Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΛΕΒΑΡΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

 
ΚΡΙΟΣ
Αρκετά σημαντικός θα είναι αυτός ο Φεβρουάριος για εσένα καθώς ξεκαθαρίζει πολλά πράγματα στο χώρο της εργασίας, αλλά και των σχέσεών σου με τους άλλους. Από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιο του Υδροχόου, οι συνθήκες ευνοούν μια ανασυγκρότηση των συμφερόντων σου και η εποχή σε εξυπηρετεί να εφαρμόσεις μια νέα τακτική από εδώ και πέρα, προκειμένου να αντιμετωπίσεις καλύτερα είτε τα προσωπικά προβλήματα, είτε τη γενικότερη δυσκολία της εποχής. Σε περίοδο βελτίωσης είναι οι σχέσεις σου με τους άλλους και πρέπει να το αξιοποιήσεις αυτό, όσο περισσότερο μπορείς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον πλανήτη της επικοινωνίας να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, αυτά που θα πρέπει να προσέξεις είναι η διάθεση και ενδεχομένως η υγεία σου. Δυστυχώς, το διάστημα αυτό ευνοεί την υπερένταση, αλλά αυτή απλώς σε εμποδίζει να προοδεύσεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Μήνας αναδίπλωσης και αναθεώρησης θα είναι ο Φεβρουάριος για εσένα σχετικά με τα προσωπικά σου σχέδια. Με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Υδροχόου, από τις 2 μέχρι τις 26, θα πρέπει να επανεξετάσεις μία σημαντική επιτυχία που προκλήθηκε τους προηγούμενους μήνες, αλλά τώρα θα πρέπει να την αναθεωρήσεις. Ειδικά στις ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στο ίδιο ζώδιο, ελλοχεύει ο κίνδυνος εντάσεων και οριστικών ρήξεων. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, να θυμάσαι ότι η εμπλοκή της οικογένειάς σου στις προσωπικές σου υποθέσεις δεν είναι ό,τι καλύτερο και μπορεί να σε φέρει σε πολύ δυσμενή θέση. Αν είσαι μόνος σου, καλό θα είναι να προσέχεις πολύ τις γνωριμίες που θα κάνεις ή έχεις κάνει το τελευταίο διάστημα, γιατί μπορεί να εξαπατηθείς. Μην παρασύρεσαι και απομακρύνσου από όποιο άτομο προστάζει η διαίσθησή σου.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Αρκετή δουλειά σε περιμένει αυτόν το μήνα. Καλή οργάνωση και μεθοδικότητα είναι ό,τι σου χρειάζεται, για να μπορέσεις να αποφύγεις το άγχος της δουλειάς και να ιεραρχήσεις τις υποχρεώσεις σου. Δέξου και συμβιβάσου με τις αλλαγές που θα γίνουν, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να βρεθείς εκτός ανταγωνισμού, αν συνεχίσεις να μεμψιμοιρείς και να γκρινιάζεις. Αφιέρωσε το χρόνο σου για να κάνεις πολύτιμες γνωριμίες και για να συντηρήσεις με τον καλύτερο τρόπο αυτές που ήδη έχεις. Θα σου χρειαστούν, αν βρεθείς σε δύσκολη θέση. Οι πρώτες είκοσι μέρες του μήνα είναι πιο ευνοϊκές από τις τελευταίες, καθώς ο δυναμισμός σου θα είναι έντονος και η διπλωματική σου ικανότητα ισχυρότατη! Τα οικονομικά σου θα είναι στάσιμα, με κάποιες απώλειες ίσως.


ΤΑΥΡΟΣ
Συνεχίζονται οι εξελίξεις στον τομέα των σχέσεών σου και τον Φεβρουάριο, με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα και συγκεκριμένα από τις 2 μέχρι τις 26, να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει άμεσα. Φρόντισε να μετατρέψεις το άγχος σου σε δημιουργικότητα, δέξου όλα όσα αλλάζουν και δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να ανατρέψεις την πορεία τους, έλεγξε τους πανικούς που σου προκαλούν ειδήσεις ή ανακοινώσεις στον επαγγελματικό σου τομέα και καλλιέργησε την αισιοδοξία για το οικονομικό σου μέλλον. Αυτό που πρέπει να κάνεις εσύ από την μεριά σου πάνω από όλα, είναι να διαχειρίζεσαι με σύνεση τα συμφέροντα και τα χρήματά σου και να συνειδητοποιήσεις ότι το παρόν, όπως και το μέλλον, δεν έχει καμία σχέση με το παρελθόν και με τις συνήθειες που είχες αναπτύξει μέχρι τώρα. Μέχρι τις 23 του μήνα, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, φρόντισε να είσαι συνεπής σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και μην παρασύρεσαι από στιγμιαίες καταναλωτικές αναλαμπές.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις 2 του μήνα και μετά, ο Άρης θα κινείται στους Ιχθείς και θα σε βοηθήσει αρκετά, για να μπορέσεις να ξεπεράσεις πολλά θέματα, που σε απασχολούν μέχρι τώρα στη σχέση σου. Θα υπάρχει πολύ καλή επικοινωνία με το ταίρι σου και αυτήν την περίοδο θα μπορέσεις να βρεις λύσεις, σε όλα τα θέματα που σε αφορούν. Κοντά στις ημέρες της Νέας Σελήνης, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στον Υδροχόο, φρόντισε να περάσεις ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφό σου και να συζητήσεις όλα όσα σε απασχολούν στη ζωή σου. Μην ξεχνάς ότι είναι ο πιο δυνατός σύμμαχος που έχεις. Εκδήλωσε αυτά που αισθάνεσαι και "μάζεψε" το μυαλό σου, από τα συνεχή ανεμοπερπατήματα που κάνει. Σχετικά με τους αδέσμευτους, ο Φεβρουάριος θα σας χαρίσει κάποιες στιγμές φλογερού πάθους, αλλά μάλλον δεν θα πρόκειται για κάτι μόνιμο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τη δουλειά σου την έχεις φέρει στο σημείο που θέλεις εσύ. Ο Δίας σε ορθή πορεία στους Διδύμους, αλλά και ο Ερμής από τις 6 και μετά στους Ιχθείς, θα σου δώσουν τη δυναμικότητα που χρειάζεσαι, ώστε να ξεπεράσεις όλα αυτά, που μέχρι τώρα μπορεί να σε προβλημάτιζαν. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι στο μέγιστο βαθμό και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όλα αυτά που μπορεί να σε ενοχλούν μέχρι τώρα στον εργασιακό σου χώρο. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, εφόσον βέβαια πρώτα έχεις κάνει τις απαραίτητες εκτιμήσεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι και στην καλύτερή τους φάση και ίσως χρειαστεί να στριμωχτείς λιγάκι, όσον αφορά στις αγορές σου. Άσκοπα ψώνια και επενδύσεις δεν έχουν θέση τώρα στη ζωή σου, γι' αυτό φρόντισε να είσαι συνεπής και συγκρατημένος.

ΔΙΔΥΜΟΣ
Με το Δία να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία πλέον στο ζώδιο σου, οι μέρες που θα ακολουθήσουν σου δίνουν περισσότερη άνεση και μια δόση απαραίτητης ψυχαγωγίας, που τόσο πολύ έχεις ανάγκη. Από τις 2 μέχρι τις 26 Φεβρουαρίου, θα δεχτείς μεγάλη εύνοια και στα αισθηματικά σου, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο και να σε επηρεάζει άμεσα και θετικά. Η συμπαράσταση κάποιων δικών σου ανθρώπων θα σε συγκινήσει και θα σε αναγκάσει να εκδηλώσεις το κρυμμένο σου συναίσθημα, χωρίς αναστολές και φοβίες. Στα επαγγελματικά σου όλα συνεχίζονται στον ίδιο ρυθμό, τουλάχιστον μέχρι τις 23 του μήνα, που ο κυβερνήτης σου θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς και πρέπει να προσέξεις. Οικονομικά, κινήσου στα όρια που σου επιτρέπει η κατάστασή σου και απόφυγε νέα έξοδα, ακόμα και αν τα χρήματα που ξοδεύεις προέρχονται από βοήθεια από τρίτους.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου έχει αρχίσει να μπαίνει σε καλό δρόμο και αυτό σε ικανοποιεί ιδιαίτερα. Θα δεις πολλές καταστάσεις να βελτιώνονται και πολλά θέματα, που μέχρι τώρα σε προβλημάτιζαν, να λύνονται με τον τρόπο που θέλεις εσύ. Οι ημέρες κοντά στη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στον Υδροχόο, είναι καλή περίοδος να αναθερμάνεις τα πράγματα και να ξαναγεμίσει η σχέση σου με πάθος και ρομαντισμό. Η Αφροδίτη, από τις 2 έως τις 26 στο ίδιο ζώδιο, θα αυξήσει την κοινωνικότητά σου και θα θέλεις να διασκεδάζεις με το ταίρι σου, αλλά και να κάνετε αποδράσεις, που θα σας βγάζουν από τη ρουτίνα. Όσο για σένα που ακόμη κάνεις παρέα με τη μοναξιά, ο Άρης από τους Ιχθείς θα σου δώσει τα κατάλληλα εφόδια, ώστε όταν βγαίνεις να διασκεδάσεις, να κάνεις ενδιαφέρουσες και άκρως... πικάντικες γνωριμίες!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Έχεις ανήσυχο πνεύμα στη δουλειά σου και θα βρεις αρκετές δραστηριότητες, ώστε η καθημερινότητά σου να είναι γεμάτη και ενδιαφέρουσα. Με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς από τις 6 του μήνα και μετά, θα σου μπουν στο μυαλό ιδέες για αλλαγές ή καινούργιες δραστηριότητες και κάποια σχέδια, που αν τα υλοποιήσεις, θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Φρόντισε όμως μέχρι τις 23 του μήνα να βάλεις επιτέλους ένα πρόγραμμα, γιατί για άλλη μια φορά θα βρεθείς μέσα στο άγχος και την ανυπομονησία. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλό επίπεδο, καθώς οι υποχρεώσεις και διάφορα οικονομικά θέματα σε αγχώνουν αρκετά. Η συμβουλή των άστρων είναι κατά τη διάρκεια του μήνα να κινείσαι με ιδιαίτερα μεγάλη προσοχή στο χειρισμό των χρημάτων σου και να μην παρασύρεσαι σε περιττά έξοδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ενδιαφέρον παρουσιάζει από κοινωνικής πλευράς ο Φεβρουάριος για εσένα, μιας και με τη βοήθεια που θα δεχτείς από τη θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 2 του μήνα και μετά, όσες δυσκολίες κι αν αντιμετωπίζεις μπορούν εύκολα να ξεπεραστούν. Οι αναστατώσεις δεν λείπουν στον επαγγελματικό χώρο, αλλά όσο και αν η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη, εσύ μπορείς να διορθώσεις καταστάσεις και να διατηρήσεις βασικές ισορροπίες σου. Οικονομικά, τα πράγματα παραμένουν λίγο εμποδισμένα και αυτό οφείλεται εν μέρει και σε δική σου έλλειψη πρόνοιας ή στην τάση σου να δημιουργείς ταυτόχρονα πολλά μέτωπα. Προσπάθησε να μην αμελείς βασικές υποχρεώσεις σου και βάλε μια νέα σειρά στα έξοδά σου. Άλλωστε, προβλέπεται ότι ο τομέας αυτός θα βελτιωθεί αισθητά μέχρι το τέλος του μήνα και θα νιώσεις καλύτερα.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Ο γάμος σου ή η σχέση σου σε απασχολεί άμεσα και θα κληθείς τώρα να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για την πορεία της. Θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός και συνειδητοποιημένος, πριν το πράξεις. Η συμμετοχή του Άρη από τους Ιχθείς και του Κρόνου από τον Σκορπιό, δείχνει ότι μπορείς να αξιολογήσεις και να πάρεις σωστές και δίκαιες αποφάσεις, τουλάχιστον μέχρι τις 18 του μήνα, που ο τελευταίος πλανήτης θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του και θα σε αποσυντονίσει. Από την άλλη, οι ευαισθησίες σου απέναντι στον σύντροφό σου θα είναι ιδιαίτερα τονισμένες, με τον Ερμή να κινείται στους Ιχθείς από τις 6 και μετά και θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην παρασυρθείς από το συναίσθημα. Αν πάλι παραμένεις αδέσμευτος και αναζητάς τον θεό-Έρωτα, καλύτερα ψάξε στο πιο κοντινό σου περιβάλλον και πάψε να τρέχεις από εδώ και από εκεί. Οι πλανητικοί οιωνοί δεν ευνοούν φλερτ και νέες γνωριμίες. Υπομονή...
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η δουλειά σου θα απορροφήσει αρκετό από το χρόνο σου και θα θέλεις να βελτιώσεις πολλά θέματα, που μέχρι τώρα ήταν προβληματικά. Η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 10 στον Υδροχόο, θα σου δώσει όλα τα εφόδια για να μπορέσεις να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να επιλέξεις αυτό που θα είναι προς το συμφέρον σου. Με τον Ερμή σε κανονική πορεία μέχρι τις 23, μπορείς να θέσεις τους όρους σου στη δουλειά και να διεκδικήσεις αυτά που σου αξίζουν. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε σημείο που σε ευχαριστούν, αλλά με υπομονή και σύνεση, θα αρχίσουν να πηγαίνουν καλύτερα. Μπορείς να κάνεις συζητήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούργια ξεκινήματα ή συνεργασίες, που μελλοντικά θα σου αποφέρουν αρκετά κέρδη.

ΛΕΩΝ
Ο Φεβρουάριος είναι ένας ευνοϊκός μήνας για τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις παρόλο που δεν θα λείψουν μερικές νέες αντιξοότητες στις προσπάθειές σου να πετύχεις ένα καινούριο σκοπό. Με τον Άρη να κινείται στους Ιχθείς, από τις 2 του μήνα και μετά και ιδιαίτερα το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, που και ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ίδιο ζώδιο, έλεγξε τον εκνευρισμό σου και μην αφήνεσαι σε κρίσεις απογοήτευσης, όταν κάποιοι άνθρωποι στο περιβάλλον σου αποδεικνύονται άλλοτε απρόθυμοι και άλλοτε διακριτικά πολέμιοι των θέσεών σου. Εσύ προσπάθησε να μείνεις σταθερός στις κινήσεις σου και κάνε ό,τι περνάει από το χέρι σου, για να πείσεις με επιχειρήματα όλους όσους δεν εμπιστεύονται τις προθέσεις σου. Στα αισθηματικά σου, με την βοήθεια που θα σου χαρίσει η θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, από τις 2 μέχρι τις 26, τίποτε δεν φαίνεται να πηγαίνει ιδιαίτερα άσχημα, αρκεί και εσύ να κάνεις κάποιες προσπάθειες για τη γενικότερη βελτίωση του κλίματος στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου ή σε μια σχέση που επιδιώκεις να πετύχεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Το πλανητικό σκηνικό του μήνα είναι πολύ θετικό για τη σχέση σου. Από τις 2 μέχρι τις 26, η Αφροδίτη στον Υδροχόο και η Νέα Σελήνη στο ίδιο ζώδιο στις 10, σου στέλνουν τις καλύτερες επιρροές τους, ώστε να περάσεις όπως θέλεις με το ταίρι σου. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα πάνω του και η αδρεναλίνη σου θα είναι σε τόσο υψηλά επίπεδα, που θα θέλεις να περάσεις ατελείωτες στιγμές πάθους με τον σύντροφό σου και η επικοινωνία που θα έχετε μεταξύ σας θα σας φέρει ακόμα πιο κοντά. Αν πάλι βιώνεις ερωτικές μοναξιές, κάνε τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Θα δεις ότι τελικά τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Άγχος και τρέξιμο σε περιμένει τον Φεβρουάριο στον επαγγελματικό σου χώρο. Νέα δεδομένα μπαίνουν τώρα στη ζωή σου και θα πρέπει να προσαρμοστείς με ευκολία, αν θέλεις να κάνεις προκοπή. Η αισιόδοξη ματιά που θα σου χαρίσει το ευοίωνο για σένα πλανητικό σκηνικό, μπορεί να σε κάνει να προωθήσεις τα συμφέροντά σου και οι συνεργασίες σου να έχουν άμεσα, θετικά αποτελέσματα. Αν καταφέρεις κιόλας να διώξεις την καχυποψία που σε βασανίζει, θα δεις ότι οι συνάδελφοί σου όντως υποστηρίζουν το έργο σου και τις φιλοδοξίες σου. Φτάνει μόνο να μην είναι ενάντια στα δικά τους συμφέροντα. Στα οικονομικά σου, ο Δίας από τους Διδύμους σε ευνοεί για να ξεπεράσεις πολλές δύσκολες καταστάσεις. Έχεις πολλά έξοδα να καλύψεις, οπότε μην κάνεις κινήσεις που δεν τις έχεις σκεφτεί. Μέχρι το τέλος του μήνα, φρόντισε να προγραμματίσεις τα έξοδά σου, ώστε να είσαι μέσα στα όρια του μηνιαίου προϋπολογισμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπάθησε να είσαι πιο σταθερός και ξεκαθαρισμένος στις απόψεις σου αυτόν τον μήνα, ώστε να εξασφαλίσεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα στις προσπάθειές σου. Οργάνωσε το χρόνο σου κατάλληλα, χωρίς να αναλώνεσαι σε εξόδους ή παρέες, που δεν είναι επωφελείς για την μετέπειτα πορεία σου. Εκμεταλλεύσου την κίνηση του κυβερνήτη σου Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων, από τις 6 του μήνα και μετά, επιδίωξε μια εσωτερική ηρεμία και μην αμφιταλαντεύεσαι, όταν πρόκειται να πάρεις μια απόφαση για το συμφέρον της καριέρας σου. Στη δουλειά σου, να είσαι πιο άμεσος και περισσότερο εργατικός. Το τελευταίο δεκαήμερο που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, μην εμπλέκεσαι σε σχόλια και μη δημιουργείς αντιπάθειες στο εργασιακό περιβάλλον. Οικονομικά, αναζήτησε τις λύσεις που μπορούν να σου δώσουν οι περιστάσεις ή κάποιοι άνθρωποι, χάρη στις θέσεις που κατέχουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Φεβρουάριος σου επιφυλάσσει ευχάριστες εμπειρίες, αλλά δεν θα πρέπει να περιμένεις πολλά για την εξέλιξη της ερωτικής σου ζωής. Η Αφροδίτη από τις 2 έως τις 26 θα κινείται στον Υδροχόο και τονίζει την ανάγκη σου για συντροφικότητα, αλλά με τον Ερμή στους Ιχθείς σχεδόν το ίδιο διάστημα, δεν θα είναι πάντα εύκολο να προσεγγίζεις τον σύντροφό σου και να βρίσκεις κοινές τομές. Ειδικά γύρω στις 25, με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στο ζώδιό σου, ελλοχεύει ο κίνδυνος ενός ισχυρού ρήγματος στη σχέση σου, λόγω έλλειψης συναισθηματικής ανταπόκρισης. Μπορεί να υπάρξει απομάκρυνση και ψυχρότητα στα συναισθήματα. Αν πάλι είσαι αδέσμευτος, προτίμησε την παρέα των φίλων σου, που μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές, αντί να τρέχεις από εδώ και από εκεί, αναζητώντας το άλλο σου μισό. Δεν αποκλείεται βέβαια, ανάμεσα σε φίλους να ανακαλύψεις αυτόν ή αυτήν που ψάχνεις. Έχε τα μάτια και την καρδιά σου ανοιχτά, για κάθε νέο ενδεχόμενο!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η Νέα Σελήνη στις 10 Φεβρουαρίου στον Υδροχόο σου δίνει μεγάλη μαχητικότητα και δυναμισμό, ώστε να μπορέσεις να βάλεις σε εφαρμογή σχέδια και στόχους. Οι ιδέες που θα έχεις, θα είναι πολύ καλές και αν τις θέσεις σε εφαρμογή, θα μπορέσουν να σε οδηγήσουν πολύ γρήγορα στην επιτυχία. Από τις 2 έως τις 26, που η Αφροδίτη θα κινείται στο ίδιο ζώδιο, η καθημερινότητά σου θα είναι γεμάτη από επαφές, συναντήσεις, αλλά και αλλαγές, που μέχρι το τέλος του μήνα δεν θα σε αφήσουν να πλήξεις καθόλου. Τα οικονομικά σου σε προβληματίζουν αρκετά και τα έξοδα που έχεις είναι αρκετά. Θα βγουν στην επιφάνεια και άλλες υποχρεώσεις, που θα χρειαστούν άμεση τακτοποίηση. Επίσης, μην αμελήσεις να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν φορολογικά, νομικά και κληρονομικά, γιατί αν εμφανιστούν μελλοντικά, θα σε αγχώσουν πολύ περισσότερο.

ΖΥΓΟΣ
Αυτόν το Φεβρουάριο προετοίμασε τον εαυτό σου για νέες κατακτήσεις και αποδεσμεύσου από καταστάσεις που σε πίεσαν το προηγούμενο διάστημα. Με την κυβερνήτη σου Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο, από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, κινήσου με ευελιξία, προκειμένου να αντιμετωπίσεις ένα περιστασιακό επαγγελματικό πρόβλημα και μείνε συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Οικονομικά, φρόντισε να είσαι συνετός και μη βιάζεσαι να ανοιχτείς σε καινούργια έξοδα, όσο και αν η θέση του Άρη, από τις 2 του μήνα και μετά στους Ιχθείς, σε παρασύρει σε κάτι τέτοιο. Πάντως, η εποχή είναι κατάλληλη για να κάνεις ένα νέο πρόγραμμα στα οικονομικά σου, προκειμένου να είσαι πιο ασφαλής την άνοιξη που θα έρθει. Συναισθηματικά, υπάρχουν αρκετές καλές στιγμές που αν αφεθείς, μπορείς να απολαύσεις. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, απόφυγε ασχολίες που σε εξουθενώνουν και μην τραβάς τα πράγματα στα άκρα, αν δεν παίρνουν την τροπή που θέλεις εσύ. Άσε τα τολμήματα και τις αντιπαραθέσεις για κάποια άλλη στιγμή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Από τις πρώτες ημέρες του μήνα θα προσπαθήσεις ν' αλλάξεις πολλά πράγματα, που βλέπεις ότι δε σου ταιριάζουν ή σε πιέζουν στη σχέση σου. Μίλα με το ταίρι σου και ξεκαθάρισέ του τι θέλεις και τι δεν θέλεις. Είναι σίγουρο πως έτσι θα βρεθεί η χρυσή τομή, που θα σας ικανοποιήσει και τους δύο. Προσπάθησε να δεις τις καταστάσεις από άλλη οπτική γωνία και χαλάρωσε περισσότερο, ώστε να χαρείς περισσότερο τις στιγμές μαζί του. Άφησε να βγει αυτός ο τόσο καλά κρυμμένος ερωτισμός και ρομαντισμός που έχεις... Και αν ακόμη η μοναξιά είναι η μόνιμη παρέα σου, δεν πρέπει να απογοητεύεσαι. Με την Αφροδίτη να σε ευνοεί σημαντικά καθ' όλη τη διάρκεια του μήνα, εκεί που δεν το περιμένεις θα κάνεις την κατάλληλη γνωριμία.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα υπάρξουν ανακατατάξεις και νέες αποφάσεις από τους ανωτέρους σου, που θα σε αγχώσουν, αλλά θα αναγκαστείς να τις ακολουθήσεις. Μην λειτουργήσεις σε καμία περίπτωση παρορμητικά και μην βιαστείς να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί στην αρχή να νιώσεις πίεση και άγχος ότι δεν θα τα καταφέρεις, στην πορεία όμως θα δεις ότι όλα θα κυλήσουν υπέρ σου. Προσαρμόσου, οργανώσου και μεθόδευσε τις κινήσεις σου. Έτσι, και τα οικονομικά σου είναι βέβαιο ότι θα σταθεροποιηθούν, ίσως μάλιστα να παρουσιάσουν αισθητή βελτίωση. Η επικοινωνία με τους συνεργάτες σου θα είναι σε καλά επίπεδα, γι' αυτό εκμεταλλεύσου την, για να χαλαρώσεις και να μοιραστείς τις έννοιες σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μέρα με τη μέρα αυτόν τον Φεβρουάριο, η διάθεσή σου θα βελτιώνεται και οι υποθέσεις που είχαν συναντήσει εμπόδια, τώρα θα διευκολυνθούν και θα προχωρήσουν όπως θέλεις εσύ. Με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο, από τις 2 μέχρι τις 26 του μήνα, έντονο ενδιαφέρον θα παρουσιάσουν τα αισθηματικά σου, κυρίως για εσένα που έχεις πρόσφατα ξεκινήσει μια καινούργια σχέση ή έχεις αποκαταστήσει μια πρόσφατη παρεξήγηση. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και χρόνος, για να φτάσει η κατάσταση εκεί που πρέπει. Μέχρι τις 18 του μήνα, που ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σου, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες λύσεων στα οικονομικά και στα επαγγελματικά σου, οι οποίες όμως θα έχουν κάποιο τίμημα, ψυχολογικό ή πρακτικό κάποιες φορές. Οι κοινωνικές προτάσεις θα έχουν ενδιαφέρον και το ενδεχόμενο μιας μετακίνησης θα σου δώσει την ευκαιρία μιας ψυχικής ανανέωσης. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα εξελιχθούν με πιο αργούς ρυθμούς, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι δεν θα μπορέσεις να αλλάξεις τα κακώς κείμενα της ζωής σου. Μείνε συνετός, συνεπής και οργανωμένος και ο μήνας θα εκπνεύσει βρίσκοντάς σε ανανεωμένο και αρκετά ικανοποιημένο από τις εξελίξεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας ευχάριστος μήνας για την ερωτική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος και περιμένεις να σου συμβεί κάτι σημαντικό, αυτό είναι πολύ πιθανό να γίνει τώρα στη ζωή σου. Μέχρι όμως να προκύψει, θα πρέπει να αρκεστείς στην συντροφιά αγαπημένων προσώπων, τις εκδρομές και τα φλερτ. Αν διατηρείς μόνιμο δεσμό, να γνωρίζεις πως ο σύντροφός σου θα καταλαβαίνει μεν την απουσία σου, λόγω των ανειλημμένων επαγγελματικών σου υποχρεώσεων, από την άλλη όμως θα απαιτεί και αυτός τον ανάλογο χρόνο αφοσίωσης στη σχέση σας. Προσπάθησε να του εξηγήσεις το πόσο σημαντική είναι για σένα η καριέρα σου και ευχήσου να συμμεριστεί τις ανάγκες σου. Διαφορετικά, ξέκλεψε χρόνο να τον κάνεις να νιώσει σημαντικός και μην ωθείς τα πράγματα στα άκρα, γιατί δεν είναι καιρός για χωρισμούς. Μην πας κόντρα στην τύχη σου!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αν είσαι Σκορπιός. Από τις 6 του μήνα και μετά, με τον Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων να σου δίνει εφευρετικότητα, αλλά και με την Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 10, και την Αφροδίτη από τις 2 μέχρι τις 26 στο ίδιο ζώδιο, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις να βρίσκουν λύσεις αρκετά θέματα. Η εύνοια και η τύχη θα είναι με το μέρος σου, αρκεί να τις εκμεταλλευτείς σωστά, για να πετύχεις τους στόχους σου. Αν σκέφτεσαι να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, είτε αυτό είναι μία δική σου δουλειά είτε αλλαγή στον επαγγελματικό σου χώρο, θα πρέπει να εξετάσεις όλες τις παραμέτρους, πριν αναλάβεις το ρίσκο. Το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα είναι ιδανικό διάστημα για να τολμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Με τον κυβερνήτη σου Δία να έχει επιστρέψει σε ορθή πορεία στους Διδύμους, ο Φεβρουάριος ευνοεί κάθε είδους συζητήσεις, συμφωνίες και μετακινήσεις, σχετικές με σπουδές, νομικά ή επαγγελματικά θέματα. Παρά τις όποιες δυσκολίες, που ακόμη είναι φανερό ότι υπάρχουν, μπορούν όλα να προχωρήσουν, αρκεί να δείξεις επίμονη και να μην είσαι άκαμπτος στις απαιτήσεις των άλλων. Με τον Άρη να κάνει την είσοδό του στις 2 και τον Ερμή στις 6 στο ζώδιο των Ιχθύων, η ατμόσφαιρα θα βελτιωθεί σημαντικά στο στενό σου περιβάλλον και στην αισθηματική σου ζωή, οι δυσκολίες όμως στα επαγγελματικά θα παραμείνουν και θα σε αγχώσουν περισσότερο. Προσπάθησε να απαλλαγείς από τα άγχη που σε έχουν κυριεύσει, δούλεψε πιο μεθοδευμένα και άσε τα πράγματα να χαράξουν την πορεία τους. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, οι καταστάσεις γύρω σου θα είναι στατικές και κάποιες φορές, λίγο δυσάρεστες. Μην εξωθείς στα άκρα τυχόν διαφορές, που δεν θα είναι εύκολο να γεφυρωθούν στη συνέχεια, και σκέψου καλά πριν μιλήσεις ή κάνεις το οτιδήποτε.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Καθοριστικής σημασίας θα είναι τα γεγονότα του Φεβρουαρίου για το μέλλον της προσωπικής σου ζωής. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον Υδροχόο στις 10, επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις με τον σύντροφό σου. Ακόμα κι αν είσαι μόνος σου, το ενδιαφέρον σου για να αποκατασταθείς, θα ζωηρέψει έντονα. Κατά τα άλλα, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο από τις 2 μέχρι τις 26, θα έχεις την υποστήριξη των φίλων σου, αρκεί μόνο να μην παρασυρθείς σε υπερβολές και υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις. Αν έχεις ξεκινήσει έναν δεσμό τώρα, να γνωρίζεις πως υπάρχουν πολλές προοπτικές εξέλιξης και πολύ πιθανόν να χρειαστεί να πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Προς το τέλος του μήνα και με την Πανσέληνο να πραγματοποιείται στις 25 στην Παρθένο, πρόσεξε την ισχυρογνωμοσύνη σου, γιατί μπορεί να σε οδηγήσει σε ρήξεις, που θα χαλάσουν για τα καλά το ερωτικό κλίμα που έχεις δημιουργήσει.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα επαγγελματικά σου πρόκειται να κυλήσουν αρκετά καλά για εσένα, καθώς ένα έξτρα μπόνους ή μια αύξηση του μισθού σου είναι πολύ πιθανά. Οι προϊστάμενοί σου δείχνουν να αναγνωρίζουν τώρα τις ικανότητές σου και θα φροντίσουν να σε ανταμείψουν, τόσο ηθικά όσο και υλικά. Θα προκύψουν αξιόλογες ευκαιρίες που, αν τις εκμεταλλευτείς κατάλληλα, θα καταφέρεις να ξεχωρίσεις και να αναδειχθείς. Αυτό είναι βέβαιο ότι θα σε κάνει να νιώσεις πιο σίγουρος για τον εαυτό σου, να αποβάλλεις τις ανασφάλειες που μόνιμα σε διακατέχουν και να στηριχτείς στις δικές σου δυνάμεις. Μάθε να σκέφτεσαι θετικά, γιατί μόνο έτσι η τύχη θα συνεχίσει να είναι με το μέρος σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Πολύ κίνηση και δραστηριότητα είναι στο πρόγραμμα αυτού του Φεβρουαρίου για εσένα. Με την Αφροδίτη να αποχωρεί από το ζώδιό σου στις 2 του μήνα και να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 26, άνθρωποι και γεγονότα θα σε απασχολήσουν και θα σε αποσπάσουν αρκετές φορές από τους σκοπούς σου. Αυτό όμως δεν πρέπει να σε αγχώνει, αντίθετα, εκμαίευσε όλες τις πληροφορίες που θα σου φανούν χρήσιμες για την εκπλήρωση των στόχων σου και διατήρησε το κοινωνικό σου προφίλ στα κριτήρια που θέλεις. Τις τυχόν οικονομικές δυσκολίες που έχεις, θα τις αναπληρώσεις με τη δημιουργική φαντασία που θα σου χαρίσει ο Ερμής στους Ιχθείς, από τις 6 του μήνα και μετά. Παράλληλα, οι σωστές κινήσεις που θα κάνεις για να συνεργαστείς, θα σε βοηθήσουν να πραγματοποιήσεις πολλά σχέδιά σου. Στα ερωτικά σου, η κατάσταση θα εξακολουθήσει να είναι συγκεχυμένη. Οι προθέσεις σου μπορεί να είναι ευμετάβλητες και οι προσφορές να μη σου δίνουν την εγγύηση της επιτυχίας που έχεις ανάγκη, αν όμως φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις και καλλιεργήσεις την υπομονή στις σχέσεις σου με τους άλλους, τότε αργά ή γρήγορα, θα ανταμειφθείς όπως περιμένεις.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ήδη από τον προηγούμενο μήνα η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου έχει χαρίσει μοναδικές ερωτικές εμπειρίες. Μέχρι τις 2 θα παραμείνει στη θέση αυτή, διατηρώντας την ερωτική σου διάθεση στα ύψη. Αν είσαι μόνος, δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις το άλλο σου μισό. Αλλά και από εκεί και μετά, με τις καλές επιρροές που θα δεχτείς από τη θέση του Άρη στο ζώδιο των Ιχθύων, μπορεί να προκύψει μία γνωριμία ή ένας απρόσμενος έρωτας από το πουθενά, που θα σε αναστατώσει ευχάριστα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση, θα ζήσεις μία ευχάριστη καθημερινή ζωή με τον σύντροφό σου, με συχνές, μικρές αποδράσεις, που θα ανανεώνουν και τους δύο. Λίγη προσοχή χρειάζονται οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο, που θα λάβει χώρα στις 25 στην Παρθένο, γιατί τα λόγια σου μπορεί να ακουστούν πιο σκληρά, απ' όσο νομίζεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Η αποφασιστικότητα που θα δείξεις στη δουλειά σου θα συμβάλλει στην σταδιακή, αλλά οριστική και μακροχρόνια, βελτίωση κάποιων προβληματικών καταστάσεων. Θα αισθανθείς μια εσωτερική δύναμη, που σε μεταμορφώνει και σε κάνει να κινείσαι με τελείως διαφορετικό τρόπο. Η ανυπομονησία και η υπερένταση θα συνοδεύουν κάθε σου σκέψη και προσπάθεια. Καλό θα είναι να κάνεις υπομονή και να χρησιμοποιείς δημιουργικά την επιρροή σου, προς την επιτυχία και την υλοποίηση των στόχων σου. Με τη βοήθεια του Πλούτωνα στο ζώδιό σου, τα οικονομικά σου είναι σε καλό δρόμο, αλλά μην ξεχνάς ότι ακόμη πρέπει να κινείσαι με αρκετή σύνεση και προγραμματισμό. Έχεις πολλές υποχρεώσεις, που πρέπει να τακτοποιήσεις χωρίς αναβολές. Οι ιδέες που έχεις είναι πολύ καλές και θα κάνεις κινήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Όλα δείχνουν ότι τα πράγματα παίρνουν μια τροπή προς το καλύτερο τον Φεβρουάριο για εσένα. Με την Αφροδίτη να κινείται στο ζώδιό σου, από τις 2 μέχρι τις 26, έμφαση δίνεται στη δημιουργικότητά σου και θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες στην αξιοποίηση των ταλέντων ή των ικανοτήτων που διαθέτεις. Μπορείς να εκφράσεις όλα σου τα ταλέντα, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο όσο και σε αισθηματικό, για να δρομολογήσεις τις καταστάσεις προς όφελός σου. Από τις 23 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθείς, κάποιες αντιξοότητες θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως χρειαστεί να γίνεις πιο υποχωρητικός και διαλλακτικός στις επαφές και στις διεκδικήσεις σου. Στον αισθηματικό τομέα, κάποιες ειδήσεις θα σε αναστατώσουν λιγάκι, αλλά σε οικονομικά προβλήματα μπορείς να βρεις εύκολα λύσεις, που θα σε ανακουφίσουν.
Αισθηματικές Προβλέψεις
Ο Φεβρουάριος θα είναι ένας από τους ερωτικότερους μήνες της χρονιάς για εσένα. Αυτό οφείλεται στην παρουσία της Αφροδίτης, κατά το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, στο ζώδιό σου, γεγονός που θα κάνει την ερωτική σου διάθεση να χτυπήσει κόκκινο. Ανανεωμένος, δυναμικός, αποφασιστικός και άκρως αισθησιακός, αδέσμευτος ή δεσμευμένος, μπορείς να διεκδικήσεις εύκολα και αποτελεσματικά το μερίδιό σου στον έρωτα. Βέβαια, θα υπάρξουν ημέρες, όπως το πρώτο πενθήμερο και το τελευταίο του Φεβρουαρίου, που θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις πιέσεις. Επίσης, κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 25 στην Παρθένο, απόφυγε να κάνεις αναφορές στο παρελθόν ή να έρθεις σε επαφή με άτομα που ανήκουν σε αυτό, γιατί πολύ εύκολα μπορείς να βρεθείς σε διλλήματα, χωρίς να το καταλάβεις.
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Στη δουλειά σου θα τα καταφέρεις αρκετά καλά, θα έχεις πολύ καλή επικοινωνία με τους συνεργάτες σου και θα δεις αρκετά θέματα να βρίσκουν λύσεις. Θα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, όπως και τις αλλαγές που ίσως επεδίωκες εδώ και καιρό. Θα εντυπωσιάσεις τους άλλους με την εξυπνάδα και τις ιδέες σου. Μέχρι τέλος του μήνα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν. Τα οικονομικά σου δεν είναι στο επίπεδο που θα ήθελες. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και πρέπει να τις τακτοποιήσεις άμεσα, αν και, για κακή σου τύχη, ο Άρης από τους Ιχθείς σε ωθεί να ξοδεύεις πολλές φορές παραπάνω χρήματα.

ΙΧΘΕΙΣ
Ο Φεβρουάριος ξεκινά θετικά για εσένα, με τον Άρη να σε επισκέπτεται στις 2 και τον Ερμή στις 6 του μήνα, χαρίζοντάς σου τις καλύτερες επιρροές τους, για να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα. Η αυτοσυγκέντρωσή σου τώρα θα είναι αυξημένη, πράγμα που θα σου επιτρέψει να προχωρήσεις σε συγκεκριμένο δρόμο. Από τις 23 του μήνα όμως και μετά, που ο πλανήτης της επικοινωνίας θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του, η επιρροή του στη ζωή σου θα είναι έντονη και θα σε υποχρεώσει να προσαρμοστείς σε έναν νέο τρόπο ζωής, ο οποίος δεν θα σου είναι ούτε εύκολος ούτε ευχάριστος. Αυτή όμως είναι η μόνη λύση για τα συμφέροντά σου και σύντομα θα το συνηθίσεις, κυρίως από τη στιγμή που θα περιορίσεις τις αντιδράσεις σου και θα γίνεις πιο πρόθυμος στην εναλλαγή και στην αναθεώρηση των απόψεων και των συνηθειών σου. Στο μεταξύ, πληθαίνουν οι επαγγελματικές εξελίξεις, οι οποίες σε επιστρατεύουν σε καταστάσεις περισσότερο υπεύθυνες και κάπως δύσκολες για τον χαρακτήρα σου. Κάνε υπομονή!
Αισθηματικές Προβλέψεις
Αυτό τον μήνα θα πάρεις κυριολεκτικά στα χέρια σου τις καταστάσεις που αφορούν στη σχέση σου, προκειμένου να μπορέσεις να την κάνεις καλύτερη. Το διάστημα που ο Ερμής θα κινείται στο ζώδιό σου, θα γίνεις και εσύ πιο συναισθηματικός με το ταίρι σου, με αποτέλεσμα να έρθετε πολύ πιο κοντά και να μπορέσετε να εξομολογηθείτε όλα όσα σας προβληματίζουν. Παράλληλα, η επικοινωνιακή σου δεινότητα θα είναι στο μέγιστό της σημείο και θα καταφέρεις να πεις αυτά που θες, με πολύ σαγηνευτικά λόγια. Ο Άρης, που θα κινείται επίσης στο ζώδιό σου, σου δίνει τον ερωτισμό και το ρομαντισμό που χρειάζεσαι, ώστε να κάνεις τον σύντροφό σου ευτυχισμένο. Κάνε τις προτάσεις σου και μη φοβηθείς να κάνεις ακόμα και κάτι ανατρεπτικό. Θα δεις πως μέχρι τέλος του μήνα, θα πλέεις στην ευτυχία, τον έρωτα και το ρομαντισμό. Αν τώρα είσαι σε αναζήτηση συντρόφου, δεν αποκλείεται ο Φεβρουάριος στην εκπνοή του να σε βρει ζευγαρωμένο. Κι αν ακόμη δεν γίνει αυτό, μην στεναχωρηθείς... η άνοιξη που είναι προ των πυλών, είναι πάντα καλύτερη για φλερτ, παρά για μόνιμες σχέσεις!!!
Επαγγελματικές Προβλέψεις
Τα πράγματα στη δουλειά σου συνεχίζουν να οδεύουν καλά, παρόλα αυτά εσύ συνεχίζεις να αγχώνεσαι με το παραμικρό. Έχε στο νου σου πως, αν δεν είσαι κάθε στιγμή σε ετοιμότητα και παρασύρεσαι από το πείσμα και τις εμμονές σου, δεν υπάρχει περίπτωση να αποχωριστείς αυτήν την ανασφάλεια που σε διακατέχει. Η λύση είναι να παραμείνεις συγκεντρωμένος και εργατικός. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να προοδεύσεις. Καινούργιες δραστηριότητες βρίσκουν πρόσφορο έδαφος και σε ανανεώνουν. Οι σχέσεις με τους συνεργάτες θα είναι αρκετά καλές και οι πισώπλατες κινήσεις θα μειωθούν αισθητά. Αν βρίσκεσαι σε περίοδο αναζήτησης νέας εργασίας, σίγουρα σε περιμένουν καλά νέα. Τα οικονομικά σου θέλουν λίγη προσοχή, γιατί ενώ το πορτοφόλι σου μένει σταθερά γεμάτο, κάποιες ανειλημμένες υποχρεώσεις δεν σε αφήνουν να κάνεις κάποιες περιττές αγορές, που εσύ θεωρείς απαραίτητες.


LE STELLE PARLANO PER TE 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου