Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙ Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ - Προβλεψεις για εντάσεις που θα φέρει από 7-17/9


Στην αστρολογια η Πανσεληνος στους Ιχθεις τη Δευτέρα 12/9, στις 12:27 ώρα Ελλάδος αναμένεται ιδιαίτερα απατηλή, γεμάτη παρασκήνιο αλλά με πολλά ξαφνικά γεγονότα και τεράστιες εντάσεις. Η Πανσεληνος αυτή σε όψη με το μεσοδιαστημα Ερμή/Ουρανού (κατά Εμπερτιν) θα φέρει πολλές εντάσεις σε συζητήσεις, επαφές, συμφωνίες, σχέσεις και συνεργασίες όπου θα γίνουν πίσω από κλειστές πόρτες μυστικά και λίγοι είναι εκείνοι που θα συμμετέχουν. Μυστικά και ψέματα θα μας μπερδέψουν αρκετά ενώ οι παραπλανήσεις και τα όμορφα λόγια δίχως ίχνος αλήθειες μπορούν να μας οδηγήσουν σε λάθος δρόμους και επιλογές. Ο ρομαντισμός θα βοηθήσει πολύ τις ερωτικές σχέσεις αλλά δεν θα πρέπει να εμπιστευόμαστε άτομα που δεν γνωρίζουμε πολύ καλά. Σε θέματα οικονομικά θα υπάρξουν εξίσου κάποιες παραπλανήσεις, γι’ αυτό καλύτερα να αποφύγουμε επενδύσεις που δεν έχουμε ψάξει πολύ καλά για να γνωρίζουμε τα πραγματικά στοιχεία.
Η επιρροή της Πανσελήνου έχει ήδη αρχίσει να μας επηρεάζει από τις 7 Σεπτεμβρίου και θα συνεχίσει με λιγότερες εντάσεις μέχρι και τις 17 Σεπτεμβρίου. Δυσάρεστα νέα θα έχουμε από ιδρύματα της χώρας και οι κρυφοί εχθροί μας θα ενεργήσουν στα κρυφά αλλά εντελώς ξαφνικά θα ανακαλύψουμε ενέργειές τους και αυτό θα φέρει πολλούς αναπάντεχους συμμάχους.
Η Πανσέληνος αυτή επηρεάζει αρνητικά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς του δευτέρου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν στα ζώδια και στα δεκαήμερα αυτά άλλους πλανήτες ή στοιχεία στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα έχουν τεράστια παρασκηνιακή πίεση, θα φέρει εντελώς ξαφνικά γεγονότα και καταστάσεις, θα νιώθουν ότι δεν έχουν τον έλεγχο, και θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να αποφύγουν τα λάθη.
Εκείνοι που μπορούν να βγουν κερδισμένοι από την Πανσέληνο αυτή είναι οι Ταύροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί και Αιγόκεροι του δευτέρου δεκαημέρου, καθώς και όσοι έχουν άλλους πλανήτες ή στοιχεία στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά στο προσωπικό ωροσκόπιό τους, όπου θα τους κάνει ιδιαίτερα διεκδικητικούς με αυτά που αξίζουν και θέλουν να έχουν στη ζωή τους.
ΚΡΙΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου θα σας γεμίσει άγχος και ανησυχία, αφού θα είστε λίγο υπερβολικοί με τα συναισθήματά σας, παρόλο που δεν το συνηθίζετε. Προσπαθήστε να σκεφτείτε θετικά αφού πρώτα ξεκαθαρίσετε τις παλιές υποθέσεις που έρχονται τώρα και σας αναγκάζουν να τις βάλετε σε μια τάξη. Μην ανοίγετε όμως από μόνοι σας παλαιότερες πληγές και μην ξαναγυρνάτε σε σχέσεις και λογικές του παρελθόντος που δεν σας έχουν δώσει και ότι καλύτερο. Το ότι έχετε να σκεφτείτε και να ξεκαθαρίσετε πολλά κυρίως μέσα σας είναι γεγονός, και ίσως χρειαστεί να απομονωθείτε λίγο από τον πολύ κόσμο για να το κάνετε. Δεν θα έχετε μεγάλη διάθεση για πολλές κοινωνικότητες τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο. Εξηγήστε στους άλλους τις διαθέσεις σας και αυτοί που σας εκτιμούν πραγματικά, θα το καταλάβουν

ΤΑΥΡΟΣ
Ίσως χρειαστεί να κάνετε μια γενικότερη αναθεώρηση στους στόχους σας αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου καθώς οι δυσκολίες είναι πολλές στο δρόμο για την επιτυχία. Στο μυαλό σας έχετε κάποιες σχέσεις που σας ταλαιπωρούν ή κρατούν μια απόσταση από σας, επαγγελματικές, οικογενειακές ή ερωτικές και ίσως να τις εξιδανικεύσετε κιόλας. Φροντίστε να εκτιμήσετε τους ανθρώπους που είναι δίπλα σας και σας στηρίζουν έτσι ακριβώς όπως τους αξίζει και μην κοιτάτε δεξιά κι αριστερά, μήπως και προκύψει κάτι καλύτερο. Φίλοι είναι κοντά σας και μπορούν να σας βγάλουν από τη ρουτίνα με συνεχείς εξόδους και διασκεδάσεις, αρκεί να τους αφήσετε. Αλλάξτε οτιδήποτε δεν σας πάει ή σας καταπιέζει, ακόμα κι αν στενοχωρηθείτε που θα το αφήσετε πίσω.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου έρχεται να σας θυμίσει τα «πρέπει» σας τα οποία θα πρέπει να βάλετε τώρα προτεραιότητα και να ξεχάσετε τα «θέλω» σας. Αγχώνεστε να προλάβετε όλα αυτά που θέλετε και που έχετε αναλάβει να φέρετε εις πέρας και ξεχνάτε τις βασικές σας ανάγκες και τον ίδιο σας τον εαυτό. Μήπως είναι καιρός να επαναστατήσετε και να βάλετε στην άκρη για λίγο τις ανάγκες των άλλων; Οπλιστείτε με δύναμη αυτές τις μέρες και μην είστε εριστικοί με πρόσωπα από το άμεσο περιβάλλον σας, γιατί θα δημιουργήσετε έχθρες και αψιμαχίες σε τομείς που έχετε ανάγκη την απόλυτη ηρεμία. Μην αναλαμβάνετε περισσότερες ευθύνες από αυτές που αντέχετε να φέρετε εις πέρας, ακόμα κι αν οι άλλοι σας θεωρούν μια κρυφή υπερδύναμη.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Τα νέα που θα πάρετε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα. Είναι πολύ πιθανό να προσπαθήσετε να προσεγγίσετε ανθρώπους που έχετε ανάγκη με λάθος τρόπο. Όπως και να έχει έχετε απογοητεύσει κάποια άτομα και η στάση τους την περίοδο αυτή είναι ανάλογη των δικών σας πράξεων. Μόνο αν δείξετε καλή διαγωγή και πείσετε με νέες θετικές πράξεις και όχι μόνο με λόγια μπορεί να κερδίσετε ανθρώπους που κρατάνε μια απόσταση από σας ή που βλέπετε πως υπάρχει μια κάποια ψυχρότητα. Κανονίστε να φύγετε ένα ταξιδάκι για να ξεχάσετε τις δυσκολίες και τα προβλήματα που έχετε στην καθημερινότητά σας
ΛΕΩΝ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου σας κάνει να σκέφτεστε περισσότερο από ποτέ την αισθηματική σας ζωή αλλά και θέματα οικονομικά. Είναι πολύ πιθανό να νιώθετε πως δεν μπορείτε να κάνετε απόλυτα δικό σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ή αισθάνεστε πως σας ξεγλιστράει μέσα από τα χέρια σας. Μην κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας και προσπαθήστε να αποβάλετε την ένταση που έχετε με άλλους τρόπους. Αποφύγετε τα υπέρογκα έξοδα τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο γιατί ίσως να χαλάσετε πολύ περισσότερα χρήματα από αυτά που «σηκώνει» η τσέπη σας. Προσπαθήστε να αυξήσετε τα έσοδά σας ώστε να καλύψετε όλα τα χρέη και τα υπέρογκα έξοδά σας. Μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε να κάνετε, όσο κι αν το θέλετε. Μην αφήσετε την έντονη ανησυχία που έχετε τώρα για το παρόν και το μέλλον σας να σας οδηγήσει σε λάθη
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έντονες καταστάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει η Πανσέληνος αυτή απέναντί σας στις 12 Σεπτεμβρίου στο ζώδιο των Ιχθύων για σας όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου καθώς και μια έντονη ανησυχία πως δεν κάνετε κάποια πράγματα στην ώρα τους. Είναι πολύ πιθανό να θέλετε να γίνουν άμεσα κάποιες ριζικές αλλαγές στις σχέσεις σας με τα πιο κοντινά σας πρόσωπα και να τα διεκδικήσετε έντονα. Προσέξτε πολύ καλά τη στάση σας και μην εξωθείτε τα πράγματα στα άκρα αν δεν είστε έτοιμοι συναισθηματικά, επαγγελματικά και οικονομικά να δεχτείτε και τις συνέπειες. Αν και η Πανσέληνος αυτή δεν θα σας αφήσει πολλά περιθώρια να κινητοποιήσετε τη λογική σας για να ηρεμήσετε τα «πνεύματα», εσείς καλό θα ήταν να προσπαθήσετε να απομακρυνθείτε τουλάχιστον από τις… εμπόλεμες ζώνες. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκαθαρίσετε το τοπίο, ούτε και για νέες σχέσεις, συνεργασίες και αποφάσεις γιατί θα βγείτε χαμένοι
ΖΥΓΟΣ
Η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου θα σας κάνει να νιώθετε αδύναμοι μπροστά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε στην καθημερινή σας ζωή. Θα νιώθετε πως βάλλεστε από παντού και κυρίως από το χώρο της υγείας και της εργασίας σας, όπου από κει πηγάζει και η μεγαλύτερη δυσαρέσκειά σας. Θα αισθάνεστε πως δεν παίρνετε πίσω την ανταμοιβή που σας αξίζει για τις υπηρεσίες σας και γενικότερα αυτά που δίνετε στους άλλους, και ίσως να μην έχετε και άδικο. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει που μπορείτε να κάνετε για να το διορθώσετε αυτό αλλιώς σχεδιάστε την αποχώρησή σας. Η κούραση τώρα θα είναι πολύ έντονη και ίσως να νιώσετε την εξάντληση να πλησιάζει. Φροντίστε να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες όσο μπορείτε περισσότερο, να κοιμάστε περισσότερες ώρες και να κάνετε μια πιο σωστή διατροφή αποφεύγοντας τις καταχρήσεις. Μην ξεκινήσετε εξαντλητικές δίαιτες, γιατί δεν θα σας αποδώσουν τα αποτελέσματα που θέλετε. Αποφύγετε τις αλλαγές στη δουλειά και κάντε το αργότερα, πιο ψύχραιμα.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο ερωτικός τομέας καθώς και ο τομέας των παιδιών βάλλεται περισσότερο για σας με την Πανσέληνο αυτή στο φιλικό ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου. Είναι μια δύσκολη περίοδος για τα ερωτικά σας αφού θα πρέπει να το πάρετε απόφαση και να κάνετε πίσω ένα βήμα προκειμένου να μη χάσετε τα πρόσωπα που αγαπάτε. Αν δείτε όμως πως έχουν υπερβολικές απαιτήσεις θα πρέπει να απομακρυνθείτε από κοντά τους για ένα διάστημα να σταματήσετε κάθε είδος παροχής ώστε να νιώσουν πως σας χάνουν για να διαπιστώσουν την αξία σας. Ένας νέος ή παλιός έρωτας μπορεί τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να σας παιδέψει λίγο παραπάνω, αλλά τελικά μπορεί και να σας αρέσει ή να σας κινήσει από την αρχή το ενδιαφέρον.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οικογενειακά, συναισθηματικά ζητήματα και θέματα που αφορούν γενικότερα τα συναισθήματά σας, το σπίτι και την οικογένεια θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου και πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα. Οι εντάσεις, οι διαφωνίες και οι δυσκολίες που υπάρχουν τώρα θα σας δυσαρεστήσουν ακόμα περισσότερο και ίσως σας κάνουν να αλλάξετε τον τρόπο που δράτε ή που σκέφτεστε κάποια πράγματα. Φροντίστε να μην είστε κι εσείς εριστικοί κατά τις συζητήσεις σας με άτομα του στενού οικογενειακού σας περιβάλλοντος αν περιμένετε οποιοδήποτε είδος υποστήριξης από αυτούς, γιατί μπορεί να τους χάσετε μια για πάντα από κοντά σας. Ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας και γίνεται λίγο πιο συμβιβάσιμοι για να ηρεμήσουν τα πράγματα, καθώς τώρα μπορεί να έχετε ακραίες εξελίξεις. Αλλαγές σε σπίτια, δουλειές και ακίνητη περιουσία μπορείτε να ξεκινήσετε, αλλά κάντε ένα βήμα κάθε φορά και μη βιάζεστε.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Στον τομέα της επικοινωνίας φαίνεται να σας «χτυπά» η Πανσέληνος αυτή στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου καθώς άλλα θα θέλετε να κάνετε, να πείτε ή να περάσετε στους άλλους, και άλλα τελικά θα κάνετε. Είναι πολύ πιθανό τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο να μην έχετε και τόσο καλή επικοινωνία με τους άλλους, ή να μην αντιλαμβάνονται άμεσα αυτά που θέλετε να τους πείτε και να σας παρεξηγήσουν. Προσπαθήστε να είστε όσο πιο ξεκάθαροι γίνεται για τις προθέσεις σας και μην υπόσχεστε πράγματα που δεν μπορείτε ουσιαστικά να πράξετε. Αποκαλύψεις ή αλήθειες που δεν γνωρίζατε μπορεί να έρθουν από το πουθενά στην επιφάνεια και να σας καταπλήξουν. Προσέξτε πολύ κατά τις μετακινήσεις, τις συναντήσεις, τις συμφωνίες ή τα ταξίδια σας, γιατί μπορεί να συμβούν πράγματα που δεν θα είναι και τόσο ευχάριστα
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πολλά τα έξοδα αυτές τις μέρες με την Πανσέληνο στο ζώδιο των Ιχθύων στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου καθώς θα θέλετε να περάσετε καλά δίχως να σκέφτεστε τις συνέπειες. Το πιθανότερο είναι να ξοδεύετε αλόγιστα τα χρήματά σας σε μέρη, παρέες και αγορές που δεν έχετε και τόσο ανάγκη. Η ανάγκη σας όμως για διασκέδαση και ένα γενικότερα «ξεσάλωμα» είναι τόσο μεγάλη που δύσκολα θα συμμαζευτείτε τώρα. Μην επενδύσετε αυτές τις μέρες μεγάλα ποσά και προπαντός διαφυλάξτε τα χρήματα και τα πολύτιμα αντικείμενά σας από πιθανές κλοπές γιατί όλα είναι πιθανά. Αποφύγετε να διαπραγματευτείτε τις μέρες γύρω από την Πανσέληνο για οικονομικά ζητήματα ακόμα και σε νέες δουλειές γιατί μάλλον θα σας… ρίξουν
ΙΧΘΕΙΣ
Στο δικό σας ζώδιο η Πανσέληνος στις 12 Σεπτεμβρίου όπου σας επηρεάζει από τις 7 έως και τις 17 Σεπτεμβρίου, δικές σας και οι μεγαλύτερες αγωνίες το διάστημα επιρροής της. Τώρα θα νιώθετε μια επιτακτική ανάγκη να δείτε πού ακριβώς βρίσκεστε σε όλες σας τις σχέσεις, φιλικές, ερωτικές, συγγενικές, επαγγελματικές. Τί είναι αυτό που θέλετε περισσότερο από τη ζωή σας αυτήν την περίοδο και με ποιόν τρόπο θα κάνετε πραγματικότητα κάποια από τα όνειρά σας. Δεν θα πρέπει όμως να βιάζεστε και να θέλετε να τα τακτοποιήσετε όλα μαζί γιατί το έχετε αυτό ως ανάγκη γενικότερα και μάλλον θα αποτύχετε αν το δοκιμάσετε. Βάλτε σωστές προτεραιότητες. Ζυγίστε όλα τα υπέρ και τα κατά δίχως βιασύνη. Σκεφτείτε αν αξίζει να τελειώσετε σχέσεις που δεν σας αξίζουν, σας κουράζουν, σας κάνουν δυστυχισμένους και μόνο δίνετε σε αυτές, και το σίγουρο είναι πως μέσα από μια πίεση που θα νιώθετε τώρα μπορεί τελικά να βγει και κάτι καλό. Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα που υπάρχουν στο περιβάλλον σας αλλάζοντας άμεσα κάποιες από τις συνθήκες που επικρατούν.
Ι.Κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου