ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ
ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΡ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΥΤΑ ΜΕΤΑ ΝΕΡΟ Η ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΓΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΧΥΜΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ
ΑΒΟΓΚΑΝΤΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΙΚΟ
ΠΕΡΝΑΤΕ ΣΤΟ ΜΙΞΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΑ ΤΟΥ ΑΒΟΓΚΑΝΤΟ ΜΑΖΙ ΜΕ: 4 ΦΥΛΛΑΡΑΚΙΑ ΦΡΕΣΚΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ , ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΧΥΜΟ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΜΑΥΡΗ ΖΑΧΑΡΗ KAI ENA ΠΟΤΗΡΙ ΓΑΛΑ ΑΠΟΒΟΥΤΗΡΟΜΕΝΟ.
ΒΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΑΓΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΚΑΙ... ΤΟ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΔΡΟΣΕΡΟ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου