Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

20 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΕΓΙΝΕ ... Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού,

  zodiac sign vector - stock vector
Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, που πραγματοποιήθηκε στις 20 Μαρτίου και ώρα 13:02, σηματοδοτεί πολλά πράγματα! Συμπίπτει με την παγκόσμια ημέρα αστρολογίας και αυτό δεν είναι τυχαίο, αφού αυτή τη στιγμή ο Ήλιος μόλις έχει ολοκληρώσει το ετήσιο ταξίδι του στον ζωδιακό κύκλο και ξεκινάει μια νέα πορεία από την μηδενική μοίρα του Κριού. Επειδή όμως η Άνοιξη συμπίπτει με το άνθισμα των λουλουδιών, με την βελτίωση του καιρού και φυσικά με την αύξηση της ερωτικής επιθυμίας, εδώ θα ασχοληθούμε με τις ερωτικές προβλέψεις για το κάθε ζώδιο.
Εξάλλου, το γεγονός ότι στον συγκεκριμένο χάρτη, ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Άρη και τον Ουρανό, και τετράγωνο με την Σελήνη και τον Πλούτωνα, ενώ παράλληλα η Σελήνη από το ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα τον Ερμή και τον Κρόνο, δείχνει ότι πολλές σχέσεις θα υποστούν ανατροπές, κάποιες σχέσεις εφήμερες θα μετατραπούν σε μόνιμες και το αντίστροφο, ενώ πολλοί θα αναζητήσουν την τελειότητα ή θα επιστρέψουν σε μια παλιά σχέση.
Ποια ζώδια επηρεάζονται από τον Άρη στον Κριό;
Τα πιο ευνοημένα ζώδια της ανοιξιάτικης περιόδου θα είναι οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.
ΚΡΙΟΣ
Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιό σου από τις 20 Μαρτίου, η ερωτική σου ζωή γίνεται η προτεραιότητά σου. Η αλλαγή του καιρού και η ανάγκη σου να «ζευγαρώσεις» θα σε αναγκάσουν να ξεκινήσεις την αναζήτηση του τέλειου συντρόφου.
Και επειδή φυσικά ο «πρίγκιπας» υπάρχει μόνο στα παραμύθια, θα πρέπει να αρκεστείς σε κάτι λιγότερο από το τέλειο και να βρεις τρόπους να «φτιάξεις» το δικό σου παραμύθι που μπορεί να έχει πιο γήινα χαρακτηριστικά, θα ταιριάζει όμως απόλυτα στα ζητούμενά σου. Αν διατηρείς ήδη μια σημαντική σχέση, θα πρέπει να προσέξεις την συμπεριφορά σου, αφού είναι πιθανό να εμφανίσεις «συμπτώματα» ζήλιας που θα κουράσουν τον σύντροφό σου τόσο πολύ που μπορεί ακόμα και να θελήσει να απομακρυνθεί από κοντά σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Η επίσημη άφιξη της άνοιξης ξεκινά στις 20 Μαρτίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, η οποία αναγγέλλει ευχάριστες εξελίξεις για την αισθηματική σου ζωή. Μετά από αρκετές θύελλες –είναι η αλήθεια– που έχεις αντιμετωπίσει μέχρι τώρα, επιτέλους θα μπορέσεις να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου και να απολαύσεις την αρμονία που επιθυμείς. Αν είσαι ακόμα ελεύθερη, μια μόνιμη σχέση είναι πολύ πιθανό να προκύψει μέσα από το χώρο της δουλειάς σου ή από κάποιον άλλο επαγγελματικό χώρο, και σύντομα αυτή η σχέση θα εξελιχθεί όπως ακριβώς λαχταράς. Εκείνο που πρέπει να ξέρεις είναι πώς είτε έχεις ήδη σχέση, είτε δημιουργήσεις τώρα, η σταθερότητα που θα επιτευχθεί τώρα με την αμοιβαία εμπιστοσύνη και την κατανόηση δεν θα μπορέσει να κλονιστεί σε καμία από τις επόμενες καταιγίδες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η ερχόμενη άνοιξη θα είναι ιδιαίτερα ερωτική για σένα, αφού από τις 20 Μαρτίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού θα αρχίσεις να ερωτεύεσαι το κάθε τι γύρω σου και να κάνεις αισιόδοξα όνειρα και σκέψεις. Αν είσαι ελεύθερη, το φλερτ θα έχει καθημερινή θέση στη ζωή σου και ίσως η επιθυμία σου να το απολαύσεις με όλο σου το είναι, σε κάνει να καθυστερήσεις για λίγο τις αποφάσεις σου, προκειμένου να παίξεις λίγο περισσότερο. Εξάλλου, θα υπάρχει και το κατάλληλο κλίμα για αυτό. Πολλές από σας θα διαπιστώσετε ότι υπάρχουν άτομα μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον που τρέφουν άλλου είδους συναισθήματα για σας, και το πώς θα το χειριστείτε αυτό είναι αποκλειστικά στο χέρι σας. Για σένα που διατηρείς ήδη μια σχέση, τώρα μπορείς να κάνεις μακροπρόθεσμα σχέδια.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η ερωτική σου ζωή αρχίζει να γίνεται αρκετά περίπλοκη από τις 20 Μαρτίου με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού. Στον αστρολογικό χάρτη της άνοιξης η κυβερνήτης σου Σελήνη βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, από όπου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ήλιο, τον Άρη και τον Ουρανό αλλά και τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, τον Ερμή και τον Κρόνο και αντίθεση με τον Πλούτωνα. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκεσαι σε μια περίοδο αλλαγών –είτε ηθελημένων είτε όχι- που θα καθορίσουν την μελλοντική σου πορεία. Μια ξαφνική γνωριμία που θα σε κερδίσει από την πρώτη στιγμή, θα επιφέρει ριζικές αλλαγές στη ζωή σου. Αν είσαι ελεύθερη, τα πράγματα θα εξελιχθούν φυσιολογικά, αν όμως διατηρείς μια σχέση θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να πάρεις την τελική σου απόφαση. Αυτό θα συμβεί με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου από τις 26 Ιουνίου.
ΛΕΩΝ
Η είσοδος του κυβερνήτη σου Ήλιου στο συμβατό ζώδιο του Κριού, εγκαινιάζει την ανοιξιάτικη περίοδο και μαζί φέρνει μια νέα ηλιοφάνεια στην ερωτική σου ζωή. Παρά το γεγονός ότι εκπέμπεις μια αγάπη για την ανεξαρτησία και την περιπέτεια, πολλοί θαυμαστές βρίσκονται στα πόδια σου και αδημονούν για μια ευκαιρία. Εσύ βέβαια με το φλογερό σου ταμπεραμέντο ξέρεις πώς να μην τους το αποπαίρνεις ώστε να έχεις πάντα ανοιχτές επιλογές… Φαίνεται μάλιστα πώς αυτή την άνοιξη είσαι αποφασισμένη να παίξεις και λίγο κρυφτούλι δημιουργώντας μια παράλληλη σχέση για όσο αντέξει. Το θέμα είναι ότι αυτή η δεύτερη ή η παράνομη σχέση ίσως τελικά αποδειχθεί πολύ σημαντική για σένα και σύντομα βρεθείς στη δύσκολη θέση να επιθυμείς τη μόνιμη δέσμευση που μέχρι τώρα απέφευγες με κάθε τρόπο. Σε αυτήν την περίπτωση ένας πολιτικός γάμος, φαίνεται ή πιο άμεση λύση.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Μετά από μια αρκετά ταραχώδη περίοδο η άνοιξη κάνει την είσοδό της αρκετά εντυπωσιακά για το ζώδιό σου. Τα άστρα σου επιφυλάσσουν μεγάλες εκπλήξεις κι έναν έρωτα που θα δώσει νέο νόημα στη ζωή σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση που έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα με την παρέλαση των πλανητών στο ζώδιο των Ιχθύων, τώρα θα διαπιστώσεις πόσο εύκολα μπορείς να λύσεις τις διαφορές σου και να ανανεώσεις το πάθος με τον σύντροφό σου. Ίσως μάλιστα προκύψει και μια εγκυμοσύνη που θα σημάνει την αρχή ενός νέου κεφαλαίου. Αν είσαι ελεύθερη, ετοιμάσου για μια σχέση καλύτερη από ότι έχεις ονειρευτεί μέχρι τώρα. Ο σύντροφος που θα γνωρίσεις μέσα στην άνοιξη θα είναι έτοιμος να «ακούσει» και να ικανοποιήσει κάθε επιθυμία σου και να σου χαρίσει όλη την αγάπη του.
ΖΥΓΟΣ
Η άνοιξη κάνει μια θεαματική είσοδο για σένα! Ο Ήλιος, ο Άρης, ο Ουρανός και ο αστεροειδής Αθηνά βρίσκονται στον τομέα των σχέσεών σου, δημιουργώντας ποικιλία στην ερωτική σου ζωή. Ακόμα και αν διατηρείς μια σοβαρή σχέση, η άνοιξη σε καλεί να δεθείς περισσότερο με τον σύντροφό σου, να ανανεώσεις τον έρωτά σου και να αναπτύξεις μαζί του μια καλύτερη επικοινωνία. Σε περίπτωση όμως, που όλα αυτά σου φαίνονται κάπως «βαρετά» ή «ανούσια» και αρνηθείς να κάνεις την όποια προσπάθεια, σημαίνει ότι η σχέση σου έχει περάσει στο στάδιο της φθοράς και πλέον νιώθεις έτοιμη να ξεκινήσεις μια καινούργια πορεία. Αυτή η πορεία, που ισχύει και για τους ελεύθερους, σου επιφυλάσσει αρκετά ερωτικά σκιρτήματα, που θα σε βγάλουν από την πλήξη και την ανία και θα ξαναφέρουν το χαμόγελο στα χείλη σου. Όσο για την διάρκεια… ο χρόνος θα δείξει!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο αστρολογικός χάρτης που σχηματίζεται με την είσοδο του Ήλιου στον Κριό, βρίσκει τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σου, και παρά το γεγονός ότι δεν σχηματίζει αρνητικές γωνίες, σου δημιουργεί κάποια ερωτηματικά σχετικά με το μέλλον μιας σημαντικής σχέσης που υπάρχει στη ζωή σου. Ίσως η ανάγκη σου να «νοικοκυρευτείς» και να δημιουργήσεις την δική σου οικογένεια είναι πιο έντονη από κάθε άλλη φορά, το γεγονός αυτό όμως, δημιουργεί μια έντονη δυσφορία και πίεση στον αγαπημένο σου που δεν νιώθει έτοιμος για κάτι τέτοιο. Καλό θα είναι λοιπόν να μην πιέζεις τις καταστάσεις και να είσαι σίγουρη ότι όταν θα είναι η κατάλληλη στιγμή, η σχέση σας θα επισημοποιηθεί και δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Αν είσαι ελεύθερη, τώρα μπορείς να εκδηλώσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου σε κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα βρεις την ανάλογη ανταπόκριση. ΤΟΞΟΤΗΣ
Με το δεξί μπαίνει για σένα φίλε Τοξότη η άνοιξη που πραγματικά φέρνει πολλή τύχη στην ερωτική σου ζωή. Η σχέση σου με τον σύντροφό σου περνάει σε μια καλύτερη φάση και εάν δεν έχει ακόμα επισημοποιηθεί, ίσως μια απρόβλεπτη εγκυμοσύνη, σε οδηγήσει σ’ αυτή την απόφαση. Αν είσαι ελεύθερη, μια ξαφνική και απρόσμενη γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε σχέση ζωής με αποτέλεσμα να αποφασίσεις γρήγορα να ενωθείς με τα δεσμά του γάμου με τον σύντροφό σου. Εξάλλου, η πορεία του Δία στον τομέα του γάμου σου μέχρι και τις 26 Ιουνίου συνηγορεί στην δημιουργία μιας σωστής οικογένειας που θα σου προσφέρει όμορφες στιγμές σε όλη την διάρκεια της ζωής σου. Πολλοί Τοξότες, ίσως αποφασίσουν να επιστρέψουν σε μια παλιά ερωτική σχέση που δεν έχει βγει από την καρδιά τους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο κυβερνήτης σου Κρόνος που βρίσκεται σε ανάδρομη πορεία στον χάρτη της εαρινής ισημερίας, θα σου δείξει τι ακριβώς είναι σημαντικό για σένα σε μια σχέση, γεγονός που θα σε βοηθήσει να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις για το μέλλον σου. Αν διατηρείς ήδη μια σχέση, θα συνειδητοποιήσεις αν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σου και θα προχωρήσεις είτε στην επισημοποίησή της είτε στη διάλυσή της. Οι πλανήτες φυσικά συντελούν περισσότερο στην πρώτη περίπτωση, αφού μετά τα σκαμπανεβάσματα που σου δημιούργησαν, επιτέλους σου προσφέρουν την υποστήριξή τους. Αν είσαι ελεύθερη, η πρώτη σου επιλογή θα είναι να επιστρέψεις σε μια παλιά σχέση για την οποία τρέφεις ακόμα συναισθήματα, και μόνο αν δεν υπάρχει μια τέτοια σχέση, θα ενδώσεις σε μια πρόκληση που μπορεί στην αρχή να μην σε εμπνέει αρκετά, στην πορεία όμως θα αλλάξεις γνώμη.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο ερχομός της άνοιξης φέρνει θυελλώδεις έρωτες και πάθη για σένα. Είτε βρίσκεσαι σε μια σχέση είτε όχι, οι γνωριμίες και οι προκλήσεις γύρω σου θα είναι τόσες πολλές, που ίσως κάποια στιγμή νιώσεις ότι βρίσκεσαι στον «παράδεισο» περιτριγυρισμένος από ανθρώπους έτοιμους να κάνουν τα πάντα για σένα. Επειδή όμως ο παράδεισος μπορεί να αποδειχθεί πυροτέχνημα σε μια στιγμή, καλό θα είναι να παραμείνεις προσγειωμένη και κυρίως να μην εκμεταλλευτείς καταστάσεις προς όφελός σου. Μια σωστή εκτίμηση, θα σε βοηθήσει να κάνεις την καλύτερη επιλογή μέσα από την πραγματικά μεγάλη πληθώρα γνωριμιών και να ξεκινήσεις μια σχέση με την οποία θα υπάρχει και επικοινωνία, και έρωτας και πάθος και κυρίως θα αντέξει στο χρόνο. Αν έχεις ήδη μια σοβαρή σχέση ή είσαι δεσμευμένη, καλό θα είναι να αφοσιωθείς στον σύντροφό σου και να μην αφήσεις την σχέση σας να διαταραχθεί από τίποτα.
ΙΧΘΕΙΣ
Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος είσαι ήδη έτοιμη να φορέσεις την ανοιξιάτικη φορεσιά σου και να απολαύσεις την όμορφη πλευρά της ζωής. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, σημαίνει για σένα ανανέωση, καλή διάθεση και όρεξη για νέα ξεκινήματα. Και παρά τις θετικές προοπτικές που σου εγγυάται η παρουσία της Σελήνης στο συμβατό ζώδιο του Καρκίνου, η αλήθεια είναι ότι φέτος νιώθεις κάπως αποπροσανατολισμένη, κάπως έξω από τα νερά σου, αφού από τη μια νιώθεις την ανάγκη να ριζώσεις κάπου κι από την άλλη η ανασφάλειά σου δεν σε αφήνει. Αυτό φυσικά θα γίνει πιο αισθητό αν είσαι ελεύθερη και αναζητάς μια νέα σχέση, καθώς οι γνωριμίες που θα κάνεις θα σου στέλνουν μπερδεμένα μηνύματα. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και μόνο υπομονή, αφού ο χρόνος θα δουλέψει υπέρ σου και θα σου φέρει το καλύτερο που επιθυμείς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου