1 πακέτο χυλοπίτες
1 κουτί ντοματάκια
¼ κεφαλογραβιέρα
¼ γκούντα
¼ ρεγκάτο
¼ ζαμπόν κομμένο σε τετράγωνα
1 κουτί κρέμα γάλακτος (500ml)
2 αβγά
Εκτέλεση:
Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη μέχρι να δέσει λίγο η σάλτσα.
Τρίβουμε όλα μαζί τα τυριά και βράζουμε τις χυλοπίτες για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και τους ρίχνουμε βούτυρο.
Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες σε 1 πυρέξ και απλώνουμε πάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
Ρίχνουμε το μισό τυρί και από πάνω του απλώνουμε το ζαμπόν. Βάζουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αβγά με την κρέμα και απλώνουμε το μείγμα στις χυλοπίτες.
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου