Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

ΦΤΙΑΧΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ AMARO ΓΙΑ ΔΥΣΠΕΨΙΑ - ΑΕΡΟΦΑΓΙΑ


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgvJMKsWF5fFAItBuMdVjoJASme6b9Ud6lYm7hnFNHwe31uO-xZHPG59R1KWwPmLLwHu_OQkMoBFNw7jHBOILO9FK82wMf5BHRoAOpJ7E1Hw3EDPckaO10k67wviYd5xFm5ASP2nc78KI6F/s320/fa.JPG

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΥΛΙΚΑ
  •  1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΣΑΓΙΟΥ  ΚΑΛΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΡΑΣΙ ( ΚΟΚΚΙΝΟ ΟΧΙ ΡΟΖΕ)
  •   ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΟ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟ  ( ΦΥΛΛΑ)
  •   ΜΕΛΙ Η ΖΑΧΑΡΙ 
ΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΡΙΚΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΖΕΤΕ ΣΕ ΣΙΓΑΝΗ ΦΩΤΙΑ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΦΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ .
ΤΟ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ  ΚΑΙ ΒΑΖΕΤΕ ΦΥΛΛΑ ΦΑΣΚΟΜΗΛΟΥ ΟΣΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΙΚΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΕΙΡΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ  ( ΛΙΓΟ ΔΗΛΑΔΗ )  
ΒΑΖΕΤΕ ΕΝΑ ΠΙΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΕΥΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 10-12 ΛΕΠΤΑ 
ΤΟ ΣΟΥΡΩΝΕΤΕ .

 ΕΠΕΙΔΗ Η ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΡΗ   ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΒΑΖΕΤΕ  ΖΑΧΑΡΙ Η ΜΕΛΙ ( ΚΑΛΥΤΕΡΑ) ΟΣΟ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΚΡΟ 


ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΤΕΩΡΙΣΜΟ - ΔΥΣΠΕΨΙΑ

ΠΙΝΕΤΕΣΕ  1- 2  ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΛΙΚΕΡ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΕΝΟΧΛΗΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου