Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011

Η επίδραση της Νέας Σελήνης του μήνα για όλα τα ζώδια: για την περιοδο 26/1- - 10/11



ΛΕΩΝ
Οι περισσότερες ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα ώστε να θέσετε τις βάσεις σε οτιδήποτε σας ενδιαφέρει θα σας δοθούν με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου αρκεί να μην τα κάνετε απότομα γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε σημαντικά λάθη. Παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, ότι δημιουργείτε την περίοδο αυτή μπορεί να έχει πολύ γερές βάσεις και να κρατήσει για πολύ καιρό στη ζωή σας, φέροντας όλα τα κέρδη που λαχταράτε, τόσο σε συναισθηματικό, όσο και σε υλικό επίπεδο, αλλά θα πρέπει πρώτα να συνηθίσετε κάποιες ριζικές αλλαγές και να μείνετε μακριά από ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν. Σκεφτείτε σοβαρά και οργανώστε από τώρα μια αλλαγή ή αγορά ενός νέου σπιτιού ή μιας επιχείρησης, αρκεί να το κάνετε κατόπιν σοβαρής σκέψης, και όχι σε μια ξαφνική παρόρμηση. Με σωστή οργάνωση, υπομονή, επιμονή, ευελιξία και περισσότερη διπλωματία προς αποφυγή εντάσεων να είστε σίγουροι πως θα έχετε θεαματικά αποτελέσματα. Διώξτε μακριά την απαισιοδοξία. Δεν σας ταιριάζει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλές νέες γνωριμίες, επαφές, μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα μια συνεχή κινητικότητα θα σας φέρει η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου η οποία μάλλον θα σας βγει σε καλό παρά τις εντάσεις και τις ξαφνικές αλλαγές που θα προκαλέσει. Φροντίστε να γνωρίσετε καλύτερα όλα τα νέα πρόσωπα που συναντάτε, και μην αφήσετε σημαντικές ευκαιρίες να σας φύγουν μέσα από τα χέρια σας. Όλες οι γνωριμίες, συζητήσεις και νέες προτάσεις που σας γίνονται το διάστημα αυτό μπορούν να σας αλλάξουν τον τρόπο που βλέπετε κάποια πράγματα ή που αισθάνεστε, και να σας οδηγήσουν σε θετικές σχέσεις και συνεργασίες που θα σας δώσουν πολλά σε όλους τους τομείς. Αποφύγετε να είστε άκρως απαιτητικοί ή να ελέγχετε τα πάντα μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια για να μη χάσετε την ουσία των πραγμάτων.


ΖΥΓΟΣ

Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου θα συμβάλει ώστε να αυξήσετε τα οικονομικά σας με παλαιές ή νέες επενδύσεις τις οποίες μπορείτε τώρα να επεκτείνετε, αρκεί να είστε διορατικοί και να κάνετε σωστές επιλογές, έξω από τα συνηθισμένα. Εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να δημιουργήσετε όλες τις προϋποθέσεις προκειμένου να αυξήσετε τα πάγια εισοδήματά σας, αλλά και να έρθετε πιο κοντά σε οτιδήποτε έχει αξία στη ζωή σας. Κάντε το επόμενο βήμα σε σχέσεις και συνεργασίες που νιώθετε πως σας δίνουν, και έχουν πολλά ακόμα να σας δώσουν και στο μέλλον, σε μια προσπάθεια να τις παγιώσετε και να αισθάνεστε πως θα μείνουν για πολύ καιρό στη ζωή σας. Η συναισθηματική σας ισορροπία τώρα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο για να βελτιώσετε τις συνθήκες και στους υπόλοιπους τομείς της ζωής σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στο δικό σας ζώδιο η Νέα αυτή Σελήνη θα σας φέρει από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου πολλές καλές ευκαιρίες για να κάνετε ριζικές αλλαγές, για να βελτιώσετε τις συνθήκες της ζωής σας, όλες τις σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες σας, και να δημιουργήσετε καινούργιες μέσα από τις οποίες θα ζήσετε έντονες συγκινήσεις. Είναι το καλύτερο διάστημα για να επεκταθείτε με πολύ προσοχή για να μην εξαπατηθείτε και σε νέους τομείς, αν θέλετε να έχετε περισσότερα κέρδη, αφού πρώτα τελειώσετε καταστάσεις που σας κρατούν πίσω και δεν θα σας αφήνουν να προχωρήσετε. Μην αφήσετε έναν έντονο εκνευρισμό που θα έχετε αυτές τις μέρες να σας οδηγήσει σε διασπάσεις, χωρισμούς και τελειώματα καταστάσεων εν θερμό, γιατί πολύ πιθανό να το μετανιώσετε αμέσως μετά. Αποκαλύψεις που θα έχετε τώρα φροντίστε να μην τις κοινοποιήσετε στους άλλους αλλά να κρατήσετε προς όφελός σας το δικαίωμα του αιφνιδιασμού.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου σας φέρνει και πάλι αντιμέτωπους εντελώς ξαφνικά με πρόσωπα και καταστάσεις από το παρελθόν, τις οποίες όμως θα είναι τώρα πιο εύκολο να αντιμετωπίσετε αφού έχετε ήδη μαζέψει πολλά στοιχεία και επιχειρήματα για να βγείτε κερδισμένοι. Το διάστημα αυτό θα καταφέρετε να αποφύγετε τα δύσκολα και να λύσετε σημαντικά προβλήματα ακόμα και την τελευταία στιγμή, λίγο πριν από ένα πιθανό ναυάγιο. Ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και φροντίστε να τα βρείτε περισσότερο μαζί του την περίοδο αυτή μέσα από τα μονοπάτια της ψυχολογίας, της φιλοσοφίας ή ακόμα και της αστρολογίας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει σε θέματα οικονομικά, και μη γυρνάτε σε παλαιότερες σχέσεις, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές ή ερωτικές που δεν έχουν απολύτως τίποτα να σας δώσουν και το πιθανότερο είναι πως θέλουν να σας εκμεταλλευτούν δίχως να δώσουν απολύτως τίποτα. Ένας ολόκληρος κύκλος κλείνει με αυτή τη Νέα Σελήνη για σας και σας βοηθά να τελειώσετε υποθέσεις που σας έχουν προβληματίσει πολύ εδώ και καιρό
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μεγάλη εύνοια θα φέρει η Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου για όλες τις σχέσεις σας και κυρίως για παλαιότερες ερωτικές ιστορίες που δεν είχαν προλάβει να εκπληρωθούν, αλλά και για φιλικές σχέσεις και γνωριμίες. Στον ερωτικό τομέα μόνο μέσα από πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε ή από φιλικές παρέες μπορεί να προκύψει κάτι καλό, ενώ αυτή τη φορά θα πρέπει να επικοινωνείτε εγκεφαλικά για να προχωρήσει και να πάει καλά μια σχέση. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας και όσον αφορά όλους τους στόχους και τα όνειρά σας, καθώς θα είστε περιζήτητοι, ο καθένας στον τομέα του. Θα πρέπει τώρα να κάνετε προσεχτικά κάποιες αλλαγές, όσο κι αν δεν σας αρέσουν, για νέα ξεκινήματα και επεκτάσεις σε τομείς που ήδη γνωρίζετε και σε σχέσεις και συνεργασίες που ήδη υπάρχουν
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μπορεί να μη βλέπετε τη μεγάλη εύνοια που έχετε σε θέματα στόχων, αλλά ποτέ δεν είναι αργά, και με αυτή τη Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου θα πρέπει να αλλάξετε ριζικά κάποια πράγματα για να την αντιληφθείτε. Ήρθε η ώρα να καταπνίξετε λίγο όλες τις ανάγκες σας για χαρά, έρωτα, διασκέδαση, γρήγορο και εύκολο κέρδος, και να φροντίσετε να μαζευτείτε κυρίως σε πρακτικά ζητήματα, αλλά και να πάρετε λίγο πιο σοβαρά κάποια πράγματα και ιδιαίτερα τα επαγγελματικά σας. Οι ανάγκες σας έχουν αλλάξει τελευταία και θα πρέπει να θέσετε καινούργιους στόχους τόσο σε αισθηματικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, για να νιώσετε κι εσείς καλύτερα. Κάντε επίπονες πρακτικές αλλαγές σε όλες τις σχέσεις που έχουν μεγάλη σημασία στη ζωή σας, φιλικές, επαγγελματικές, οικογενειακές, ερωτικές, φροντίστε να έχετε περισσότερο υπομονή μαζί τους και μην εκνευρίζεστε εύκολα για να σας αποδώσουν καρπούς.
ΙΧΘΕΙΣ
Μάλλον επικρατεί συνωστισμός και κάποιες φορές και έντονος εκνευρισμός με τη Νέα αυτή Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού από τις 26 Οκτωβρίου έως και τις 10 Νοεμβρίου στις σκέψεις, στα άμεσα σχέδιά σας, στις επαφές, τις συναντήσεις και τις πιθανές συμφωνίες σας, καθώς είναι τόσο πολλά αυτά που θέλετε να κάνετε που θα είναι δύσκολο να τα κάνετε ταυτόχρονα και να τα προλάβετε όλα μαζί. Βάλτε κάποιες προτεραιότητες σε εκείνα που είναι πιο σημαντικά για σας, και οργανώστε σωστά το χρόνο σας για να τα καταφέρετε δίχως να εκνευρίζεστε. Μην είστε όμως υπερβολικοί και αγγίξετε τελικά την εξάντληση, αλλά μην ξεσπάτε τα νεύρα σας και σε λάθος άτομα. Διαπραγματευτείτε τώρα που θα είστε πολύ πιο πειστικοί από ποτέ με όλους εκείνους που ήταν πολύ δύσκολο να πείσετε ή να προσεγγίσετε εδώ και καιρό. Νέες ιδέες, συζητήσεις, διάβασμα, γράψιμο, σπουδές, νέες γνωριμίες, επαφές με ανθρώπους και εταιρίες από το εξωτερικό, ταξίδια, συμφωνίες και εμπόριο, μπορούν να σας αποδώσουν τα καλύτερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας το διάστημα αυτό. Κάποιες αποκαλύψεις δεν θα πρέπει να σας εκνευρίζουν, γιατί θα σας ωφελήσουν τελικά. Μη διστάσετε να επεκταθείτε. Μπορείτε και θα τα καταφέρετε.
Ι.Κ ΠΑΝΑΓΙΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου