ΛΑΔΙ ΚΑΥΤΕΡΟ
½ ΛΙΤΡΟ ΛΑΔΙ ( ΚΑΛΟ)
5 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ
1 ΞΚΛΑΔΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ .ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ.
ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΕ ΣΚΙΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΓΙΑ 4 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ .ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΑΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ.
ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .
ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΣΕ ΣΑΛΑΤΕΣ ( ΠΡΑΣΙΝΕΣ, ΆΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΑΣΤΕ ΠΑΤΑΤΕΣ Η ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΓΗΤΑ ΦΟΥΡΝΟΥ
( Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ )
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΤΙΣΕΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ ΣΕ 7-8 ΗΜΕΡΕΣ
1 ΚΛΑΡΑΚΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ
2 ΣΚΕΛΙΔΕΣ ΣΚΟΡΔΟ
2 ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΥΤΕΡΟ ΜΙΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΚΑΙΕΙ
ΜΙΣΟ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΠΙΠΕΡΙΑ ΣΕ ΣΚΟΝΗ ( ΜΠΟΥΚΟΒΟ)
ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΕ ΝΑ ΣΚΟΥΡΟΧΡΩΜΟ , ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ , ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ .ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ , ΤΟ ΚΟΥΝΑΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ . ΣΟΥΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΦΡΕΣΚΙΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου