Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΕΚΛΕΙΨΗ ΣΕΛΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΞΟΤΗ 04/06 - ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ (21/05- 19/06 )




ΚΡΙΟΣ
Παιχνίδια με το μυαλό σας θα προσπαθήσει να παίξει η Σεληνιακή αυτή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου καθώς θέλετε πολύ να πιστέψετε αυτά που σας λένε ή που σας δείχνουν, κατά κάποιο τρόπο, άτομα που ξέρετε πως σας έχουν παραπλανήσει και κατά το παρελθόν. Αποφύγετε μετακινήσεις, ταξίδια, σημαντικές αποφάσεις, συμφωνίες και υπογραφές όλη αυτήν την περίοδο, καθώς θα αποδειχθούν είτε λανθασμένα και άκαιρα, είτε θα σας οδηγήσουν σε απογοητεύσεις, παραπλανητικές ενέργειες ή αναβολές και απώλειες. Όλο το διάστημα αυτό γύρω από την έκλειψη θα είναι πολύ εύκολο να σας «ρίξουν» με όμορφα λόγια και υποσχέσεις, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιστεύετε τα περισσότερα απ’ αυτά που θα ακούσετε, όσο κι αν το θέλετε ή όσο κι αν τα βλέπετε αληθινά, γιατί θα είναι ιδιαίτερα πειστικά. Πολλές από τις υποσχέσεις που θα σας δώσουν θα είναι κενές και πολύ δύσκολα θα εφαρμοστούν στην πράξη, ακόμα κι αν φαίνονται ιδιαίτερα σοβαρά όταν σας τις δίνουν, τα άτομα που σας τις δίνουν. Ιδιαίτερα όσοι είστε γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε τώρα από πρόσωπα που εκτιμάτε και αγαπάτε ιδιαίτερα
 

 
ΔΙΔΥΜΟΙ
Μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδος για σας. Πολλές παραπλανήσεις, απογοητεύσεις και πισώπλατα μαχαιρώματα θα συναντήσετε με αυτήν εδώ τη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέρα στις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου και κυρίως από τον σταθερό σύντροφο ή τους πιο στενούς σας συνεργάτες και συνεταίρους. Πολύ πιθανό να μη γνωρίζετε πολλά πράγματα ακόμα και για ανθρώπους που μέχρι χτες νομίζατε πως γνωρίζατε πολύ καλά και απλά να υποψιαζόσαστε κινήσεις που έχουν κάνει πίσω από την πλάτη σας και σας θίγουν. Δεν θα πρέπει να κάνετε τώρα νέες σχέσεις, συνεργασίες, συνεταιρισμούς ή γενικότερα κινήσεις που αφορούν το μέλλον σας καθώς θα φέρουν απώλειες αντί για κέρδη σε συναισθηματικό και υλικό επίπεδο. Κάντε ένα βήμα πίσω, μην κάνετε καμιά απολύτως σημαντική κίνηση και περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν κάποια πράγματα για να κάνετε το επόμενό σας βήμα από τον επόμενο μήνα και μετά. Τώρα είναι πολύ εύκολο να παραπλανηθείτε, να εξαπατηθείτε και να σας πουν ψέματα με τον πιο πειστικό τρόπο, γι’ αυτό μην πιστεύετε κανένα και τίποτα αν δεν σας έχουν αποδείξει έμπρακτα την ειλικρίνειά τους. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα κάνετε κάποια λάθη ή και παραλήψεις, ή ακόμα και λανθασμένες επιλογές σε όλες τις σημαντικές σας σχέσεις
 
 ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πολλά προβλήματα, άγχος και ταλαιπωρίες στον τομέα της εργασίας ή και της υγείας, σας περιμένουν με αυτήν εδώ τη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου. Φαίνεται πως έχετε αναλάβει ήδη πολλές ευθύνες και έχετε πελαγώσει, ενώ δύσκολα θα καταφέρετε να τις φέρετε εις πέρας. Είστε ήδη εξαντλημένοι από τις πολλές υποχρεώσεις, απογοητεύσεις και μπερδέματα και νιώθετε πως κανείς δεν σας βοηθάει καθώς δεν αποκλείεται να σας φορτώνουν και με έξτρα δουλειές ή αγγαρείες δίχως να ανταμείβεστε ανάλογα. Η λύση είναι να προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να το πάρετε απόφαση και να ξεπεράσετε όλες σας τις εξαρτήσεις πριν κάνετε κακό τόσο στη σωματική, όσο και στην ψυχική σας υγεία για να μπορέσετε να προχωρήσετε πολλά βήματα παρακάτω. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα πρέπει να προσέχετε πολύ σε θέματα υγείας ή εργασίας γιατί θα αντιμετωπίσετε πολλά προβλήματα και δεν θα ξέρετε πώς να τα ξεπεράσετε, γιατί θα τα βλέπετε ένα τεράστιο «βουνό» μπροστά σας.
ΛΕΩΝ
Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου σας επιφυλάσσει πολύ άγχος, ανησυχία, κούραση, εξιδανικεύσεις ή και απογοητεύσεις από αγαπημένα σας πρόσωπα. Θα είστε μια του ύψους και μια του βάθους στην ερωτική σας ζωή, ενώ όλα αυτά θα αυξάνουν τη δημιουργικότητά σας και μπορείτε να πετύχετε μικρά ή μεγάλα θαύματα στη δουλειά σας. Θα είστε γεμάτοι έμπνευση αλλά πολύ πιθανό να στενοχωρηθείτε από κάποιες λέξεις ή κινήσεις των αγαπημένων σας ή γενικότερα ατόμων που εκτιμάτε παρόλο που δεν θα αφήσετε να βγει τίποτα προς τα έξω. Μην πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις για τις ερωτικές σας σχέσεις ή για θέματα παιδιών και φροντίστε να είστε πιστοί στο σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο μπορείτε να κερδίσετε πολλά από τις εμπνεύσεις που θα έχετε όλη αυτήν την περίοδο. Μόνο προσέξτε καλά τις κινήσεις σας, για να μην απογοητεύσετε εσείς πρόσωπα που αγαπάτε και εκτιμάτε ιδιαίτερα, αντί να το κάνουν εκείνοι σε εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλά ξεκαθαρίσματα, παραπλανήσεις, λάθη και απογοητεύσεις θα σας προκαλέσει η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου που θα σχετίζονται κυρίως όλα αυτά που αποτελούν βάσεις για σας, μια σημαντική δουλειά, το σπίτι, την ακίνητη περιουσία, την οικογένειά σας και τους πιο κοντινούς σας ανθρώπους, τα οποία θα σας στεναχωρήσουν ή και θα σας αγχώσουν ιδιαίτερα. Καλύτερα να μην κάνετε καμία κίνηση που αφορά όλους αυτούς τους σημαντικούς τομείς σας, γιατί μάλλον θα αποδειχθεί λανθασμένη. Αφήστε να περάσει αυτό το διάστημα όπου σας επηρεάζει η έκλειψη ώστε να ξεδιπλωθούν όλα τα γεγονότα πρώτα και κάνετε ότι έχετε να κάνετε αμέσως μετά. Κρατήστε μακριά κάποια άτομα από το περιβάλλον σας, που σας επιβαρύνουν οικονομικά ή συναισθηματικά κατά κάποιον τρόπο. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο αποφύγετε να αλλάξετε, να αγοράσετε ή να πουλήσετε ένα ακίνητο, να πάρετε αποφάσεις για τους αγαπημένους σας ή να κάνετε σπασμωδικές κινήσεις σε θέματα που αφορούν τις βάσεις, τις σταθερές σας και την ψυχική σας ηρεμία.
 
ΖΥΓΟΣ
Μεγάλη προσοχή σε όλες τις αποφάσεις, τις σκέψεις, τις μετακινήσεις και τις κινήσεις σας χρειάζεται με τη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου γιατί και το παραμικρό λάθος θα σας στοιχίσει πολύ ακριβά σε συναισθηματικό ή και οικονομικό επίπεδο. Διαφωνίες με αδέλφια, συγγενείς και κοντινά πρόσωπα, γενικότερα επαφές, συζητήσεις, ταξίδια, συμφωνίες και συμβόλαια πολύ πιθανό να σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή και κάποιες απώλειες εκεί που δεν το περιμένετε. Προσπαθήστε με κάθε τρόπο να τα αποφύγετε και να μείνετε όσο το δυνατόν πιο μακριά και αμέτοχοι. Η έκλειψη αυτή πιθανό να φέρει στην επιφάνεια κάποιες αλήθειες, αποκαλύψεις, και μυστικές συμφωνίες όπου όμως και πάλι θα προσπαθήσουν να σας παραπλανήσουν με όμορφα λόγια και υποσχέσεις. Το μόνο καλό που μπορεί να σας φέρει είναι καινούργιες ιδέες, έμπνευση και έντονη δημιουργικότητα όπου θα σας βοηθήσουν πολύ σε αυτά που θέλετε να κάνετε. Ξεκινήστε ή και συνεχίστε το διάβασμα, το γράψιμο ή τη συγγραφή γιατί θα συμβάλλον πολύ στο επιτύχετε τους στόχους σας παρά τις δυσκολίες. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο ακόμα κι αν αλλάξετε κάποιες αποφάσεις είναι πολύ πιθανό να κάνετε λάθη και παραλήψεις, γι’ αυτό καλύτερα να μην το επιχειρήσετε καν τώρα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα έχετε λίγο μπερδεμένα στο μυαλό σας και θα κάνετε ή θα σκέφτεστε να κάνετε τη μία λάθος κίνηση πίσω από την άλλη σε μια προσπάθειά σας να κερδίσετε περισσότερα. Ευκαιρίες οικονομικές που πιθανό να προκύψουν τις μέρες αυτές με τη Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου πολύ πιθανό να μην είναι και τόσο ευκαιρίες και να ακυρωθούν ή να κινδυνέψετε να χάσετε χρήματα αν τελικά τις ακολουθήσετε. Προσέξτε, γιατί αν προσπαθήσετε να κερδοσκοπήσετε εις βάρος των άλλων θα έχετε απώλειες που δεν υπολογίζετε με τίποτα τώρα. Το ίδιο θα γίνει αν διαπραγματευτείτε μια δουλειά και απαιτήσετε περισσότερα χρήματα γιατί μάλλον θα σας «ρίξουν». Στον ερωτικό τομέα είναι πολύ πιθανό να κινδυνέψετε να χάσετε μια σταθερή σχέση που αξίζει πολλά λόγω παραπλανήσεων και λανθασμένων εξιδανικεύσεων και επιλογών. Μιλήστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με ειλικρίνεια, δείχνοντας τα συναισθήματά σας, και δεν θα χάσετε. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο αποφύγετε κάθε καινούργια κίνηση σε θέματα οικονομικά καθώς και όλες τις διαπραγματεύσεις που μπορούν να σας δώσουν λιγότερα από αυτά που αξίζετε.
 
ΤΟΞΟΤΗΣ
Στο δικό σας ζώδιο αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου πολύ πιθανό να σας παρασύρει σε λάθος κινήσεις, αποφάσεις, σκέψεις, σχέσεις και συμπεριφορές οι οποίες απογοητεύουν και τους άλλους. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κινηθείτε σε οποιονδήποτε τομέα. Πολλά από αυτά που θα αποφασίσετε ή που θα κάνετε θα αποδειχθούν λανθασμένα ή γεμάτα παραλήψεις, γι’ αυτό καλύτερα να παραμείνετε στη θέση σας όσο δύσκολο κι αν σας είναι τώρα κάτι τέτοιο με την ένταση που σας περιβάλλει. Καλό θα ήταν να βοηθήσετε άτομα του περιβάλλοντός σας που σας έχουν ανάγκη και να μην τους γυρίσετε την πλάτη. Η Έκλειψη αυτή σας κάνει ευάλωτους απέναντι στους άλλους όπου μπορούν πολύ εύκολα να σας παραπλανήσουν και να σας φέρουν στη θέση που θέλουν. Οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα κάνετε τα περισσότερα λάθη και πολύ πιθανό να χάσετε πολλά και πολλούς εξαιτίας αυτών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου θα σας γεμίσει με φόβους, έντονη ανησυχία, άγχος και ενοχές, για κινήσεις και σκέψεις που κάνατε ή που συνεχίζετε να κάνετε. Η έκλειψη αυτή αν και «μυρίζει» απώλειες για σας, σε πρόσωπα και πράγματα, μπορεί να είναι και συμβολικές καθώς θα πρέπει σίγουρα να πετάξετε ή να απομακρύνετε από τη ζωή σας όλα τα άχρηστα πρόσωπα και πράγματα που σας επιβαρύνουν και σας γεμίζουν αρνητική ενέργεια και αρνητικά συναισθήματα. Το διάστημα γύρω από την έκλειψη πρέπει να προσέχετε πολύ θέματα υγείας και εργασίας, δικά σας ή και των κοντινών σας προσώπων. Τώρα θα πρέπει να ξεκουράζεστε περισσότερο Να απομονωθείτε, να μείνετε μακριά από τον πολύ κόσμο, ώστε να τακτοποιήσετε σκέψεις και συναισθήματα, να ανακαλύψετε κίνητρα, να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά, ώστε να μπορέσετε αργότερα να βάλετε τη ζωή σας σε μια σειρά. Η ενασχόληση με την ψυχολογία, την αστρολογία, το διαλογισμό μπορεί τώρα να σας χαλαρώσει, να σας δώσει κάποιες απαντήσεις σε δύσκολα ερωτήματα και να σας κάνει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας ή και τις καταστάσεις γύρω σας. Ιδιαίτερα προσεχτικοί πρέπει να είστε όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο για να μην έχετε απώλειες που θα μπορούσαν να αποφευχθούν εφόσον περνάει από το χέρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αν και δεν είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για σας αυτή η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίουέρχεται να σας μπερδέψει αρκετά σχετικά με τους στόχους και τα νέα σας εγχειρήματα. Πολύ πιθανό όσοι δεν προσέχετε ή δεν έχετε μάθει ήδη από τα λάθη του παρελθόντος να έχετε κάποιες εξαπατήσεις ή και παραπλανήσεις από στενά φιλικά πρόσωπα ή από πρώην συντρόφους. Δεν είναι τώρα η κατάλληλη εποχή για να γυρίσετε πίσω σε μια παλαιότερη ερωτική σχέση ή φιλία, καθώς θα έχετε και πάλι απογοητεύσεις ή και εντάσεις τις οποίες πολύ πιθανό να σας έχουν ξαναπροκαλέσει και παλαιότερα. Αποφύγετέ το, όχι για να μην την ξαναπατήσετε αλλά για να μην τους δώσετε την ικανοποίηση πως δεν τους είχατε αντιληφθεί την πρώτη φορά που σας εξαπάτησαν ή σας απογοήτευσαν με τον χειρότερο τρόπο. Προσέξτε καλά κάθε πιθανή βοήθεια ή και στήριξη που σας παρέχουν άτομα μεγαλύτερα, με εξουσία ή σε καλές θέσεις γιατί μπορεί να θέλουν πολύ περισσότερα ως αντάλλαγμα για αυτά που θα σας δώσουν. Όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο θα είστε ιδιαίτερα δημιουργικοί και ρομαντικοί, αλλά καλύτερα να μην είστε ριψοκίνδυνοι και να προσέχετε κάθε σας
ΙΧΘΕΙΣ
Η Σεληνιακή Έκλειψη στο ζώδιο του Τοξότη που γίνεται τη Δευτέραστις 4 Ιουνίου και σας επηρεάζει από τις 21 Μαΐου έως και τις 19 Ιουνίου πολύ πιθανό να σας κάνει να τα έχετε λίγο χαμένα με όλα αυτά που αντιλαμβάνεστε και συμβαίνουν στη ζωή, στα συναισθήματα και στους σημαντικότερους τομείς σας. Μια σειρά από λάθη και παραλήψεις που αφορούν κυρίως το σπίτι, τα επαγγελματικά και τους σημαντικότερους στόχους σας δεν θα καταφέρετε να αποφύγετε όλη αυτήν την περίοδο και πιθανό να μην αντιληφθείτε τίποτα προς το παρόν. Το διάστημα αυτό δεν είναι το καλύτερο για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας ή για να προχωρήσετε σε σημαντικές κινήσεις εξαιτίας έμμεσων ή άμεσων πιέσεων των άλλων, γιατί το πιθανότερο είναι να κάνετε λάθη ή και παραλήψεις που δεν διορθώνονται και να χάσετε μια σημαντική ευκαιρία που σας παρείχε μεγάλη στήριξη και ασφάλεια, έως τώρα. Προσέξτε πολύ σε επαγγελματικά θέματα και μην κάνετε νέες κινήσεις το διάστημα αυτό που επηρεάζει η έκλειψη. Κάποιες διαφωνίες, εντάσεις, άγχος και κούραση δεν θα μπορέσετε να τα αποφύγετε αλλά θα είστε λογικοί και δυνατοί για να αντέξετε. Εξετάστε μήπως κάποια άτομα που εμπιστεύεστε ή και εκτιμάτε ακόμα, σας προκαλούν εντάσεις δίχως λόγο, σας παραπλανούν ή δεν σας λένε όλη την αλήθεια και σας απογοητεύσουν μια ωραία πρωία. Ιδιαίτερα όσοι έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου καθώς και όσοι έχετε άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο δεκαήμερο αυτό στο προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε τις λανθασμένες κινήσεις, τις παραπλανήσεις, τις απογοητεύσεις ή και τις απώλειες. Καλύτερα να αποφύγετε κάθε σημαντική κίνηση τώρα.
 
 
anew

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου