Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΠΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ- ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ

Συστατικά


* Χαλβά ( εμπορίου - όποια γεύση προτιμάτε )
* 2 πορτοκάλια ή 2 μήλα
* χυμό από λεμόνι
* Κανέλα
* Αλουμινόχαρτο

Οδηγίες

1. Σε ενα αλουμινόχαρτο βάζετε από κάτω φέτες πορτοκάλι ή μήλο.
2. Από πάνω κόβεται μια φέτα χαλβά όχι πολυ χοντρό κομμάτι για να τυλιχτεί με το αλουμινόχαρτο και το ψήνετε ή σε σχάρα από τζάκι ή στο φούρνο.
3. Αφήστε το στο φούρνο προθερμασμένο βέβαια περίπου δέκα λεπτά, αλλά προτείνω να το δείτε με το μάτι γιατί ο κάθε φούρνος ψήνει διαφορετικά.
4. Οταν το βγάλετε πασπαλίζετε κανέλλα και αν θέλετε λεμονί ή πορτοκάλι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου