστον που έχετε γεννηθεί μέχρι περίπου και τις 7 Ιουνίου, ότι αν δουλέψετε σκληρά και προσαρμοστικά, θα ευεργετηθείτε από τα ανοίγματα που έρχονται, Θα μπορέσετε να εκπληρώσετε τις φιλοδοξίες σας ή τουλάχιστον να τις πλησιάσετε πολύ περισσότερο. Για όλους όμως γενικά υπάρχει μια ανανέωση στα συναισθηματικά. Θα έλεγα, ότι μπορείτε πλέον να απολαύσετε με ένα διακριτικό τρόπο το φλερτ των ανθρώπων, χωρίς να αισθανθείτε την ανάγκη να τους βάλετε ξαφνικά στη θέση σας.

Καρκίνος: Βάλτε τα πράγματα στη θέση τους
Ο Σεπτέμβρης θα σας ζορίσει όπως κάθε φορά που πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Όμως σας ανταμείβει με πολλή αγάπη και έρωτα. Αναζητάτε την ισορροπία και είναι η πρώτη φορά, που λέτε τα πράγματα τόσο έξω από τα δόντια σας, την ίδια ακριβώς στιγμή, που η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα μέσα στην Παρθένο, κάνει την προξενήτρα και φέρνει ευκαιρίες στο προσκέφαλο σας, τόσο επαγγελματικές, όσο και συναισθηματικές. Ο Ερμής από τις 9 στον Ζυγό, θα δημιουργήσει καθυστερήσεις στα επαγγελματικά σας, ενώ η πίεση στα κεφάλαιά σας και στα οικονομικά δυναμώνει αφού ακολουθούν και παρεξηγήσεις με αγαπημένα πρόσωπα. Με την Πανσέληνο στις 19 στον Ιχθύ έχετε το περιθώριο να πειραματιστείτε προς άλλη κατεύθυνση επαγγελματικά που φέρνει γενικώς χρήματα και ενδιαφέρουσες συμφωνίες. Ό,τι καλύτερο μπορούσε να σας συμβεί, έχει συμβεί και αυτό σίγουρα ήταν η είσοδος του Δία μέσα στο ζώδιό σας. Αυτό δηλαδή που βιώνετε αυτή τη στιγμή ακριβώς. Είναι σίγουρο, ότι πλέον εξαρτώνται όλα και είναι εντελώς στο χέρι σας, πόσο θα πετύχετε, πόσο θα ξεχωρίσετε και πόσο θα αναγνωριστείτε. Το «μια φορά και έναν καιρό» το συνηθισμένο σενάριο της ζωής σας, μοιάζει να τελειώνει. Η πρότασή μας είναι να ανοίξετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας, να δείτε και να ακούσετε καλά τι συμβαίνει γύρω σας και να προσέξετε τους ψιθύρους και τα ψιλά γράμματα, που ίσως αυτή τη φορά σας διαφωτίσουν πλήρως για τα παλαιότερα σφάλματα.

Ανοίξτε χώρο στη ζωή σας, ανοίξτε χώρο στην καρδιά και την ψυχή σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να είναι πιο όμορφες οι συνθήκες μέσα στις οποίες ζείτε και να μάθετε την πραγματική χαρά

Συμβουλή: Αν είστε μοναχικοί Καρκίνοι ήρθε η ώρα για τον έρωτα
Τυχερές μέρες: 5, 19, 27
Τυχερός αριθμός: 2

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Εσείς γεννηθήκατε αυτή τη χρονιά με το κοκαλάκι της νυχτερίδας μέσα στην τσέπη σας. Οι ευκαιρίες για ανανέωση είναι παντού. Οι ευκαιρίες για επιτυχία είναι στα χέρια σας. Ο έρωτας σάς έχει βάλει πρωταρχικό στόχο. Οι κύκλοι των σπουδών σας εξελίσσονται καλύτερα. Βγαίνετε πιο αληθινός, πιο ρομαντικός και οι προοπτικές σας στον ερωτικό τομέα είναι ότι η αγάπη σάς κυνηγάει και γίνεται κολλιτσίδα σαν μεταδοτική αρρώστια.
Αλλάζουν τα δεδομένα: Θα ερωτευθείτε κεραυνοβόλα και πιθανόν να πάτε για γάμο, σίγουρα όμως για σταθερό σκοπό. Το βέβαιο όμως είναι, ότι πολλά δεδομένα της ζωής σας αλλάζουν, γιατί αλλάζετε πάνω απ’ όλα εσείς και με την εύνοια του Δία μέσα από τον Καρκίνο, τολμάτε να ξεστομίσετε μερικές αλήθειες προς πάσα κατεύθυνση, για να θεραπευθεί πάσα νόσος και μαλακία. Με λίγα λόγια, οι αλλαγές και τα  απρόοπτα σας οδηγούν στο να ζήσετε ζωή αγαπημένη και τρυφερή, ζωή για δύο.
Με τους σωστούς ανθρώπους: Είστε πλέον με αυτούς που σας νοιάζονται και με κανέναν άλλον, που μπορεί να σας διαλύσει. Στο χώρο εργασίας σας, στην καθημερινότητά σας, σε κάθε έξοδό σας, μια αναζήτηση ερωτική πολύ πιο έντονη από τους καλοκαιρινούς μήνες και μετά, θα σας κάνει να καταλάβετε τι σας αξίζει και ποιον ή πώς πρέπει να τον έχετε στη ζωή σας.

Λέων: Επανεξετάστε τα οικονομικά σας
Οι άνθρωποι αντιδρούν εντελώς διαφορετικά απέναντί σας, μια που τώρα ξαφνικά ανακαλύψατε τη χάρη που διαθέτετε, τη διπλωματία και τη γοητεία με τον Ερμή στον Ζυγό 9 με 28. Η Νέα Σελήνη στις 5 μέσα από την Παρθένο, σας βγάζει ένα συντηρητικότερο προφίλ, που καλεί κοντά σας, νέους συνεργάτες και γενικώς αποθεραπεία των οικονομικών σας. Το τετράγωνο του Άρη-Ουρανού στα μέσα του μήνα θα σας αφήσει τα περιθώρια να ξεκαθαρίσετε, με παλιότερα συμβόλαια, μειώσεις μισθών και τα τοιαύτα, που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα. Ενώ μέχρι και τις 19 Σεπτεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ιχθύ, θα εξακολουθήσουμε να σας λέμε, ξεκουραστείτε και αφεθείτε στις εκρήξεις της λίμπιντο σας, που θέλουν να σας μυήσουν σε καινούριους αισθησιακούς παραδείσους. Οι άπειρες γνωριμίες που ξεκινούν από διάφορες παλιές αλλά και νέες φιλίες, συνεργασίες, φέρνουν κοντά σας όχι μόνον τους απόλυτα απαραίτητους συνεργάτες, αλλά και πληθώρα ανθρώπων, που με τις ιδέες τους και τη φαντασία τους, ανάβουν ξανά τη φωτιά του πάθους της ζωής σας. Να θυμάστε, ότι δεν πρέπει να είστε ιδιαίτερα κτητικοί, όπως και ότι δεν πρέπει και να υποχωρήσετε, σε εξάρσεις βίας και ζήλιας από φίλους ή τον κατακτητή της καρδιάς σας. Τα προβλήματα σταδιακά εξομαλύνονται με τη βοήθεια της Αφροδίτης που από τις 11 Σεπτεμβρίου ζεσταίνει την ερωτική σας ζωή, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και φέρνει ένα καλύτερο κλίμα στο σπίτι και στο περιβάλλον σας.

Όσο μεγάλα και να είναι τα όνειρά σας, είναι σίγουρο,  ότι θα βρουν καταφύγιο μέσα στο Σεπτέμβριο και μια ζεστή φωλιά για να τα θρέψει αλλά και μια πολύ θερμή καρδιά για να τα αγκαλιάσει

Συμβουλή: Δείξτε το δυναμικό και αποφασιστικό προφίλ σας παντού
Τυχερές μέρες: 5, 22, 27
Τυχερός αριθμός: 4

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Συνειδητοποιήστε, ότι πρέπει πλέον να λάβετε πολύ σοβαρά μέτρα για τη ζωή σας. Η σύγχρονη αντίληψή σας για την επιτυχία, σας βοηθάει να κάνετε καλύτερες δημόσιες σχέσεις, ενώ η άποψή σας για τον εαυτό σας, τη διατροφή σας και την υγεία σας, θα σας οδηγήσει ώστε να γίνετε εντελώς διαφορετικοί εμφανισιακά. Προσέξτε το βάρος σας, τα προβλήματα τα ιατρικά σας.
Θετική χρονιά: Πρέπει από εδώ και πέρα να εμπιστευθείτε πολύ περισσότερο την τεχνολογία στα επαγγελματικά σας, να ξεκαθαρίσετε ποιοι είναι συνεπείς και ποιοι ασυνεπείς από τους διάφορους συνεργάτες σας για να μπορέσετε να είστε πολύ πιο προσιτοί και αποδοτικοί σε οτιδήποτε κάνετε. Ας μην ξεχνάμε, ότι είναι μία από τις πιο θετικές χρονιές στη ζωή σας, γιατί βλέπετε τη ζωή με ένα εντελώς άλλο μάτι, σίγουρα προς το καλύτερο για σας.
Πιάνετε κορυφή: Μη βιαστείτε να πιστέψετε στα μεγάλα λόγια. Νομίζετε ότι είστε έτοιμοι να πείτε το μεγάλο ναι, αρκεί να βρεθεί ένα σενάριο κατάλληλο να το ζήσετε με το πάθος και το μεγαλείο του αρχοντικού λιονταριού, που κρύβετε μέσα σας. Ο χρόνος θα δείξει. Η ευχαρίστηση που αντλείτε από την καθημερινότητά σας, από τη σχέση σας, το φλερτ που δέχεστε και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, είναι αυτά, που θα σας αναδείξουν και θα σας βοηθήσουν να πάτε στην κορυφή.

Παρθένος: Τα καλύτερα θα ακολουθήσουν
Έχετε τα γενέθλιά σας. Τα καλά έρχονται, μαζί με κάποια παρατράγουδα, που οφείλονται στην παρουσία του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα τα οποία γεμίζουν το μυαλό σας σκέψεις και άγχη συν το παρασκήνιο που σας κουτσομπολεύει με αποτέλεσμα να τα «πάρετε» γενικώς στο κρανίο. Μπαίνετε στη διαδικασία, λόγω του Ερμή 9 με 28 στον Ζυγό, να ελέγξετε πού βρίσκεστε επαγγελματικά, να δείτε αν αξίζει να πάρετε ρίσκα και προς ποια κατεύθυνση. Βαδίζετε πλέον πιο συγκροτημένα και όχι στα τυφλά. Ενώ η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα στο ζώδιό σας, κάνει τη γλώσσα και το μυαλό σας να παίρνει στροφές. Αντιλαμβάνεστε καλύτερα τα συμφέροντά σας πια και αλλάζετε τακτική με την Πανσέληνο στον Ιχθύ στις 19 που κάνει τη γλώσσα σας να στάζει μέλι και όχι κατ’ ανάγκην αλήθειες, αφού καταλάβατε ότι μέσω της διπλωματίας μπορείτε να πετύχετε περισσότερα. Αγάπες, ευκαιρίες, ταξίδια, εκδρομούλες και καινούριες συναισθηματικές καταστάσεις, προβολή, προσκλήσεις, είναι ένα μέρος από τα «παρατράγουδα», που θα φέρει επίσης η Πανσέληνος στον Ιχθύ. Τα καλύτερα είναι στα χέρια σας και αφορούν τις παρέες, τις συναναστροφές και μια νέα λογική που κτίζεται και διανθίζεται, κάτω από το μάτι του Δία στον Καρκίνο ο οποίος είναι και πιο συναισθηματικός. Η αισιοδοξία σάς κατακλύζει, η γενναιοδωρία σας χρωματίζει τις μέρες σας, ενώ ένα περίεργο πρόβλημα υγείας, που μάλλον έχει να κάνει με άγχος και παρά πολύ στρες, μπορεί να σας απασχολήσει.

Ίσως να είναι γραφτό, να συναντήσετε στο πρόσωπο ενός καινούριου φίλου ή συνεργάτη τον έρωτα. Γιατί κάθε τι που σας συμβαίνει, είναι μόνον για καλό. Γι’ αυτό προσοχή να μη χάσετε ευκαιρίες

Συμβουλή: Δεν είναι ώρα για λόγια, είναι ώρα για έργα
Τυχερές μέρες: 7, 11, 19
Τυχερός αριθμός: 7

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Ο Δίας μέσα από τον Καρκίνο σάς επιτρέπει να μη φοβάστε πλέον, να τολμάτε να ανοίξετε τα φτερά σας, να ακουμπάτε αντικείμενα, που σας είναι πρωτόγνωρα. Η διαίσθησή σας αναγνωρίζει τους φόβους και τις ανασφάλειές σας κάνοντάς σας να πάρετε τα ηνία της ζωής σας επιτέλους στα χέρια σας. Οι αποκαλύψεις θα αλλάξουν όχι μόνο την εικόνα που έχετε για κάποια πρόσωπα ή τον εαυτό σας, θα δείτε πολύ διαφορετικά το ρόλο σας σε κάποιες καταστάσεις και αυτό θα βοηθήσει την πορεία σας.
Προσοχή στα οικονομικά: Θα επεκταθείτε. Αρκεί βέβαια να μην έχετε ανοιχτεί υπερβολικά όσον αφορά τα οικονομικά σας μέχρι το Σεπτέμβριο. Η σχέση σας με κάποια κοντινά σας άτομα φαίνεται, ότι θα περάσει ένα μεταβατικό διάστημα, ενώ είναι βέβαιο, ότι θα απελευθερωθείτε από κάθε στείρα λογική διεργασία, που κάποιοι σας έχουν φυτέψει στο μυαλό.
Έχετε αλλάξει: Φόβοι, ταμπού και ανασφάλειες πάνε στα χαμένα και ενδίδετε σε ένα γαϊτανάκι από έρωτες ταραγμένους και μεγαλειώδεις με το ταμπεραμέντο σας να δίνει το καλύτερό του από πλευράς παρουσίας. Ξαφνικά μια μέρα θα συνειδητοποιήσετε ότι αλλάξατε ως άνθρωπος και ίσως ανακαλύψατε το ταίρι σας για να αράξετε και να ζήσετε τα καλύτερα. Όσο για σας, που έχετε βρεθεί σε μπερδεμένες σχέσεις, αφήστε τον Δία μέσα από τον Καρκίνο να δουλέψει για σας.

Ζυγός: Αγκαλιάστε τη νέα σας ζωή
Συνειδητοποιήσατε, ότι οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι και γι’ αυτό οι επικίνδυνες οικονομικές επενδύσεις δεν σας ταιριάζουν. Το ίδιο ακριβώς διαπιστώσατε, ότι ισχύει για οποιοδήποτε ερωτικό ρίσκο. Η Αφροδίτη μέσα στο ζώδιό σας μέχρι τις 10 υπόσχεται να φέρει καινούριες προοπτικές, αλλά και ισορροπίες στις προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις. Θα λέγαμε μάλιστα, ότι περιέργως, ανεβαίνετε ψυχολογικά και ζώντας γενικά σε ένα ήρεμο διάστημα, στο οποίο έχετε μια πολύ καλύτερη επαφή με τον εαυτό σας και χρησιμοποιείτε τη λογική σας κατά κόρον με τη Νέα Σελήνη στις 5 μέσα στην Παρθένο, βλέπετε ότι δεν είναι τόσο πολύ δύσκολο, να βάλετε σε τάξη τις υποθέσεις σας, αρκεί να θυμάστε, ότι ο Δίας στο μεσουράνημά σας μετράει από τώρα τα βήματά σας και σας ζητάει να μην αφήσετε τις ευκαιρίες να περάσουν αναξιοποίητες. Η Πανσέληνος μέσα στο ζώδιο του Ιχθύ στις 19, δηλώνει αυτή την ουσιαστική εσωτερική αναγέννηση και το νέο καινούριο λαμπερό σας εαυτό όσον αφορά τουλάχιστον τα επαγγελματικά σας, την υγεία και την εμφάνιση. Ακόμα και κάτω από την επιρροή του διπλωματικού Ερμή στο ζώδιό σας 9 με 28, τα θαύματα μπορούν να γίνουν αρκεί να πει τις κατάλληλες λέξεις. Η εσωτερική φωνή της συνείδησής σας, μιλάει και περιγράφει τα επόμενά σας βήματα. Να την ακούτε πολύ προσεκτικά. Μέσα σας ξέρετε τι θέλετε και τι χρειάζεστε για να είστε πραγματικά καλά.

Ο Δίας μέσα στο μεσουράνημά σας, ζητάει ενέργειες αργές, σίγουρες και σταθερές, στο χώρο της εργασίας ενώ φέρνει γνωριμίες και ευκαιρίες που δεν τις φανταζόσασταν ποτέ προηγουμένως

Συμβουλή: Γεννηθήκατε Ζυγοί για να ανακαλύψετε την αρμονία
Τυχερές μέρες: 9, 19, 22
Τυχερός αριθμός: 6

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Κέρδη, ταξίδια, νέες ευκαιρίες και άλλα απρόβλεπτα και χαρούμενα απρόσμενα τα οποία θα φέρουν την έκπληξη μιας καινούριας διαδρομής, που θα σας πάει κατευθείαν στην κορυφή. Είναι απίστευτο πώς σε αυτή τη φάση της ζωής σας, τα βρίσκετε τόσο καλά με τον εαυτό σας, όσο ποτέ προηγουμένως.
Έρχεται γαλήνη: Κάποια στιγμή αντιλαμβάνεστε, ότι τόσα χρόνια ήσασταν μέσα στη μοναξιά, γιατί φοβόσασταν να πείτε το ναι στις καινούριες ευκαιρίες, στην περιπέτεια, στο φλερτ. Γιατί οι ενοχές και οι φόβοι σας, σάς παγίδευαν, γι’ αυτό και βιολογικά δεν μπορούσατε να εξελιχθείτε, ψυχολογικά δεν μπορούσατε να ωριμάσετε και οικονομικά ήταν αδύνατον να κατασταλάξετε. Η γαλήνη, το πιο βασικό και πιο σημαντικό απ’ όλα, έρχεται στη ζωή σας. Κατορθώνετε να κτίσετε καινούρια θεμέλια για την επαγγελματική σας καριέρα.
Ευκαιρίες και προοπτικές: Ο Δίας στον Καρκίνο σας δίνει απίστευτη ώθηση. Σημαντικά ανοίγματα, που σχετίζονται με εξωτερικό και βέβαια ένας καινούριος έρωτας που θα σκοτώσει το παρελθόν, αφού θα διεκδικήσει σπιθαμή προς σπιθαμή το κορμί και την καρδιά σας. Η πιο μεγάλη έκπληξή σας για αυτό τον χρόνο, θα είναι ένας έρωτας ξαφνικός και απρόβλεπτος, που θα κάνει τα όνειρά σας να φανούν χλωμά. Η  πραγματικότητα γράφει τα καλύτερα σενάρια. Μπροστά τραβάει η τύχη και πίσω σας γυρνάνε τα λάθη του παρελθόντος. Η ατμόσφαιρα όμως, είναι γεμάτη ευκαιρίες και προοπτικές.

Σκορπιός: Πρόσωπο με πρόσωπο με την αγάπη
Ό,τι περιμένατε για πολλά χρόνια, είναι πλέον εδώ. Ο Ερμής 9 με 28, σας προτείνει διπλωματικά να επανεξετάσετε τις θέσεις, τις βλέψεις και τις απόψεις όπως και την ερωτική σας κατάσταση. Ο Άρης μέσα από τον Λέοντα μέχρι το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα σας ανοίγει τα μάτια ώστε τα παιχνίδια τακτικής και επιβολής, που μέχρι τώρα χρησιμοποιούσατε, να εξαφανιστούν από τη ζωή σας, εν ριπή οφθαλμού. Ο Κρόνος σας υποχρεώνει να κάνετε μία άκρως αποτελεσματική θεραπεία, όχι βέβαια με αιθέρια έλαια, αλλά με διάλογο και επιμονή να προσδιορίσετε, τι είναι αυτό που σας κατατρώει και δεν μπορείτε να απολαύσετε, όλα όσα πετύχατε με κόπο και μόχθο, σ’ όλες αυτές τις φάσεις της ζωής σας. Γυρίζετε σελίδα, αποφασίζετε να μάθετε πράγματα με τη Νέα Σελήνη 5 του μήνα στην Παρθένο, να εμβαθύνετε, να συνειδητοποιήσετε, να αναλυθείτε, να ψυχαναλυθείτε. Μέχρι τις 19 με την Πανσέληνο να σας εμπνέει να γυρίσετε κοντά στους λίγους αληθινούς σας φίλους ή σε ένα νέο έρωτα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 11 και μετά γίνεστε αισθησιακοί, σταθεροί και ικανοί να ξυπνήσετε την εμπιστοσύνη του συντρόφου σας. Δημιουργείτε μια αίσθηση σιγουριάς και ασφάλειας γενικά στη ζωή σας και μέχρι το τέλος του χρόνου δεν πρέπει να βιαστείτε καθόλου να πάρετε οποιεσδήποτε αποφάσεις. Αφήστε να δείτε πού σας πάει η ζωή. Απλά να ξέρετε πως αυτό που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι να διατηρείτε τις ισορροπίες.

Ο Σεπτέμβρης θα φέρνει το πάθος στο προσκήνιο, την ρομαντική διάθεση στην ζωή σας και μια γλυκιά διάθεση απέναντι στους πιστούς και αφοσιωμένους φίλους.

Συμβουλή: Δεν χρειάζονται υπερβολές ούτε συνωμοσίες
Τυχερές μέρες: 9, 13, 26
Τυχερός αριθμός: 9

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Περνάτε κρίση ταυτότητας, κρίση οικογένειας, κρίση φιλίας, όλα γενικώς σας προβληματίζουν. Ίσως, γιατί θέλετε να φτιάξετε τη ζωή σας σε μια πιο στέρεη βάση από δω και πέρα. Πολύ πιο ζορισμένοι από όλους τους υπόλοιπους, τα βρίσκετε με τον εαυτό σας. Πάει η εποχή που ήσασταν έρμαιο του Σκορπίσιου πάθους σας. Τώρα πια δεν αφήνετε πλέον συγκρούσεις και τα αυταρχικά στοιχεία του χαρακτήρα σας ξυπνούν και δημιουργούν προβλήματα.
Επιτυχία στους στόχους: Είστε στο στόχαστρο του Κρόνου που ζητάει αυτοσυγκράτηση και μέτρο σε όλα τα πράγματα. Ο Δίας μέσα από τον Καρκίνο συνεργάζεται με τον Ποσειδώνα στον Ιχθύ και τον Κρόνο στον ζώδιό σας. Είστε πολύ τυχεροί, γιατί όλα αυτά τα πράγματα γίνονται ομαλά, μαλακά μπροστά σας, δίνοντάς σας το περιθώριο επαγγελματικά να διοχετεύσετε την ενέργειά σας προς τη σωστή κατεύθυνση και να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.
Νέα συγκατοίκηση: Η περίοδος αλλαγών ξεκίνησε το καλοκαίρι με την είσοδο του Δία στις 27 Ιουνίου στον Καρκίνο. Και οι τυχεροί και οι τυχερές, εκτός από το ότι ρυθμίζετε περιουσιακά, αποκτάτε ακίνητα, ξεμπλέκετε από νομικά, αποφασίζετε ότι θα συγκατοικήσετε με το πρόσωπο για σοβαρό σκοπό. Και ούτω και θα γίνει. Οι προβλέψεις λένε, ότι το πρακτικό κομμάτι του χαρακτήρα σας κυριαρχεί, φέρνοντάς σας σχέσεις και συνεργασίες και γενικώς εύνοια σε οικονομικά θέματα, να βρείτε καινούριες πηγές.

Τοξότης: Ανανεωμένοι δίνετε τη μάχη σας
Αυτός ο Σεπτέμβρης, έχει ράμματα για τη γούνα σας, αξιόλογα δώρα, περισσότερα χρήματα, μεγαλύτερη αυτογνωσία, αυτοκυριαρχία και μια πρακτική και ρεαλιστική Νέα Σελήνη στις 5 Σεπτεμβρίου μέσα στην Παρθένο. Αμέσως θα αντιληφθείτε ότι το κερασάκι στην τούρτα, είναι αυτό που κάνει την ουσία, αλλά καμιά φορά και τη διαφορά στις ανθρώπινες σχέσεις. Με τον Δία κυβερνήτη σας μέσα στο ζώδιο του Καρκίνου, ήλθε η ώρα να ξυπνήσετε, να δείτε πιο καθαρά γύρω σας και να καταλάβετε την ουσία. Μπορείτε πια να ξεφύγετε από τη ρουτίνα, να προσέξετε τη διατροφή σας, το σπίτι σας, τις ώρες του ύπνου και της χαλάρωσής σας. Αν το ψάξετε λίγο περισσότερο ήρθε η ώρα να μεγαλώσετε και να ξεφύγετε από την ψυχαναγκαστική κυριολεκτικά μανία σας να επαναλαμβάνετε τα ίδια λάθη, τις ίδιες νοσηρές καταστάσεις και τα ίδια αδιέξοδα. Καιρός να μάθετε λοιπόν, πόσο σημαντικό είναι να σκέπτεστε, να προσχεδιάζετε και να ελέγχετε τους λόγους και τα κίνητρά σας, πριν περάσετε στη δράση. Σίγουρα ο μήνας έχει πάρα πολλά να σας δώσει. Στις 19 με την Πανσέληνο στους Ιχθείς βρίσκετε ξανά τον αυθορμητισμό σας, την έμπνευσή σας. Ακολουθούν πλήθος επαφές, συζητήσεις, κοινωνική ζωή, φλερτ, καλύτερες διαδικασίες. Είναι σίγουρο, ότι η παρουσία με τον Ερμή 9 - 28 μέσα στον Ζυγό, στο χώρο των κοινωνικών σας σχέσεων και του έρωτα έχετε πολλές και ευχάριστες εκπλήξεις.  Έχετε πάρει πολλά ερεθίσματα, τα οποία πρέπει να αξιολογήσετε.

Πολλά πρέπει να αλλάξουν, αλλά πρώτα από όλα εσείς οι ίδιοι. Ο Κρόνος στον Σκορπιό σάς οδηγεί σε πικρά συμπεράσματα. Καιρός να βάλετε φρένο στα λάθη και στα έξοδα και να βρείτε τον εαυτό σας
Συμβουλή: Καθίστε και σκεφτείτε, τι σας λείπει και γιατί
Τυχερές μέρες: 9, 15, 29
Τυχερός αριθμός: 8

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας:
Γυρίστε σελίδα. Η ζωή μπορεί να είναι καλύτερη από ότι φαντάζεστε, αν πραγματικά αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο, αν είστε ψύχραιμοι, αν αρπάξετε τις ευκαιρίες για συνεταιρισμούς, που έρχονται από παντού και αν προετοιμαστείτε για εσωτερικές και εξωτερικές αλλαγές. Είναι βέβαιο, ότι ο μήνας που διανύετε είναι γεμάτος πάθη, έντονους ρυθμούς, συγκρούσεις, ευκαιρίες να προβληθείτε και να δημιουργήσετε. Και ότι η ζωή σας εξαρτάται από τις επιλογές αυτού του χρόνου.
Νέο πρόσωπο στη ζωής σας: Ο Δίας κυβερνήτης σας, σας βοηθάει να υλοποιήσετε ιδέες, που κρατήσατε στη ναφθαλίνη για πολλούς μήνες. Το βέβαιο είναι, ότι πετυχαίνετε μεγαλύτερη σταθερότητα οικογενειακή και συναισθηματική, ενώ οι αλλαγές και τα κέρδη ανατρέπουν τις αρχικές  θέσεις σας. Το σίγουρο είναι ότι πριν το τέλος του χρόνου, θα έχετε διαλέξει ή θα έχετε επιτρέψει σε κάποιον γλυκό και τρυφερό φίλο, γνωστό ή συνεργάτη να τρυπώσει βαθιά στην καρδιά σας. Ελπίζουμε μόνο να μην έχετε ξεχάσει να του πείτε, ότι ακόμη δεν ξεκαθαρίσατε από το παρελθόν σας.
Μακριά από το παρελθόν: Σας προτείνουμε να αφήσετε το παρελθόν, αν δεν σας ταιριάζει, να καλλιεργήσετε νέα ενδιαφέροντα ή να υποκύψετε σε μοιραίους πειρασμούς, που σας διεκδικούν μαχητικά και αυταρχικά μέσα από το χώρο της εργασίας ή της καριέρας σας. Τα νομικά τα οποία εκκρεμούν σταθεροποιούνται. Οι συγκυρίες και τα γεγονότα αλλάζουν τη ροή της ζωής σας.

Αιγόκερως: Ένα Φθινόπωρο γεμάτο ελπίδες
Το Σεπτέμβριο, βάζετε τις πρώτες επιτέλους βάσεις μιας καινούριας νεοαποκτηθείσας ψυχικής ισορροπίας, ενώ προχωράτε μέρα με τη μέρα, σε ένα ξεσκαρτάρισμα σχέσεων. Ο Δίας μέσα από τον Καρκίνο, υφαίνει περίεργους δεσμούς, στηρίζοντας τα οικοδομήματά σας. Η εύνοιά του διώχνει τα εμπόδια από το δρόμο σας. Σας δίνει ευκαιρίες που δεν τις φαντάζεστε, αλλά πάντα με ένα διαφοροποιημένο σενάριο. Οι αξίες σας ταυτίζονται πιο εύκολα με τις αξίες του κόσμου. Ίσως να είναι η μόνη φάση της ζωής σας, που συνειδητοποιείτε, ότι πρέπει να μάθετε, πρέπει να αλλάξετε και να εξελιχθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 5 του μήνα μέσα στην Παρθένο, ανοίγει δρόμους για μόρφωση, επιμόρφωση και βέβαια δουλειές, που σχετίζονται με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης όπως δηλώνει ο Ερμής στον Ζυγό 9 - 28. Ενώ η Πανσέληνος στους Ιχθείς 19, δηλώνει, ότι πλέον έχετε ένα ελεύθερο και καλύτερο πεδίο για την προβολή και την ολοκλήρωση του έργου, του στόχου και της καριέρας σας. Οι καινούριοι άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σας είναι ουσιαστικοί, καθώς επίσης ουσιαστικοί θα είναι και οι συναισθηματικοί δεσμοί σας, μεταξύ του χθες που δεν σας έφερε αυτά που θέλατε και του αύριο, στο οποίο έχετε εναποθέσει πλέον τις ελπίδες σας, για καλύτερες μέρες και προοπτική. Η Αφροδίτη στον Σκορπιό έχει κάνει το κλίμα ιδιαίτερα θετικό για φιλίες, συνεργασίες και κοινωνική ζωή. Η δημιουργική σας πλευρά παράλληλα μεγαλουργεί τόσο στη δουλειά όσο και στον έρωτα.

Αλλάζουν όλα προς το καλύτερο, με εξαίρεση κάποιες οικονομικές διαφωνίες, όλα έρχονται όχι απλά κατ’ ευχήν αλλά πολύ καλύτερα και απ’ ό,τι θα μπορούσατε να ονειρευτείτε

Συμβουλή: Κάντε τώρα τα όνειρά σας αληθινά
Τυχερές μέρες: 9, 12, 20
Τυχερός αριθμός: 3

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας:
Ο Δίας απέναντί σας, υπόσχεται να σας ξαφνιάσει, δίνοντάς σας προοπτικές, που δεν μπορούσατε να τις είχατε φανταστεί. Ίσως η πιο μεγάλη και η πιο σημαντική έκπληξη που έχετε μπροστά σας, είναι οι ευκαιρίες να ζήσετε καλύτερα, σύμφωνα με τα πρότυπά σας και να απολαύσετε περισσότερο, αυτά τα οποία αγαπάτε. Ο Δίας μέσα στον Καρκίνο, ανοίγει τις προοπτικές σε όλους και πολύ περισσότερο σε εσάς που τον έχετε απέναντι.
Αναγνωρίζεται το ταλέντο σας: Είναι μια εκπληκτική χρονιά για να σας δώσει το προβάδισμα σε καλλιτεχνία, σε οτιδήποτε αφορά τα ΜΜΕ και το κυριότερο, να σας δώσει την αναγνώριση για το ταλέντο σας. Μέχρι τότε, τα πράγματα είναι ζόρικα Είναι ακόμα πιο σίγουρο, ότι θα ευνοηθείτε ιδιαίτερα στα ερωτικά, αφού πραγματικά είναι σαν να είσαστε πλέον στο στοιχείο σας και βρίσκετε τον καλό σας εαυτό.
Γίνετε ρεαλιστές: Οι Τοξότες, οι Λέοντες και οι Ζυγοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, ενώ οι συγκυρίες σας δίνουν προοπτικές με τον καινούριο χρόνο να προχωρήσετε σε σοβαρές δεσμεύσεις ή σε σοβαρούς συνεταιρισμούς με ανθρώπους με τους οποίους αληθινά ταιριάζετε και μπορείτε να προχωρήσετε μπροστά. Οι ευκαιρίες να πετύχετε, να εξελιχθείτε, να ανανεωθείτε και να ζήσετε με πάθος όλα όσα επιθυμείτε, είναι στο χέρι σας, αρκεί βέβαια, να είστε λιγότερο εγωκεντρικοί, πιο πρακτικοί και ίσως μια στάλα πιο ρεαλιστές.

Υδροχόος: Περνάτε από τη θεωρία στην πράξη
Ποιος είδε την επιτυχία και δεν φοβήθηκε τα ψιλά γράμματα, προφανώς εσείς! Είστε αποφασισμένοι να ευεργετηθείτε οικονομικά, οικογενειακά, περιουσιακά και με τη Νέα Σελήνη στις 5 στην Παρθένο θα λάβετε σοβαρά υπόψη τα μικρά γράμματα που συνήθως σας έβγαιναν μπροστά, για να σας κόψουν τη φόρα. Είστε λοιπόν ελεύθεροι από κάθε εκδοχή και ιδιαίτερα με την Πανσέληνο στις 19 στον Ιχθύ, να επισυνάψετε οποιαδήποτε συμφωνία, που ευεργετεί το πορτοφόλι, τη φιλοδοξία, έως και ματαιοδοξία σας. Οι ξαφνικές σας οικονομικές ανακάμψεις, είναι όχι πιθανές, αλλά σίγουρες. Ένα άλλο δεδομένο που θα πρέπει να φροντίσετε αυτόν το Σεπτέμβριο, είναι να ξεφύγετε από κάποια χρέη και γενικώς να μην πληρώνετε τη «νύφη». Με τον Ερμή στον Ζυγό 9 - 28, βάλτε δικηγόρο και λογιστή και καταλήξτε ευνοϊκά για τα οικονομικά σας και ένα συμβιβασμό που θα πρέπει πια να καταλήξετε και να δεχτείτε. Η παρουσία του Άρη απέναντί σας στον Λέοντα, μπορεί να σας φέρει δυσκολίες αλλά σας δίνει τη δύναμη να πολεμήσετε για τα δίκαιά σας. Στο τέλος του μήνα, με την Αφροδίτη στο μεσουράνημά σας στον Σκορπιό, ξαναεξετάζετε, ποια πράγματα κάνετε για σας και ποια για τους άλλους. Η επιτυχία είναι κάτι που μπορείτε να το απολαύσετε, ενώ οι νέες παρτίδες που ανοίγετε μαζί της, είναι κάτι από το οποίο θα κερδίσετε. Συγκεντρώνεστε με στόχο την προσωπική σας ασφάλεια ή εξασφάλιση και υπολογίζετε πολύ το κόστος κάθε πράξης σας.

Κάτι σας ωθεί να ονειρευτείτε ξανά. Η καρδιά και το μυαλό σας έχουν αφυπνιστεί, το ίδιο και η αποφασιστικότητα μέσα σας. Όποιες και να είναι οι μάχες που θα κάνετε θα τις κερδίσετε.

Συμβουλή: Μην ακούτε τον κόσμο. Ακούστε την ψυχή σας που πονάει
Τυχερές μέρες: 11, 19, 24
Τυχερός αριθμός: 5

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας:
Πολλές οι ανακατατάξεις και ακόμα πιο πολλές οι προοπτικές σας. Ίσως, γιατί πρώτη φορά αντιλαμβάνεστε, ότι ποντάρατε σε λάθος συνεργάτες ή σύντροφο. Τώρα χρειάζεστε κάποιους άλλους για να μπορέσετε να προχωρήσετε μπροστά. Είναι πρώτη φορά, που κοιτάτε τον εαυτό σας με ένα εντελώς άλλο βλέμμα και διεκδικείτε με πάθος, κυριολεκτικά με λύσσα τις προοπτικές της καλύτερης ζωής.
Αποδίδουν οι πειραματισμοί σας: Είστε πολύ πιο σταθεροί. Οι προοπτικές σας επαγγελματικά είναι σαφώς καλύτερες  με τον καινούριο χρόνο. Προσπαθήστε να είστε λογικοί, μετρημένοι και εκεί που χρειάζεται επιφυλακτικοί απέναντι στους άλλους και γενικά στον περίγυρό σας. Το φιλελεύθερο πνεύμα σας βρίσκει γόνιμο έδαφος για να ανθίσει, ενώ οι όποιοι πειραματισμοί των επαγγελματικών σας, φαίνεται ότι αποδίδουν με ένα πολύ καλύτερο τρόπο από ό,τι προηγουμένως.
Εκπλήξεις και πάθη: Όσο για τον Κρόνο στο μεσουράνημά σας απαιτεί από σας να είστε σκληρός με τον εαυτό σας και αυστηρός στις κρίσεις και στις επιλογές σας. Όσο για τον έρωτα, ένας Κρόνος στον Σκορπιό σημαίνει ότι ίσως δεν ζείτε το πιο ιδανικό διάστημα της ζωής σας και ότι ακόμα και οι φαντασιώσεις σας, σάς προδίδουν. Ο Δίας από τον Καρκίνο σας υπενθυμίζει ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και πάθη, σας διεκδικεί και κατακτά και τις πέντε σας αισθήσεις. Μην παραμελήσετε λόγω Κρόνου, τη δημιουργικότητα και τις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Η ζωή συνεχίζεται.

Ιχθύες: Χαράζετε νέους δρόμους
Ξεκινάτε με ένταση γιατί δεν θέλετε να βλέπετε πάντα την αλήθεια, κατά τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 5 που σας βρίσκει στο δόξα πατρί. Επειδή λοιπόν η έκβαση του παιχνιδιού γέρνει την πλάστιγγα, πιο πολύ προς το μέρος των άλλων παρά στο δικό σας, καλό θα είναι με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, να βάλετε πολύ νερό στο κρασί σας. Θα βοηθούσε πολύ αν στρώνατε κόκκινο χαλί στους φίλους σας, για να τους δείξετε την εκτίμησή σας. Με τη διέλευση του Ερμή στον Ζυγό 9 - 28, φέρτε κοντά σας συμμάχους από τον ευρύτερο χώρο των φίλων σας ή συμμάχους από το χώρο της ζωής σας. Ο Σεπτέμβρης είναι γεμάτος μικρά και μεγάλα ερωτηματικά, που σχετίζονται με τα αδιέξοδα που βιώσατε μέχρι σήμερα ερωτικά. Αφήστε λοιπόν τα νεύρα να πάνε περίπατο, γιατί δεν σας παίρνει και παρά τη φούρια που προκαλεί ο Άρης στον Λέοντα πριν δημιουργήσετε πρόβλημα στα επαγγελματικά ή στην υγεία σας. Κάντε κάτι για να φέρετε την ισορροπία στο προσωρινό χάος των αλλαγών, που μόνο δια της συγκεκριμένης οδού, θα φτάσετε στην ευτυχία. Κάποιο νομικό θέμα αναβιώνει με τον Άρη σε τετράγωνο με τον Κρόνο στον Σκορπιό στις 9, η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί, όταν πραγματικά η σχέση σας έχει στοιχεία κατανόησης και αμοιβαιότητας. Πολλές οι γνωριμίες με την Αφροδίτη στον Σκορπιό να σας κάνει πιο αισθησιακούς από το συνηθισμένο σας.

Ό,τι πραγματικά έχετε ευχηθεί στη ζωή σας, είναι ουσιαστικά έξω από την πόρτα σας αλλά δυστυχώς παραμένει έξω. Ανοίξτε την πόρτα, έρχονται μπόρες, έρχονται όμως και δώρα αγάπης.

Συμβουλή: Η υπερευαισθησία είναι απλά δικαιολογία για τα λάθη σας
Τυχερές μέρες: 5, 17, 24
Τυχερός αριθμός: 1

Όσα δεν τολμάτε να ομολογήσετε στον εαυτό σας: Έχετε πολλές πιθανότητες να αυξήσετε τα φανερά ή και τα μυστικά σας κέρδη. Πολλές ευκαιρίες για να αναπτυχθείτε πνευματικά, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ή να ολοκληρώσετε τους ευσεβείς πόθους και τα οράματά σας. Οι προοπτικές σας επαγγελματικά κλυδωνίζονται αν δεν αναλάβετε τις ευθύνες σας. Επαγγελματικά δείξτε τολμηρότητα που θα πείσει τους ανωτέρους σας, ότι πραγματικά επιθυμείτε να συνεχίσετε αυτό το οποίο κάνετε.
Σημαντικές γνωριμίες: Όσοι από σας δεν έχετε ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών σας, κάντε το με πάθος και συνέπεια. Και το κυριότερο, ζήστε με πάθος, αυτά τα οποία έρχονται, γιατί το σίγουρο είναι ότι οι ευνοϊκές όψεις του Δία με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σας και με τον Κρόνο στον Σκορπιό θα φέρουν ωρίμανση εσωτερική. Εξωτερικά θα δραστηριοποιηθείτε, θα πάψετε να εξαρτιέστε από ανθρώπους ή ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα και είναι μια χρονική περίοδος, που μπορεί πραγματικά να γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους. Ανθρώπους, που δεν θέλουν απλά να σας βάλουν στο τσεπάκι τους, απλά θέλουν να μοιραστούν κάτι μαζί σας.
Ευκαιρία να ζήσετε τα όνειρά σας: Οι προοπτικές όσων από σας ασχολούνται με καλλιτεχνία και τα ΜΜΕ, είναι πέραν των προσδοκιών σας. Ορμήστε και κατακτήστε το σύμπαν. Είναι όλα στο χέρι σας και παρά την κούραση είναι η πιο μεγάλη ευκαιρία που έχετε στη ζωή σας να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας και να ζήσετε σε έναν καλύτερο κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου