Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΣΙΜΑ " ΚΟΛΠΑΚΙΑ " ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ !!!!

Εξαντλήθηκε η μπαταρία του κινητού σου; Όλα τα κινητά έχουν μια ρεζέρβα φόρτωσης της μπαταρίας τους, πληκτρολογώντας *3370#, αυτόματα ενεργοποιείται δίνοντάς σου ακόμη και 50% πρόσθετο γέμισμα. Όταν θα επαναφορτίσεις το κινητό σου, αυτόματα θα επαναφορτιστεί και η ρεζέρβα.

==============================


Κλείδωσες το αυτοκίνητο ξεχνώντας τα κλειδιά μέσα ενώ βρίσκεσαι μακριά από το σπίτι και το δεύτερο κλειδί;

Τηλεφώνησε με το κινητό σου σε κάποιον στο σπίτι ή τέλος πάντων εκεί που υπάρχει το δεύτερο κλειδί,ο οποίος θα πλησιάσει στο τηλέφωνο το control των κλειδιών και εσύ το κινητό σου στην πόρτα του αυτοκινήτου και αμέσως θα ανοίξουν οι ασφάλειες.Το ίδιο ισχύει και για το πορτμπαγκάζ.

===========================================

Τί να κάνεις αν σου έκλεψαν το κινητό; Οι έμποροι κινητών διατηρούν κρυφή αυτήν την πληροφορία.Είναι ανάγκη να αποκτήσεις του serial number του κινητού σου. Πληκτρολόγησε *#06# και στην οθόνη σου θα εμφανιστεί ένας κωδικός.Αυτός ο κωδικός, μοναδικός στον κόσμο,είναι το serial number του κινητού σου.Σημείωσέ τον και φύλαξέ τον κάπου.

Αν σου κλέψουν το κινητό,ειδοποίησέ τον παροχέα σου και δώσε του αυτό τον αριθμό. Αυτό σημαίνει ότι το κινητό σου θα μπλοκαριστεί τελείως ακόμη και αν ο κλέφτης αλλάξει την κάρτα sim. Μπορεί να μη βρεις το κινητό,αλλά τουλάχιστον θα έχεις τη βεβαιότητα ότι ο κλέφτης δεν θα το χρησιμοποιήσει ποτέ.Το σημαντικότερο είναι ότι αν το εφαρμόσουμε όλοι αυτό, η κλοπή κινητών θα είναι τελείως άχρηστη! 

===================================

Θέλεις να καλέσεις κάποιον και να μην εμφανιστεί ο αριθμός σου; Πληκτρολόγησε τον κωδικό #31# πριν από το νούμερό του! (κάτι μας είπες τώρα)

============================

Αν σε καλούν και η γραμμή είναι κατειλημμένη μπορείς, πληκτρολογώντας στο κινητό σου την εντολή *43# και το πλήκτρο κλήσης (π.χ. πράσινο ακουστικό), να ενεργοποιήσεις την αναμονή και κράτηση κλήσεων! Αν θέλεις να την απενεργοποιήσεις πατάς #43#.

=======================

Τί μπορούμε να κάνουμε στην περίπτωση που δε θέλουμε να κλείσουμε το κινητό μας, αλλά θέλουμε να δείχνει όλη την ώρα κατειλημμένο; Μπορούμε να δώσουμε την εντολή δικτύου *21* το πρόθεμα τηλεφώνου και # π.χ. *21*6945#. Αν δώσουμε ολόκληρο τον αριθμό,τότε θα γίνεται πάντα προώθηση σε αυτόν τον αριθμό και όποτε απαντάται η κλήση μας θα χρεωνόμαστε και εμείς. Η παραπάνω προώθηση απενεργοποιείται πολύ απλά πληκτρολογώντας #21#.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου