Κοτόπουλο:
- Πιπερόριζα (τζίντζερ)
- Μαντουράνα
- Ρίγανη
- Φασκόμηλο
- Θυμάρι
- Αρτεμισία
- Δενδρολίβανο
- Πάπρικα
Μοσχάρι:
- Ρίγανη
- Δαφνόφυλλο
- Κάρυ
- Τζίντζερ
- Μαντζουράνα
Ψάρι:
Το ψάρι που θα μαγειρέψετε, θα νοστιμίσει αν προσθέσετε κάποιο από τα μπαχαρικά:
- Κάρυ
- Πιπέρι
- Πάπρικα
- Μαντζουράνα
- Ανηθο
- Μουστάρδα σε σκόνη
χοιρινό
- Ρίγανη - Σκόρδο - Κρεμμύδι - Πιπέρι
ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΗΚΑ ....
Αν πρόκειται να καταψύξετε κρέας, αλείψτε το με λάδι πριν το βάλετε στην κατάψυξη. Αυτό το κάνετε για να διατηρήσει την νοστιμάδα του
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου