Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΔIΑΖΥΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ FACEBOOK


Μπορεί τον τελευταίο καιρό το fb να έχει γίνει ο φόβος και ο τρόμος των ολοκληρωτικών καθεστώτων του Αραβικού κόσμου αλλά τα πραγματικά θύματα του διάσημου πλέον social network, αν μη τι άλλο στις ΗΠΑ είναι οι γάμοι..

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει έρευνα του Αμερικανικού Δικηγορικού Συλλόγου για τους γάμους (ΑΜΕRICAN ACADEMY OF MATRIMONIAL LAWYERS) το fb αποτελεί την βασική αιτία διαζυγίων στις ΗΠΑ. Σύμφωνα λοιπόν με την μελέτη τουλάχιστον 4 δικηγόροι στους 5 βεβαιώνουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των πελατών τους αποφασίζει να πάρει διαζύγιο αφού ανακάλυψαν αδιάσειστες αποδείξεις που ήταν αποφασιστικές για τον γάμο τους

Αν και τα ποσοστά των διαζυγίων στις ΗΠΑ παραμένουν σταθερά έχει παρατηρηθεί ότι ακόμα και τα πιο σταθερά ζευγάρια μπορεί να κλονιστούν όταν εισέρχεται στην ζωή τους το fb.Πολυάριθμοι είναι άνδρες και γυναίκες που ελέγχουν τις φιλίες και τους τοιίχους με τα προσωπικά μυνήματα των συντρόφων τους και σχεδόν πάντα τις χρησιμοποιούν σαν αποδειχτικά στοιχεία στα διαζυγια.

Αν πριν μερικά χρόνια αιτία φασαρίας σε ένα ζευγάρι,΄ήταν το κραγιόν στο πουκάμισο η ακόμα και κανένα sms που κάποιος η κάποια έσβηνε βιαστικά τώρα, όπως δηλώνουν τα ¾ των δικηγόρων , είναι οι φίλοι, οι κωδικοί πρόσβασης η ακόμα και οι φωτογραφίες οι βασικότερες αιτίες προστριβής ανάμεσα στα ζευγάρια ακολουθούν το My space me 14% , Twitter 5%.

Το γνωρίζουν πλέον καλά και οι δικηγόροι και εισέρχονται στο fb του αντιδίκου για να βρουν τα αποδεικτικά στοιχεία

ΓΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ FB ΓΙΑΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΕΝΑΝ ΓΑΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΛΛΕΣ ΑΙΤΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ FB ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΖΥΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου