Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Γιατί οι άνδρες έχουν μεγαλύτερη επιθυμία για σεξ από τις γυναίκες;

ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ : ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΞ ΟΙ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ .... ΟΡΕΞΗ

Είναι στη φύση τους!
Κατ' αρχάς ας ξεκινήσουμε από το ότι ο άνδρας δεν δύναται να είναι 100% έτοιμος για σεξ 24 ώρες το 24ωρο και 7 μέρες την εβδομάδα- από βιολογικής άποψης είναι αδύνατο υπό φυσιολογικές συνθήκες. Η γυναίκα παρότι δεν το επιζητά τόσο φανερά είναι σωματικά περισσότερο έτοιμει να κάνει σεξ ανά πάσα στιγμή αρκεί να έχει τη διάθεση.

Το σεξ όμως για τον άντρα, και ειδικά η στύση του, μιας και οι περισσότεροι αισθάνονται πως ο ανδρισμός τους είναι ταυτισμένος με τη σεξουαλικότητά τους. Ένα καλό κρεβάτι ή έστω μία επιτυχής κατάληξη του φλερτ στο κρεβάτι, τους κάνει να νιώθουν επιτυχημένοι και συχνά ευτυχισμένη καθότι μπόρεσαν να βρουν στο στόχο- κατακτώντας το θηλυκό.

Οι περισσότεροι άντρες ερεθίζονται έυκολα με μία εικόνα, μία φράση χωρίς απαραίτητα να είναι ερωτευμένοι με το αντικείμενο του πόθου τους τη δεδομένη στιγμή. Αρκεί μία όμορφη γυναίκα που εκπέμπει αισθησιασμό να περάσει από μπροστά τους καμιά φορά για να ανάψουν οι φαντασιώσεις στο μυαλό τους. Αντιθέτως η γυναίκα είναι πιο εγκεφαλική, απαιτώντας χρόνο και αναλύσεις προκειμένου να αρχίσει να έλκεται και να αφεθεί ακόμη και σε έναν πολύ ωραίο άντρα. Οι άντρες είναι πιο πρόθυμοι να κάνουν σεξ με μία εντελώς άγνωστη από ότι μία γυναίκα (φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις). Η γυναίκα αναζητά πολύ περισσότερα για να κάνει σεξ, επιθυμεί να την κατακτήσει ο άντρας ή να τον κατακτήσει εκείνη χρησιμοποιώντας συχνά το σεξ ως μέσον. Ο άντρας είαι δυνατόν να δει το σεξ σαν απόλαυση και μόνο. Ο άντρας επίσης ως γεννημένος κηνυγός, αρέσκεται να είναι πάντα ετοιμοπόλεμος και ικανός να «αποκτήσει» την κάθε γυναίκα που θα θελήσει. Δεν αποκλείουμε το ότι οι άντρες είναι συναισθηματικοί, ίσως και περισσότερο από μία γυναίκα-αλλά δεδομένου του ότι η ευχαρίστησή τους την  ώρα της διέγερσης και του οργασμού είναι περισσότερο συγκεντρωμένη στο μόριό τους ενώ για τη γυναίκα περνάει από όλο το σώμα- σαφώς υπάρχουν λιγότερες αισθήσεις που καταλήγουν σε συναίσθημα από το σεξ και μόνο.

Η γυναίκα αγχώνεται λιγότερο για τη σεξουαλική της ετοιμότητα μιας και αρκεί να έχει επιθυμία, ο άντρας όμως «οφείλει» να είναι σε ετοιμότητα, ικανός να ικανοποιήσει την γυναίκα. Άρα η στύση του μπορεί να γίνει το κέντρο του κόσμου! Το σεξ τους προβληματίζει περισσότερο και τους αυτοπροσδιορίζει σαν άντρες. Αν ένας άντρας δεν μπορεί να κάνει σεξ όταν το απαιτεί η συνθήκη διαλύεται ψυχολογικά, οπότε θέλει/χρειάζεται να αποδεικνύει στον εαυτό του ότι μπορεί. Αισθάνεται πιο υγιής έτσι. Οι περισσότεροι άνδρες νιώθουν πως το σεξ είναι αντρική υπόθεση  και η αλήθεια είναι πως ότι και αν κάνει ή μπορεί να κάνει μία γυναίκα, αν ο άνδρας δεν έχει στύση ή την ιδανική στύση το αποτέλεσμα δεν ικανοποιεί κανέναν από τους δύο.

Τέλος, η τεστοστερόνη του άντρα βράζει αρκετά χρόνια ενώ τα οιστρογόνα της γυναίκας δεν την κάνουν να επιθυμεί με την ίδια σωματική ένταση το σεξ ως σεξ. Σαφώς και μία γυναίκα το έχει ανάγκη και το επιζητά αλλά εκτός από σωματικό θέμα για τη γυναίκα είναι περισσότερο εγκεφαλικό και συναισθηματικό. Η πορεία της τεστοστερόνης όμως του άντρα, παίρνει την κατιούσα με την πάροδο του χρόνου, μειώνοντας τόσο την επιθυμία του όσο και την ικανότητά του- οπότε νιώθει συχνά πως όσο είναι σε θέση να αποδίδει καλά οφείλει να το εκμεταλλευτεί. Αντιθέτως, η γυναίκα δεν χάνει την σεξουαλική της όρεξη με τα χρόνια -η οποία συνήθως αυξάνεται- ακόμη και μετά την εμμηνόπαυση σε αρκετές περιπτώσεις


queen

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου