ΧΡΗΣΙΜΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΧΡΗΣΙΜΑ
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ
Τετάρτη 2 Μαΐου 2012
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΣΠΙΤΙΚΗ ΛΕΜΟΝΑΔΑ
ΥΛΙΚΑ
για 1 μεγάλο μπουκάλι
2 νεροπότηρα χυμό απο φρέσκα λεμόνια
2 νεροπότηρα ζάχαρη
2 κ.σ.ξύσμα λεμονιού
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Στύβετε τα λεμόνια και τα περνάτε απο σουρωτήρι.
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το σουρωμένο χυμό ,προσθέτετε τη ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού.Βράζετε μέχρι να δέσει ο χυμός.
Αφήνετε να κρυώσει και το βάζετε με τη βοήθεια ενός χωνιού στο μπουκάλι.Το φυλάτε στο ψυγείο-
Κάθε φορά που θέλετε να απολαύσετε λεμονάδα γεμίζετε ένα ποτήρι κατά το ένα τρίτο με το συμπυκνωμένο χυμό και απογεμίζετε με παγωμένο νερό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου